1.

Pensula pentru aplicare pudrei O investitie sigura datorita statutului ei multifunctional: o poti folosi pentru aplicare pudrei, a blush-ului si a bronzerului, iar modelul unghiular asigura un contur al mandibulei si al pometilor perfect. Cum o folosesti? Ai nevoie de o supafata intinsa ca suport pentru praful de pudra pe care vrei sa il utilizezi in machiaj.

Pensula se foloseste pentru a lua continutul cu miscari circulare, apoi se scutura putin pentru a indeparta surplusul. Apoi, se aplica pudra pe ten perpendicular, cu ajutorul pensulei, pentru a o fixa in pori. Spre deosebire de un burete, pensula asigura o finisare ideala. O poti folosi si ca pensula de bronzer pentru corectiile fetei. Conturul mai inchis te poate ajuta sa ascunzi colturile fetei patrate sau rotunjimile fetei rotunde. Afla cum din articolul Invata sa corectezi defecte fetei prin machiaj. Pensula pentru pudra, e.l.f., 8 lei

2. Pensula pentru blush Varful pensulei o face ideala pentru aplicarea blush-ului. De pe pometi pana aproape de linia parului, blush-ul se aplica cu ajutorul pensulei prin miscari constante de du-te vino. Astfel reglezi si intensitatea culorii. Pensula pentru blush, e.l.f, 8 lei

3. Pensula pentru fond de ten Desi absoarbe o cantitate de produs in plus fata de simpla folosire a degetelor, pensula pentru fond de ten asigura o aplicare uniforma a fondului de ten si il ajuta sa patrunda in pori, evitand efectul de masca. Pensula te ajuta sa aplici uniform produsul in zone mai greu de acoperit cu degetele, precum baza nasului, tamplele si conturul mandibulei. Pensula fond de ten, e.l.f, 8 lei

in special in zona arcadei. Pensula este prin urmare subtire. Pensula pentru corector este ideala nu numai pentru cuantificarea produsului.f. Pensula corector.l.l.. e. Pensula smudge effect Daca esti adepta machiajului smoky sau cat eyes.. Este ideala pentru aplicarea uniforma a fardului.l. e. asigurand definitie si precizie. Pensula pentru corector Nopti nedormite? Cearcane? Cuperoza? Pistrui? Acnee? Multumim industriei cosmetice pentru existenta corectorului. 8 lei . Structura conica jongleaza cu fardul.4. iar in cazul cuperozei si a acneei. 8 lei 5. este important ca produsul sa fie aplicat cu exactitate.f. iar structura moale a firului de par o ajuta sa se muleze usor pe zona banana si in coltul ochiului. 8 lei 6. Pensula pentru fard Pensula pentru fardul de ochi se foloseste pe toata suprafata pleoapei. pensula smudge effect este ideala pentru creearea umbrelor prin estomparea intensitatii fardului pe arcada. De aceea. Pensula fard. Pensula smudge. Daca folosesti o singura culoare de fard.f. evitand o eventuala nota discordanta cu tenul tau. Poate fi folosita si pentru aplicarea concealerului sub linia genelor inferioare. Estomparea se face in miscari diagonale si rapide. culoarea indicata este verde. e. aceasta se aplica dinspre interior spre exterior. ci si pentru aplicarea acestuia pe exact suprafata care necesita produsul. Corectorul este indicat sa fie cu doua nuante mai deschis si galben in cazul anticearcanului.

.l. Pensula pentru definirea fardului Pe linia genelor.f. Pensula pentru contur Ideala pentru aplicare iluminatorului pe arcada sau a culorii inchise de fard la zona limita dintre arcada si pleoapa. 8 lei .7. Structura varfului pensulei permite accesarea zonelor care sunt mai dificile datorita faptului ca nu sunt complet netede. Pensula definire. de aceea ai nevoie de o pensula rigida si unghiulara care sa te ajute sa aplici fardul mai inchis si printre gene. e.f. nu inspre coltul intern al ochiului. realizand machiaje profesioniste si in tendinte. precum cele mentionate mai sus. Pensula contur. 8 lei 9. Pensula pentru contur iti permite sa jonglezi cu lumina sau culorile.. 8 lei 8. Pensula de blending are o suprafata destul de tare si groasa. pentru a acoperi o suprafata mai mare de fard si se foloseste intotdeauna spre exterior.l. Pensula blending.e. fardul este mai greu de aplicat. e..f.l. Pensula pentru blending/ estomparea liniei de contur dintre culori de fard diferite Un machiaj al ochilor corect realizat nu lasa sa se observe bariere intre culorile de fard folosite. Cu aceeasi pensula poti estompa intensitatea kholului in vederea obtinerii efectului smoky.

8 lei 11. insa nu exagera. apoi pe interior. Bagheta pentru gene si sprancene Aspectul ingrijit al sprancenelor incadreaza machiajul ochilor intr-un mod definitoriu. daca aplici rujul direct din baton. aplica rujul pe buze cu miscari diagonale. Pensula ruj..f. cu miscari de zigzag). Buza de jos se contureaza de la o parte la cealalta cu o linie continua. dar si a rimelului transparent pentru sprancene. pentru buze pline si senzuale. 8 lei . Pensula te va ajuta astfel sa aplici produsul corect. Pensula pentru ruj/lipgloss Este absolut necesar sa aplici rujul cu o pensula subtire si sa eviti aplicarea lui direct din stick. Aplica rujul cu pensula mai intai pe buza superioara. ce iti va ordona si fixa firele din spranceana. Apoi. Nu iti fie tema sa plusezi la capitolul volum depasind linia buzelor pana la linia alba de deasupra. din mijloc inspre ambele extreme. cantitatea si precizia. e..10.f. Acesta se aplica din coltul intern al sprancenei catre exterior Bagheta gene si sprancene. vei folosi din start 3 straturi de produs. Nimic nu este mai inestetic decat rujul care depaseste conturul buzelor.l.l. Motivul este simplu: pensula te ajuta sa dozezi culoarea. mentinand privirea in jos. de aceea pensula pentru buze va fi intotdeauna subtire. Este ideala pentru aplicarea rimelului pentru gene (nu uita sa rimelezi genele si pe exterior. imediat langa pleoapa. e. de aceea este indicat ca trusa ta de pensule sa contina aceasta bagheta. De asemenea.

permitand tunderea varfurilor si stabilirea lungimii si a arcului sprancenelor. Piaptan si perie pentru sprancene Esentiale pentru pensat.12. Periatul sprancenelor inainte de pensat spune multe despre forma sprancenelor si lungimea firului de par. .