Corella

. Behaaglijke comfortabele jassen in lichte wollen stoffen. Een uitgebreide keuze in gebreide artikelen. Stretchkant en tule zijn onmisbaar. Ze hebben enkele eigenschappen gemeen. Klassiek (wit overhemd). Festive Spirit. gewatteerde nylonjassen en veel kleine kokette jasjes met strikceintuur van ribslint. sportievere jassen met ritsen. veel grote kollen. Cora draagt steeds zwarte kledij omdat het haar goed staat. Een beetje “fifties couture” en “modern sixties” gemengd met “a touch of bohemian”. sportief (grove tweed en ijssterren) of feestelijk (grote kragen en geborduurde rokken). Cora Kemperman is heel vrouwelijk en zwierig. geplisseerde lange rokken. Klokkende jurken. Keuze van de mens Knitted Marvels. 10 jaar Cora Kemperman Er zijn heel wat veranderingen ontstaan gedurende 10 jaar. maar ook haarversieringen. Grote vesten. Haar ontwerpen zijn ontwikkelt van onthullend. jasjes met rucheskragen en meterswijde rokken met borduursels. Zwart/Wit is en blijft een winner. Tunieken en jasjes verpakt in tule met brandenburger sluitingen. heeft etnische elementen. zoals diademen. waardoor Cora alle vertrouwen in Saskia heeft. Zelf zijn haar collecties heel kleurrijk. wijd met laagjes over elkaar naar onthullend: strak en gelaagd. Ze kunnen ook niet alles zelf maken. zoals allerlei verschillende type hoedjes. Weetjes Cora Kemperman (62) stopt met werken voor haar bedrijf.mannelijk (bandplooibroek). Er zijn onverwachte combinaties van stijlen. Ze zijn beiden gefascineerd door de mode. zit lekker en is verantwoord geproduceerd. Saskia Kemperman zal de nieuwe opvolgster zijn van haar tante. Ze vindt dat alle kleuren bij elkaar passen en creëert het voor de gemakzucht van de mens.Kledinglijn De collectie van Cora Kemperman voor de Winter 2011 is zeer veelzijdig met veel fascinerende silhouetten. Dat is ook wat de klanten wensen. sferen en kleuren. Ze verkiezen kleinschaligheid en exclusiviteit. asymmetrische truien en vestjes met ontelbaar veel knopen. Veel verschillende breitechnieken en verrassende jacquards. zwierige jassen in bouclé. corsages en strikken zijn een absolute must en stelen de show. Feestjurken en rokken in meerdere lagen. Delicate hoofddecoraties. getailleerde “slinky” jurken met kabels. Great Coats and Cute Jackets. Black and White "Chique".

Maar als je eerlijke kleren wilt kopen moet je bij Cora Kemperman zijn. Eerlijke kleren kopen Waar koop je eerlijke kleren? Dit is geen gemakkelijke vraag. Als je eerlijke voedselproducten wilt kopen kan je naar de Oxfam winkels gaan. Amma werd door Cora Kemperman opgericht en organiseert initiatieven voor de ontwikkeling van de arbeiders in lage loonlanden. Hiermee willen ze de consument ervan overtuigen eco mode stijlvol en van goede kwaliteit is. geen excessieve werktijden. Alle producenten waarmee Cora Kemperman werkt worden gecontroleerd. zowel in je eigen bedrijf als de mensen die je product maken in andere landen. geen discriminatie.Milieuvriendelijk & Hip Cora Kemperman breidt haar collectie uit met milieuvriendelijke kleding. Deze voorwaarden zijn o. Cora Kemperman is het hier helemaal mee eens. daardoor zijn er momenteel alleen milieuvriendelijke T-shirts. De zwierige vrouwelijke kledingsstukken waar Cora Kemperman bekent voor staat zijn momenteel geproduceerd en gemaakt van milieuvriendelijke stoffen. Cora Kemperman is hier tegen daarom hebben zij gekozen voor een internationaal certificeringsysteem. voldoende veiligheid en hygiëne in de werkomgeving. Cora Kemperman is bewust klein gebleven en staat elk jaar een deel van haar winst af aan Amma.… . en gelijk hebben ze. Je kan er dus zeker van zijn dat je eerlijke kleren koopt als je bij Cora Kemperman gaat. geen dwangarbeid. De Zweedse ontwerpster bracht pas afgelopen winter voor het eerst eco kleding in haar winkels.: geen kinderarbeid. People People staat voor goed omgaan met de mensen die voor je werken. waar de kleren van het merk gedeeltelijk geproduceerd worden. Arme landen zoals India komen de laatste jaren vaak in het nieuws met negatieve berichten van de pers over uitbuiting en kinderarbeid. Deze gaan na of de producent voldoen aan de verschillende voorwaarden. ze zijn van het principe dat hip en milieuvriendelijk samen gaan. Dat is een internationale standaard waarbij de arbeidsomstandigheden gecontroleerd worden. maar Cora Kemperman is er van overtuigd om de eco collectie nog verder uit te breiden. SA 8000. zoals bamboe en biologisch katoen.a.

blijkbaar heeft ze een voorkeur voor rood/zwart wat mij zeker aanspreekt. dat vind ik juist een pluspunt. Dit betekent dat Cora Kemperman geen winst wil maken ten koste van hun werknemers. Daarom steunt Cora Kemperman projecten die tot doel hebben de arbeiders een kans te geven op een beter toekomst voor henzelf en hun gezin. Ze maakt gebruik van zeer felle kleuren in combinatie met zwart. dit valt op door de vele assesoires. Ik ben van mening dat niet alle stukken uit de collectie even draagbaar zijn. Ik vind dat vele bedrijven hieraan een voorbeeld kunnen nemen. Verder vind ik dat Cora Kemperman een goed en eerlijk bedrijf is dat veel rekening houdt met de medemens en bovendien milieuvriendelijk is. het is eens iets anders dan een gewone broek met een gewoon Tshirt. Verder heeft het bedrijf een zeer fleurige collectie wat mij onmiddellijk aanspreekt. Het schrikt met niet af dat de kleren redelijk opvallend zijn. Wat mij buiten de collectie aanspreekt is Kathleen De Clercq_ De collectie van Cora Kemperman is een collectie die zowel door de jeugd als door de middelbare leeftijd gedragen kan worden. Het valt ook op dat Cora Kemperman een oog voor detail heeft. kleurrijk en fris. Het is zeer jong. Een leuk accent vind ik haar hoedjes waar ze gebruik maakt van voile en kunstbloemen. Celine Colignon_ Ik vind Cora Kemperman een zeer goed bedrijf.Profit Profit staat voor winst maken maar dan wel met respect voor de mens en het milieu. De collectie is een speelse verschijning tussen het heden en het verleden. sommige kledingstukken spreken mij echt aan. Alleen al maar om de reden dat ze zich milieuvriendelijk opstellen. dat Cora Kemperman milieuvriendelijk tewerk gaat met haar eco mode en zich zeer veel inzet voor haar werknemers en voor verschillende acties. Opinie Jolie De Geyter_ Ik vind dat Cora Kemperman een zeer mooie collectie heeft neergezet. Vele dingen zou ik zelf durven dragen. Charlotte Van Petegem_ Cora Kemperman is een zeer leuk bedrijf met een aparte collectie. anderen zijn iets te opvallend. . zelf zou ik de kleren uit de collectie nooit durven aantrekken. sommigen zijn volgens mij iets te gewaagt.