UNIVERSITATEA CREŞTINĂ „DIMITRIE CANTEMIR” FACULTATEA DE MANAGEMENT TURISTIC ŞI COMERCIAL MASTER – MANAGEMENTUL AFACERILOR ÎN TURISM

PROIECT:
Organizarea Evenimentului Atelierul European de Cinematografie

Disciplina: Managementul turismului de afaceri si reuniuni

Masteranzi: Valentina Mancea Adela Istrate Luminiţa Iacob

03.Bucureşti 2012 Organizarea Evenimentului Atelierul European de Cinematografie 1. In principal se doreste atingerea unor puncte comune pentru cinematografie si stabilirea unor noi tendinte si curente in productia cinematografica. Programul se va desfasura astefel: Program zilnic: 10:00.11:30 . Durata evenimentului Evenimentul se va desfasura pe o perioada de 3 zile si va avea loc intr-un hotel de 4 stele din Bucuresti. Stabilirea datei : 28.04. Definirea profilului evenimentelor Obiective Prin organizarea acestui eveniment se doreste obtinerea unui schimb de informatii cu privire la noutatile si la aspectele cinematografiei europene.2012 – 01.Prima intalnire locatie: sala 1 (aranjament sala tip teatru) 30 pers Echipamente tehnice: Videoproiector 4500 2 . Pentru pregatirea locatiei este necesar o perioada de 4 ore pentru amenajarea salii iar de acest aspect se va ocupa departamentul de evenimente al hotelului in colaborare cu organizatorul evenimentului. Pentru dezafectare este necesar o perioada de 3 ore si va fi efectuat de angajatii hotelului gazda.2012 Responsabilităţi de organizare Persoanele responsabile sunt personalul departamentului de banketing al hotelului in colaborare cu organizatorii evenimentului si agentul departamentului de vanzari cu care s-a incheiat contractul din partea hotelului.

apa plata/minerala. cafea decoffeinizata. ceaiuri 15:00 . apa plata/minerala.Desfasurarea conferintei locatie: sala 2 (aranjament sala tip auditorium) Pachetul pt conferinta: apa plata si selectie de bauturi racoritoare. Aranjamente florale complexe de pus in fata prezidiului. ceaiuri 14:45 – 15:00 . cafea decoffeinizata.20:30 . ciocolata calda. Wireless 13:45. Wireless Aranjamente florale: Aranjamente florale mici de pus pe mesele din foaier.Coffee-Break Foaier (langa sala de conferinte) Varietate de croasante Cafea.14: 45 . Echipamente tehnice: Videoproiector 4500 Ecran de proiectie Flipchart inclusiv markere si hartie Laptop Sistem de sonorizare inclusiv un microfon fix si unul mobil. Mobilier: Masa prezidiului 3 . ciocolata calda.Ecran de proiectie Flipchart inclusiv markere si hartie Laptop Sistem de sonorizare inclusiv un microfon fix si unul mobil.Pranzul locatie: restaurantul hotelului 50 persoane Antreuri Fel principal Desert Bauturi: cafea.

grupurile ţintă: producatori de film. Romania. spaniola. de participanţi: 50 persoane Conferenţiarii invitaţi să ţină prelegeri: regizori si producatori de film din diverse tari europene: Franta(organizatorul principal).indicatoare catre locurile de desfasurare ale evenimentului. italiana. spaniola. participantii sunt cazati individual. Spaţiul necesar: .Scaune cu spatiu de scris Nr. Belgia. actori naţionalitate: franceza. belgiana. italieni. Belgia. Spania. cu vizitarea obiectivelor turistice principale. actori ţările de provenienţă: Frnata(organizatorul ptincipal). Profilul participanţilor caracteristicile participanţilor . 2. olandezi limba maternă: franceza. locatie Hotel 4 stele centrul orasului. critici de film. Romania.spaţii pentru pauze (loc de fumat): Foaier . romani. de săli de conferinţă: 2 Sali . In a 3 zi de eveniment se va organiza incepand cu ora 14:30. englezi. Marea Britanie. critici de film. Italia. romana. regizori de film.50 ani sex: 20 femei 30 barbati profesie: producatori de film.50 de camere rezervate in hotel pentru participanti si 5 camere rezervate pentru organizatorii din Franta. belgiana. . Italia. Marea Britanie. Olanda. Spania.nr. 4 . Camerele sunt in regim single. regizori de film. Selectarea unor posibile regiuni sau locaţii în funcţie de profilul evenimentului: Regiunea Bucuresti. un tur de oras de 3 ore. Olanda psihograma participantului vârstă: intre 25.

Motivaţia: pasiunea pentru film persoane însoţitoare: fara persoane insotitoare 3. Stabilirea bugetului - lista costurilor: 100 eur cazare plus mic-dejun cu taxe incluse (55 camere) = 2400 lei Tarifele pentru Inchiriere: 950 lei Mancare: 2375 lei Bautura: 1125 lei Total pe zi: 6850 lei - cine suportă cheltuielile şi pentru ce: cheltuielile pentru inchirierea spatiilor de desfasurare a conferintei si pentru cazarea si trasportul de la aeroport la hotel si invers al participantilor vor fi suportate de organizatorul evenimentului. ce şi când? ANEXA 1: 5 . Elaborarea planului de acţiune - diagrama realizată pe calculator sau caiet de sarcini în care se specifică cine. Extraserviciile aferente sederii in hotel sunt platite individual de catre participanti. - încasări (taxa de participare): 300 EURO/pers 4.