You are on page 1of 4

Prezentare Hotel Select

Crivatu Stefanel
ECTS an 3, Gr2

Hotel Select intră în categoria hotelurilor de tip bussines. în 24 de camere . fiind situat într-o clădire istorică ce a fost restaurată pentru a oferi oaspeţilor noştri posibilitatea să experimenteze minunatul caracter al perioadei începutului de secol 20. italieni. seif la receptie . un bar ( Kingsley) . după cum urmează: . Recepţia este situată la parterul hotelului. Serviciile pe care le ofera Hotel Select Serviciile asigurate clientilor sunt in principal cazarea . in centrul istoric mai exact. receptie 24 ore . dotarea şi amenajarea spaţiilor hotelului. La etajul al 2 lea al Complexului Select se desfăşoară activitatea de cazare a societăţii. serviciul hotelier de bază. acces internet . parcare pazita . alimentatia. oameni de afaceri în principiu. o cafenea (Boema) . În acest sens am putut afla că 90% din clienţii hotelului sunt străini( greci. croaţi). De asemenea hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant (Barocco). castigand într-un timp foarte scurt aprecierea clienţilor ce le-au calcat pragul. germani. deşi a fost integrat în circuitul turistic în noiembrie 2007. Sectorul etaj asigură igienizarea. o cofetarie si patiserie ( Caprice) . iar activitatea de promovare şi vânzare a serviciului de cazare este realizată de către 4 recepţioneri. prin activităţile specifice. cazarea. Eleganţa clasică şi poziţionarea sa în centrul oraşului recomandă Select Grup ca o alegere inspirată nu doar pentru un sejur ci şi pentru evenimente private sau de afaceri. spanioli.Hotel Select Prezentare generala Hotelul Select se afla in orasul Iasi . Acest hotel a devenit un loc foarte cunoscut în oraş. o terasa (Select) . sala de conferinta Compartimentul de cazare oferă. fiind situat în centrul istoric al Iaşului.

Salile de conferinţă. room service 24 /24.2 mp. . In ceea ce priveste alimentatia . Barroco Restaurant deserveşte un număr de aproximativ 150 de clienţi.73. Situată la parterul Complexului Select. Terasa Select este locul perfect unde poţi să petreci momente relaxante cu prietenii. uscator de par . doua la numar . 1 garsonieră. având o capacitate de max 25 de locuri. 2 oficii pentru cameriste. familia sau partenerii de afaceri. Situată într-o locaţie ideală. unde se gasesc cele mai cunoscute jocuri electronice Cash Fever. special construite şi dotate cu tehnologie modernă vă asigură succesul oricărui eveniment ce îl planificaţi. minibar. în cele 2 Săli aflate la etajul 1 al complexului Select. tv .32. fiind în suprafaţă de 58 mp. Hotelul Select pune la dispozitia clientilor si un casino (Club Winstage).- 23 camere duble ( care se pot vinde şi în regim single).8 mp pentru depozitarea mărfurilor şi materiilor prime necesare desfăşurării activităţii cafenelei. ideal pentru iubitori jocurilor de noroc . tarte. Hot Spot. Cafeneaua este prevazută cu un front service separat şi o magazie în suprafaţă de 11.una cu o capacitate de max 60 locuri .2 mp ( aprox 90 pers) salon adiacent: 72. Clientii pe langa aceste servicii dispun si de alte facilitati in camera cum ar fi : aer conditionat . respectiv: sala mare : 185. Caprice Cofetărie creează prăjituri. Atronic. cafeneaua Boema are o suprafaţă de 72 mp şi deserveşte aproximativ 40 de clienţi.80 mp ( aprox 60 pers) Kingsley Bar se află tot pe acelaşi nivel cu restaurantul. birou de lucru .3 mp şi una cu o capacitate de maxim 20 de locuri . telefon . cu un spaţiu generos cu 80 de locuri şi o privelişte asupra centrului vechi al oraşului. înghetate. Sunt amplasate la etajul 1 . Apex. spalatorie . într-un mod unic ce combină originalitatea aromelor cu frumusetea prezentării. internet wireless. seif. dulciuri. torturi.fondante.etc.

Preţurile şi tarifele serviciilor la Hotelul Select sunt stabilite în primul rând în funcţie de preţul pieţei. de întreţinere. realizate prin contract cu o societate specializată. mic dejun. ci a decis să apeleze la serviciile unei agenţii de marketing. taxa locală..discount de 10% în perioada Paştelui la toate produsele de patisserie cumpărate din cofetăria complexului. Pentru publicitate ei folosesc: . cărţi de vizită personalizate). care sa se ridice la nivelul exigentelor clientilor . .ro .reclamă prin intermediul adreselor de mail.material tipărite( pliante.cheltuielile cu promovarea.cheltuielile fixe(personal. Aspecte ale stabilirii preţurilor şi tarifelor serviciilor oferite de hotel Tarife de cazare: cameră single: 300 lei.garsonieră: 375 lei. .oferă clienţilor ca amintire sau ca informare un CD de prezentare a Comlexului Select. Promovarea vânzărilor se face prin promoţiile oferite clienţilor şi anume: . .au propria pagină pe internet. cărţi poştale.discount de 25% din preţul camerelor în timpul weekend-ului.selectgrup. afişată la intrarea în hotel şi pe un panou publicitar pe unul dintre pereţii laterali. cheltuieli cu consumabile şi utilităţi). www. În preţ mai sunt incluse şi:TVA. Clientul va plăti în plus consumaţia făcută din minibarul instalat în cameră.cameră double: 330 lei.Personalul Hotelului Select este format din 100 de persoane si este pregatit permanent pentru a pune la dispozitie servicii hoteliere de cea mai buna calitate . . . o cotă parte a cheltuielilor administrative şi cheltuielile comune ale unităţii.sigla complexului. Publicitate si promovare Hotelul Select nu are un department de marketing.