Cure de detoxifiere

Orice tratament natural trebuie inceput cu o cura de detoxifiere a organismului, pentru eliminare toxinelor din corp. Dupa o astfel de cura, regimul de post sau alte tipuri de regimuri naturiste sau tratamente dau rezultate mult mai bune. Cura recomandata de terapeutul Stelian Fulga Aveþi nevoie de 60 g de sare amarã (se gãseºte la farmacie) pe care o dizolvaþi în 750 ml apã. Se obþine o soluþie laxativã, care se împarte în 3 cãni de cîte 250 ml fiecare. Separat, se amestecã 200 ml ulei de mãsline presat la rece ºi zeama de la 3 lãmîi. În ziua respectivã, masa de dimineaþã se ia la ora 10.00, iar pînã la ora 14.00 nu se mãnîncã nimic. La ora 14.00 se ia prima canã (250 ml) de laxativ, la ora 16.00 se ia a doua canã, iar la ora 18.00 se înghite uleiul de mãsline (200 ml) amestecat cu zeama de lãmîie, apoi se stã pe partea dreaptã timp de jumãtate de orã. La ora 22.00 se ia ultima canã de laxativ, iar la ora 23.00 se mãnîncã o canã de griº fiert în lapte. În timpul zilei se poate bea apã, dar nu cu o orã înainte ºi nici cu o orã dupã ce se bea uleiul. Dupã cum spune dl. Fulga, veþi avea multe scaune ºi este bine sã vã controlaþi fecalele, pentru a vedea ceea ce eliminaþi: excesul de bilirubinã precipitã sub formã de biluþe verzi ºi gelatinoase (sînt îmbibate cu ulei), colesterolul sub formã de biluþe albe, iar nisipul ºi mîlul ies ca atare. ATENTIE: Aceastã curã nu este recomandatã celor cu gastritã hiperacidã ºi ulcer gastro-duodenal.

Cura cu ulei [ purificare hepatica ] Iti clatesti gura in fiecare dimineata inainte de a te spala pe dinti cu ulei nerafinat (presat la rece) din floarea soarelui. Durata: 15 minute. Se repeta zilnic minim 3 saptamani. Cura cu suc de mere [ purificarea rinichilor ] Este cunoscut faptul ca pentru a face curat in rinichi trebuie sa consumi lichide. Pentru purificarea rinichilor vei consuma suc de mere. Combinat cu sedinte de bioenergie sau magneto-terapie e eficient pentru a scapa de nisip (microlitiaza). Durata: 2 zile consecutive, in care vei bea numai suc de mere 2-3 litri zilnic. Nu vei consuma nimic altceva. Cel mult apa plata. Suficient de facut o data pe an, primavara sau toamna.

Detoxifierea cu lamaie –in ce consta:

- Dimineata la trezire vei bea un pahar de apa cu sare.

- De una sau doua ori pe zi vei bea un ceai cu efect laxativ.

- Pe tot parcursul zilei vei bea intre 6 si 12 pahare de limonada.

- De asemenea poti bea cata apa simti nevoia.

- Alte bauturi sau alimente sunt interzise.

Cum sa prepari Limonada:

Umple o sticla sau o carafa cu 12 pahare de apa, 12 linguri de miere, suc de la 6-7 lamai si jumatate de lingura de ardei iute pisat (chili – max 2 buc).

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful