Contoh Surat Jemputan Ketua Program, Program Pengurusan Majlis Rasmi, Institut Tadbiran Awam Negara (INTAN), Bukit

Kiara, Jalan Bukit Kiara, 50480 Kuala Lumpur. (U.P. Puan Rosita binti Rahim)

Tuan,

MEMOHON PENCERAMAH KURSUS PROTOKOL DAN PENGACARAAN MAJLIS

Dengan hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa Jabatan Pengajian Melayu, Institut Pendidikan Guru Malaysia Kampus Pulau Pinang akan menganjurkan kursus yang tersebut seperti butiran yang berikut:

Tarikh : 14 MAC 2009 Tempat : IPGM Kampus Pulau Pinang Masa : 8.00 pagi hingga 4.30 petang Peserta : Guru-guru sekolah dan pensyarah IPGM ( Lebih kurang 80 orang)

3. Sehubungan itu saya berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan ini dengan membenarkan seorang penceramah dari INTAN untuk tujuan yang tersebut.

4. Kerjasama daripada tuan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

………………………………. ( RIJENG JAHET ) . “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” ‘Cintailah Bahasa Kita’ Saya yang menurut perintah..Sekian. terima kasih.

2009 (Sabtu)Masa: 2.4 ( )Tarikh : 28 September 2009Tuan Haji Nazmi b Md NoorBahagian Psikologi dan KaunselingKementerian Pelajaran MalaysiaAras 2 dan 4.00 petangTempat: Dewan Kolej Victoria. Sebarang pertanyaan sila hubungi Pn Noor Aznida bt ZainalAbidin.Sekian terima kasih.Sehubungan dengan itu tuan dijemput untuk menyampaikan ceramah padakursus tersebut . no telefon 012-3571538 atau Pn Faraliza bt Mohamed di talian 0122305654. Parcel E.Oktober.Rawang.Sukacita dimaklumkan Unit Latihan Pejabat Pelajaran Daerah Gombakdengan kerjasama SMK Taman Desa akan mengadakan Kursus Pengurusan ESQ kepada guru sekolah pada tarikh seperti berikut:-Tarikh: 10. “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.2.3.62604 Putrajaya.Kehadiran tuan/puan adalah diharapkan.30 ptg hingga 5.Tuan.Bil:PPDG/PPS/A41991/03/06/03/Jld.Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. Blok E12. Bandar Tasik Puteri. JEMPUTAN SEBAGAI PENCERAMAH Perkara di atas dirujuki. ( PATIFAH BT SHAMSUDDIN ) Timbalan Pegawai Pelajaran Daerah Gom .

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.