RAPORT DE PSIHODIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA SI/SAU PSIHOEDUCATIONALA

I. Informaţii despre Client: • Nume si Prenume (sau Cod): DINU IONELA II. Obiectivul Psihodiagnosticului şi Evaluării: • Psihodiagnosticul şi Evaluarea are ca scop (încercuieşte “X”-ul corespunzător) • identificarea stărilor psihologice de sănătate şi/sau boală şi a mecanismelor psihologice de etiopatogeneză şi/sau de sanogeneză - X ŞI/SAU • identificarea factorilor psihologici cu relevanţă pentru învăţare şi contextul psihoeducaţional – X

cu relevanţă pentru (descrie situaţia pentru care se face evaluarea)
III. Descrierea Succintă a Componentelor Psihologice (dacă o componentă nu se evaluează, scrie în tabel, sub textul: „Ce s-a evaluat?”, că: „Nu se aplică”):

Nivel Subiectiv/Emoţional (inclusiv Satisfacţia/Calitatea vieţii) Ce s-a evaluat? Cu ce s-a evaluat?
(teste/sarcini/probe şi/sau interviuri)

Anxietate generalizata, prezinta diverse ticuri

ASEBA – TRF, CBCL, NEPSY

Dificultati de adaptare in mediu,


QI: 86 •

Nivel Cognitiv Ce s-a evaluat? MPS Nivel comportamental Ce s-a evaluat?

Cu ce s-a evaluat?
(teste/sarcini/probe şi/sau interviuri)

(teste/sarcini/probe şi/sau interviuri)

Cu ce s-a evaluat?

Prezinta un comportament de tip opozant, Cu incapatanare si indisciplina, deseori este Colerica si plina de resentimente, se lasa Enervata de ceilalti, hiperactivitate kinetica • Nivel psihofiziologic Ce s-a evaluat? Capacitate de concentrare a atentiei Redusa

CBCL, TRF, NEPSY, METODA OBSERVATIEI, INTERVIUL CLINIC: KID SCID

Cu ce s-a evaluat?
(teste/sarcini/probe şi/sau interviuri)

NEPSY, TRF, CBCL, METODA OBSERVATIEI,

1

prezinta accese de furie. nu se asumă declaraţiile clientului ci se citează ca atare.”. familie. decizii non-psihologice (se fac doar recomandări asociate Obiectivului 2 . NEPSY. Spre exemplu. METODA OBSERVATIEI. ci se menţionează: „copilul declară: „ X m-a abuzat””] V. CBCL. Concluzii (Sumarizarea informaţiilor în termeni psihologici): În urma Psihodiagnosticului şi Evaluării formulăm următoarele concluzii psihologice: Fetita in varsta de 10 ani. grup etc. [Recomandările vor fi derivate deductiv si/sau inductiv din Concluziile formulate. TRF.• Nivel de personalitate şi Mecanisme Defensive/Adaptare Ce s-a evaluat? (teste/sarcini/probe şi/sau interviuri) Cu ce s-a evaluat? Prezinta un temperament predominant de tip coleric.) Ce s-a evaluat? Cu ce s-a evaluat? (teste/sarcini/probe şi/sau interviuri) Relationeaza cu cei de varsta ei dar prezinta Tulburari de conduita sociala. Recomandări (Implicaţii Psihodiagnosticului şi Evaluării): ale Concluziilor pentru Obiectivul În urma concluziilor Psihodiagnosticului şi Evaluării formulăm următoarele recomandări asociate obiectivului psihodiagnosticului şi evaluării. capacitate redusa de concentrare a atentiei avand un QI= 86 ( nivel de inteligenta sub medie). . vor fi evitaţi termenii absolutişti. injura si foloseste cuvinte de tip Obsecen. TRF. cum ar fi: Deranjeaza disciplina clasei. [Concluziile vor fi derivate deductiv si/sau inductiv din testele/sarcinile/probele si/sau interviurile utilizate. este Galagioasa. nu se spune de către psiholog: „copilul a fost abuzat de X. ii necajeste mult pe ceilalti copii. • Nivel de relaţionare interpersonală (inclusiv. de cuplu. este impulsiva. se bate cu ceilalti Este iritabila. este iritabila. NEPSY. prezinta probleme de comportament de tip hiperkinetic si opozant. METODA OBSERVATIEI. tipa. cu relevanţă pentru situaţia pentru care se face evaluarea: urmarea unui program teraoeutic pentru copii cu probleme comportamentale de tip hiperkinetic si opozant. IV. CBCL. Nu-si indeplineste sarcinile primite.

Examinării Psihologice pe baza unor informaţii psihologice formulate în Concluzii. recomandările fi accesibile. cu acordul clientului. în funcţie de contextul în care se face Psihodiagnosticul şi Evaluarea] Psiholog: 3 . unor terţe părţi. cu relevanţă pentru situaţia pentru care se face evaluarea).

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful