You are on page 1of 3

Este cel mai bun ghid de sanatate care exista! Sanatate 1. 2. Bea multa apa.

Ia un mic dejun de rege, un dejun de print si o cina de cersetor.

3. Mananca mai multa mancare care creste in copaci si in plante si mai putin din cea care este manufacturata. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Traieste cu cei trei 3 E : Energie, Entuziasm si Empatie. Gaseste putin timp ca sa meditezi. Joaca-te mai des. Citeste mai multe carti decat ai citit in 2010. Asaza-te, in liniste, cel putin 10 minute in fiecare zi. Dormi cel putin 7 ore. Mergi in fiecare zi timp de 10 pana la 30 de minute si, mergand, surade.

Personalitate 1 1. Nu-ti compara viata cu a celorlalti. N-ai nici o idee cum poate fi viata lor.

12. Evita gandurile negative sau lucrurile pe care nu le poti controla. Investeste mai degraba energia in momentul prezent. 13. 14. 15. 16. Nu face prea mult. Cunoaste-ti limitele. Nu-ti pierde pretioasa ta energie in barfe. Viseaza mai des cu ochii deschisi. Invidia este o pierdere de timp. Tu ai deja tot ceea ce iti trebuie.

17. Uita problemele din trecut. Nu rememora celorlalti erorile trecutului. Asta o sa ruineze fericirea din prezent. 18. 19. 20. Viata este prea scurta pentru a o risipi detestand. Impaca-te cu trecutul tau ca sa nu-ti ruineze prezentul. Nimeni nu are grija de fericirea ta decat tu insati.

Surade si razi cat mai des posibil. 33. 26. Incearca sa faci cel putin trei persoane sa surada. nu este treaba ta. Forul tau interior este intotdeauna fericit. scoala-te. pastreaza ce este frumos sau vesel. Problemele fac pur si simplu parte din curriculum-ul tau. Indiferent ca e vorba de o situatie buna sau rea. da ceva bun cuiva. Fii constient ca viata este o scoala si ca tu esti aici pentru a invata. Pastreaza legatura. Natura vindeca totul. Fii fericit ! . 22. Cand te trezesti dimineata. ele apar si dispar ca ora de algebra. ea se va schimba… Putin conteaza cum te simti. 23. Accepta sa fii in dezacord. 28. dar lectiile pe care le vei invata sunt pentru toata viata. 37. 38. Societate 24. Ce este mai bun urmeaza sa ti se intample. 36. 35. Serviciul tau nu va avea grija de tine cand vei fi bolnav . 31. multumeste ca esti in viata. In fiecare zi. 30. 25.21. Iarta atat cat este posibil. Telefoneaza cat mai des prietenilor sau trimite-le mail-uri. imbraca-te si prezinta-te. DA. Prietenii tai. Ce gandesc ceilalti despre tine . Nu trebuie sa castigi fiecare cearta. Arunca tot ce nu este util. Comporta-te bine ! 32. 34. Deci. in fiecare zi. 29. Viata Petrece timp cu oamenii mai in varsta si cu cei mici. 27.

39. Transmite acest ghid celor ce-i iubesti.Ultimul. si nu cel mai putin important. .