Totul despre masturbarea feminina!

Afla secretele pe care nu le stiai
Masturbarea feminina este invaluita in mult mai mult mister decat masturbarea masculina.

9.3.2012

Organele genitale ale femeilor sunt mai ascunse decat ale barbatilor si pentru ca femeile sunt invatate, de obicei, sa se simta rusinate sau stanjenite din cauza acestora, multe femei nu invata decat mai tarziu ca masturbarea este sanatoasa, este o eliberare ce face parte din viata sexuala a fiecarei femei. In felul acesta poti invata mai multe despre corpul tau, poti obtine raspunsuri si poti deveni mai increzatoare si chiar o mai buna amanta. Masturbarea inseamna satisfactie Masturbarea ofera femeii posibilitatea de a-si explora corpul si, in acelasi timp, de a ii da un nivel mai inalt de libertate sexuala. Ea permite femeilor sa experimenteze placerea sexuala fara sa se bazeze pe un partener si sa-si elibereze tensiunea sexuala atunci cand ele aleg. Masturbarea poate fi emancipatoare pentru femei, pentru ca le ofera control crescut asupra corpului si sexualitatii lor. Masturbarea este un instrument de predare, el invata femeile despre organismul lor, si cum reactioneaza acesta la stimularea

De ce invatarea ei timpurie este importanta Masturbarea este prima si cea mai importanta abilitate sexuala a unei fete sau femei pe care ar trebui sa o invete. pentru ca aceasta detine frecvent cheia placerii in orice partida de sex. Ele pot apela la automasaj. dar insertiile vaginale nu sunt deloc rare sau neobisnuite. stimularea fizica fiind frecvent insuficienta pentru a declansa un orgasm. Unor femei le place sa-si stimuleze si sfarcurile sau anusul. Daca o adolescenta stie cum sa se masturbeze. Stimularea vaginala este adesea folosita impreuna cu stimularea clitorisului. Cum se masturbeaza femeile? Fetele si femeile se masturbeaza printr-o lista nesfarsita de moduri. . Multe femei experimenteaza cel mai intens orgasm in timpul masturbarii din cauza faptului ca isi pot asigura starea mentala si stimularea fizica de care au nevoie fara sa-si faca griji in privinta dorintelor partenerului. alta decat frustrarea sexuala sau sexul cu un partener. Motivul pentru care autostimularea ar trebui experimenta inainte de pubertate este ca adolescentele isi pot constientiza schimbarile care au loc in organism si le pot controla.sexuala. vibratoare sau dildo-uri pentru a-si stimula clitorisul sau vaginul. Masturbarea ofera fetelor o optiune sexuala. Vaginul pare sa joace un rol limitat in practicile de masturbare a femeilor. Fanteziile joaca adesea un rol major in masturbarea femeilor. Pentru multe femei normale si sanatoase masturbarea este singurul si principalul lor mijloc de a experimenta orgasmul. este putin probabil ca isi va cauta un partener sexual inainte ca ea sa fie pregatita emotional si fizic.

Asta nu inseamna ca e obligatoriu sa o faci pentru a fi fericita sau ca trebuie sa o faci zilnic pentru a beneficia de rezultate. in viata reala. indiferent cat de buni si iubitori sunt. In plus.Masturbarea nu semnifica infidelitate Deoarece masturbarea este vazuta ca o “activitate solo”. partenerii. Pentru acestea este important sa inteleaga ca este perfect in ordine si normal sa se masturbeze si ar trebui sa o faca fara sentimente de vina. Pur si simplu incearca sa vezi masturbarea ca pe ceva normal. Unele vad masturbarea ca pe o forma de adulter atunci cand au un partener. . nu indeplinesc nevoile sexuale ale multor femei. unele femei implicate intr-o relatie considera ca aceasta nu este potrivita pentru ele. indiferent daca o practici sau nu. Desi este un ideal frumos. se presupune ca activitatile voastre sexuale ar trebuie sa-ti indeplineasca toate nevoile.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful