UNIVERSITETI ALEKSANDER XHUVANI FAKULTETI EKONOMIK dega:informatik-ekonomike

Viti akademik 2011-2012 Lenda:Manaxhim Detyre kursi Tema:studimi I nje firme Punoi:denisa cekrezi Alban totraku

Pranoi:prof.dr.nada krypa Prof.as.eduard dake

Kompania plus Emri I markes:plus Logo e markes:lule viole .

duke shënuar një nivel të lartë dhe dinamik penetrimi në të gjithë vendin. duke i dhënë mundësinë që të ndërtojë vetë shërbimin dhe produktin duke përzgjedhur llojin dhe tiparet që dëshiron të ketë. Operatori më i ri në treg ka arritur të shtrijë sinjalin cilësor PLUS në çdo cep të vendit në një kohë rekord. në një shkallë akoma më të gjerë. . do të ri-investojë fitimet e tij në Shqipëri. PLUS është unik. PLUS vijon të respektojë zgjedhjen e klientit. Në thelb të filozofisë së tij. PLUS synon që të krijojë sinergji biznesi si dhe të shpërndajë përfitime për të gjitha palët. PLUS hodhi në treg masivisht shërbimet e tij pas përurimit të ambienteve të Qendrës Teknologjike më 27 nëntor 2009 në vigjilje të festës së pavarësisë. duke i ofruar atij transparencë dhe të drejtën e zgjedhjes. pas dhënies nga AKEP të Autorizimit Individual (licencës) për të ofruar shërbime të telefonisë së lëvizshme GSM. duke qenë i vetmi biznes shqiptar në tregun e telekomunikacionit. që rezultoi dhe vazhdon të rezultojë mjaft i suksesshëm për konsumatorët shqiptarë. Shërbimi risi i PLUS për zgjedhjen e numrit celular që klientët dëshirojnë. PLUS synon të sjellë vlera të shtuara dhe produkte e shërbime gjithnjë e më të përsosura për klientët. Ky është një privilegj për PLUS që në ndryshim nga operatorët e tjerë të tregut me kapital të huaj. Operatori celular PLUS është aktualisht një ndër investimet më të rëndësishme të komunitetit të biznesit. pasi paraqiti ofertën me të lartë prej 7. u themelua në qershor të vitit 2009. duke arritur të mbulojë 95 % të popullsisë. Në më pak se një vit aktivitet tregtar PLUS numëron mbi 400 mijë abonentë në të gjithë vendin. duke synuar të jetë kompania lider në fushën e telekomunikacionit. operatori celular i vetëm me kapital shqiptar. Emri i markës së shoqërisë e shpreh në mënyrë mjaft domethënëse këtë gjë. PLUS ka respektin ndaj klientit. PLUS Communication Sh. Risia dhe Cilësia e Shërbimeve të ofruara. Vizioni Vizioni i PLUS është të jetë lider i tregut të telekomunikacionit në Shqipëri duke u fokusuar tek Kënaqësia e Klientit.2 milionë eurosh në një tender ndërkombëtar. i aplikuar për herë të parë në vendin tonë ishte vetëm pikënisja e kësaj filozofie. në bazë të kushteve dhe nevojave për komunikim.A.Historiku I kompanise Operatori celular shqiptar PLUS lindi si një nismë e disa prej sipërmarrësve dhe biznesmenëve më të suksesshëm shqiptarë në disa fusha të ekonomisë së vendit. PLUS ka fokus të përhershëm të tij përmbushjen e klientit në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve. duke nxitur në këtë mënyrë shpërndarjen e përfitimeve për të gjithë dhe zhvillimin ekonomik te vendit.

kulturën e punës dhe teknologjitë bashkëkohore.programet dhe misioni Qellimi Qellimi I PLUS eshte qe te krijoje sinergji biznesi dhe te shperndaje perfitimet per te gjitha palet ne nje shkalle akoma me te gjere te ekonomise Misioni Misioni që udhëheq PLUS është:       Ndërtimi i një rrjeti të përparuar duke përdorur teknologjinë më të fundit dhe që i reziston kohës Sigurimi i shërbimeve më të përparuara në industrinë e telekomunikacionit për klientët Maksimizimi i kënaqësisë së klientit në një treg konkurrues Sigurimi i produkteve dhe shërbimeve sipas nevojave unike të klientëve individualë dhe biznesit Ndërtimi i një forcë pune profesionale.Filozofia e PLUS mbështetet në themelet e fuqishme të vlerave shqiptare të ndërthurura me parimet tona korporative. të dedikuar dhe të orientuar ndaj shërbimit Krijimi i një ekipi profesional të Shërbimit për Klientin që mbështet klientët . Hiearkia e planeve Qellimi dhe misioni Ojektivat Strategjite Politikat Procedurat rregullat.

zgjerimin e pjeses se tregut qe mbulon firma si dhe shitjen dhe permiresimin e sherbimeve. Objektivat ne fushen e burimeve njerezore:Rritja e kualifikimit te punonjesve.Gadishmeria dhe serioziteti ne pune I punonjesve ndaj cdo kerkese te klienteve dhe sherbimeve te kerkuara prej tyre. Objektivat taktike:Te zere nje pozite favorizuese. Objektivat ne fushen e marketingut:Reklamimi I produkteve dhe sherbimeve te kompanise ne menyre qe te rrise interesinin e klienteve ndaj ketyre sherbimeve.    Zbatimi i metodës së “konceptit të vazhdueshëm të përmirësimit të cilësisë” për të gjithë kompaninë Krijimi i një marke lider që identifikohet me profesionalizëm.uljen e mungesave ne pune.nje status te vecante ne treg.me synimin pe t’u bere lider ne fushen e telekomunikacionit.vendosja e orarit te punes ne menyre qe edhe punonjesit te .Arritja e nje synimi te tille eshte nje garanci per rritjen e aktivitetit te suksesit me konsumatoret.Emri i markes se shoqerise e shpreh ne menyre mjaft domethenese kete gje. cilësi dhe shërbim të nivelit të lartë Krijimi i një sinergjie me kompani lokale shqiptare për të krijuar shërbime shtesë Mbështetja e zhvillimit të vendit dhe fuqizimi i mëtejshëm i biznesit shqiptar Objektivat startegjike Objektivat taktike Objektivat operacionale Objektivat Objektivat strategjike:Nje nder objektivat strategjike te kompanise PLUS eshte te sjelle vlera te shtuara dhe produkte e sherbime gjithnje e me te persosura per klientet. Objektivat operacionale:Ofrimi I sherbimeve te telekomunikacionit kundrejt klienteve me nje cilesi te larte dhe ne kohe reale.

PLUS synon që të krijojë sinergji biznesi si dhe të shpërndajë përfitime për të gjitha palët.B. në një shkallë akoma më të gjerë. Aci-Enginnering BalfinUnion GroupA. Kjo teknologji i mundëson PLUS inovacion dhe diferencim në treg. PLUS ka vendosur marrëveshje kontraktuale me disa kompani prestigjoze kombëtare . Objektivat ne fushen e finances:Arritja sa me larte e fitimeve .I.I maksimizimit te ardhurave me nje kosto te arsyeshme. PLUS do të ri-investojë fitimet e tij në Shqipëri dhe në këtë mënyrë do të nxisë rritjen dhe zhvillimin ekonomik në vend. Strategjite e PLUS Strategjite e kompanise PLUS lidhen me specifikimin e pozites se saj ne treg. reflektuar në produkte më fleksibël dhe që ofrojnë risi në tregun e telekomunikacionit në Shqipëri. përmes bashkëpunimit reciprok në ndërtimin dhe operimin e biznesit. Më poshtë do të gjeni një informacion të përgjithshëm për aksionerët e PLUS Communication.A KompaniAlbanian Distribution and DevelopmentBrunesVjollca HoxhaLutfi NuriuEURO-ALBA-EAAhmet MuçajJON INVESTMENTENERGYSOLUTIONGenc TurkuBukurosh StafaPost Telekomunikacioni i KosovësMoni BuchnikMatilda Shehu AVANTAZHET E PLUS PLUS ka avantazhin e përdorimit të teknologjisë më të avancuar si dhe një rrjeti të konsoliduar për të përballuar sfidat e ardhshme teknologjike.Duke parashikuar dhe rrezikun konkurrencial kompania PLUS ofron sherbime te teknologjise se fundit ne telekomunikacion te cilat jane te perballueshme per buxhetet e klienteve shqiptare.u bere lider ne kete fushe duke ofruar gjithmon sherbime sa me cilesore dhe sa me afer klientit.kundrejt firmave te tjera qe ofrojne po te njejta sherbime ne fushen qe ajo vepron pra ne fushen e telekomunikacionit me synimin per t. Aksioneret PLUS Communication përmbledh energjinë e biznesit mbarëshqiptar të suksesshëm në disa fusha të ekonomisë si energjitika. industria. tregtia me pakicë etj. Objektiva ne fushen e produktivitetit:Te ofrohen sherbime me nje nivel te larte eficence. zhvillimi i pronës së patundshme.Rritjen e shkalles se sigurise ne pune .shperblimi I punetoreve ne baze te performances se tyre. Duke qenë një biznes tërësisht shqiptar.jene te kenaqur cka do te sjelle dhe rritje te eficences ne pune. duke qenë kompania më e re në tregun e telekomunikacionit në Shqipëri.

të cilat bashkojnë përvojën e kompanisë me burimet globale. që është përzgjedhur si furnitor i rrjetit backbone (rrjeti bazë i mbulimit). Nokia Siemens është e përkushtuar ndaj risisë dhe qëndrueshmërisë dhe ofron një portofol të kompletuar në teknologjitë e rrjetit fiks dhe të konvergjuar si dhe për shërbimet profesionale ku përfshihen konsulenca. integrimi i sistemeve.dhe ndërkombëtare për ngritjen dhe mbarëvajtjen e rrjetit. Klientela e zgjeruar e Comverse shtrihet në më shumë se 125 vende dhe mbulon mbi 450 ofrues të shërbimeve të komunikimit duke i shërbyer më shumë se dy miliardë abonentëve. shërbimet e të dhënave dhe mesazheve të shkruara. NEC sjell më shumë se 100 vjet ekspertizë në risitë teknologjike për të fuqizuar njerëz. teknologjitë e përparuara të NEC i përshtaten nevojave komplekse dhe vazhdimisht të ndryshueshme të klientëve të saj. o SAP. SAP është lider në identifikimin dhe formësimin e tendencave dhe sfidave që dalin në fushën e IT-së (Teknologjisë së Informacionit). biznese dhe shoqëri. Konkretisht partnerët janë: o Nokia Siemens. o Comverse. Duke ofruar një kombinim produktesh dhe zgjidhjesh. Duke qenë një njësi globale kërkimesh teknologjike. përmes kërkimeve të aplikuara dhe sipërmarrjeve koorporative. software dhe shërbime në fushën e telekomunikacionit me më shumë se 60 mijë punonjës në 150 vende të botës. zanore. Comverse është lider në botë në ofrimin e pajisjeve software dhe sistemeve që mundësojnë shërbime në vlerë të shtuar. shoqëria e përzgjedhur për të ofruar pajisjet BSS / VAS (sistemi i tarifimit. kujdesi si dhe shërbimet e manaxhimit. faturim të konvergjuar dhe manaxhim aktiv të klientit. . sistemi financiar SAP me qendër në Walldorf të Gjermanisë është kompania më e madhe në botë në fushën e pajisjeve software të biznesit me degë shitjeje dhe zhvillimi në më shumë se 50 vende në mbarë botën. që është përzgjedhur si furnitori i rrjetit të mbulimit me sinjal (Radio Access Network) dhe paisjeve të Core Network (centralit qendror). Korporata NEC është lider në integrimin e teknologjive IT dhe të rrjetit nga të cilat përfitojnë bizneset dhe njerëzit kudo në botë. o NEC. internet të lëvizshëm dhe reklamë të lëvizshme. pas procesit tenderues. implementimi i rrjeteve. si dhe komunikim përmes protokolleve të internetit (IP). Rrjeti Nokia Siemens është një prej kompanive më të mëdha në botë për pajisje hardware. mesazhe. mirëmbajtja. si edhe për shërbimet me vlerë të shtuar).

Vlerat tona Kënaqësia e Klientit: Kënaqësia e Klientit është objektivi ynë primar dhe është motorri për rritjen e kompanisë Cilësia e Shërbimit: Cilësia e lartë e shërbimit është çelësi për të krijuar besnikërinë e klientëve Inovacion / Risi: Inovacioni mban kompaninë në avantazh ndaj konkurrentëve Puna në grup: Punonjësit tanë janë çelësi i suksesit të kompanisë Integritet & Transparencë: Klientët tanë mund të kenë besim tek ne Udhëheqje dhe Profesionalizëm: Ne udhëheqim. ata na ndjekin!! Përmirësim i vazhdueshëm: 98% + 2% = 98% Ekipi manaxhues Moni Buchnik Drejtor Ekzekutiv dhe Administrator Floreta Matilda Andrzej Taulant Zhulali Shehu Czerczak Drejtoreshë Drejtoreshë e Stërmasi Drejtor i e Divizionit Divizionit të Drejtor i Divizionit të të Financës dhe Divizionit të Teknologjisë Marketingut Administratës Shitjeve Erald Maçi Keti Luarasi Drejtor i Departamentit Drejtoreshë e Ligjor Departmentit të dhe Rregullator BurimeveNjerëzore .

Ky shërbim aktivizohet automatikisht dhe ofrohet falas për të gjithë klientët PLUS. të gjithë klientët PLUS do të njoftohen për thirrjet e humbura në rastet kur ata e kanë telefonin celular të fikur. PLUS Kontakt – Shërbimi i njoftimit për thirrjet e humbura Nëpërmjet këtij shërbimi. mund të përdorin shumë thjesht kartat rimbushëse gërvishtëse ose elektronike që gjenden në çdo Zona PLUS ose pika të tjera shitjeje kudo ku shihni logon PLUS. KLIK PLUS Menuja KLIK PLUS mund të përdoret shumë thjeshtë nga të gjithë abonentët me parapagesë duke telefonuar kodin #100#. Sherbimi I identifikimit ose mos identifikimit te thirrjes Nëpërmjet shërbimit të identifikimit të thirrjes (CLIP) çdo abonent ka mundësinë të shohë të shfaqur në ekranin e telefonit të tij celular se cili numër po e telefonon. Nëpërmjet saj ata mund të përfitojnë lehtësisht shërbime të PLUS. ofertat e ndryshme si dhe shumë më tepër Rimbushja e llogarisë Të gjithë abonentët me parapagesë PLUS.Sherbimet e PLUS Zgjidh Numrin Tënd Për herë të parë në tregun shqiptar PLUS u ofron të gjithë atyre që duan të bëhen abonentë PLUS mundësinë që të zgjedhin për telefonin e tyre çfarëdo numri celular PLUS që ju pëlqen. Rimbushje Automatike . me kontratë ose edhe me parapagesë. PLUS Top Up Shërbimi PLUS Top Up ju jep mundësinë të gjithëve abonentëve PLUS me parapagesë që të rimbushin në mënyrë automatike llogarinë e celularit me vlerën që dëshirojnë në çdo dyqan Zona PLUS. PLUS Më telefono Nëpërmjet këtij shërbimi klientët PLUS me parapagesë kanë mundësi t’u dërgojnë falas miqve të tyre PLUS kërkesa që ata t’i telefonojnë mbrapsht në rastet kur krediti në llogarinë e tyre është i ulët. ose ndodhen jashtë zonës së mbulimit. Transferta PLUS Ky shërbim u mundëson të gjithë abonentëve PLUS me parapagesë të transferojnë pjesë nga krediti i tyre drejt numrave të tjerë PLUS me parapagesë.

kudo që të ndodhen nëpërmjet telefonit të tyre.Ju gjithashtu mund të kryeni rimbushje automatike në vlerat që dëshironi (nga 200 Lek– 1. Rimbushja kryhet në kohë reale. Tarifimi për internetin bazohet në volumin e të dhënave dhe jo në kohën që klienti shpenzon në Internet (tarifimi kryhet për njësi prej 10KB). Oferta plus Zgjidhni Paketën Javore PLUS dhe për vetëm 400 Lekë në javë përfitoni: o o o 1300 minuta brenda rrjetit PLUS 30 minuta me rrjetet e tjera kombëtare 190 MB Internet Komunikoni akoma më lirë me miqtë dhe të afërmit tuaj jashtë Shqipërisë Oferta Ndërkombëtare u jep mundësinë të gjithë klientëve me parapagesë të përfitojnë . Gjithashtu. të gjithë abonentët mund të bartin numrin e tyre celular në rrjetin PLUS. Tashmë.    Për një gamë të gjerë aparatesh celularë konfigurimi i Internetit bëhet në mënyrë automatike (APN për konfigurimin do të jetë plusweb). Kjo është një tjetër mënyrë e thjeshtë dhe e shpejtë që u ofrohet këtyre përdoruesve për të rimbushur online llogarinë e çfarëdo numri PLUS me parapagesë. Për më shumë informacion dhe detaje të mëtejshme vizitoni çdo ZONA PLUS në mbarë vendin ose kontaktoni Shërbimin e Kujdesit për Klientin në numrat 08006600 (falas nga linjat fikse) ose 0668006600 nga çdo telefon celular.000 Lekë) edhe në:pikat e UNIONNET / WESTERN UNION kudo ku shihni logon EasyPay Online PLUS Top Up nëpërmjet BKT Shërbimi PLUS Top Up ofrohet edhe online për përdoruesit e shërbimit E-banking të Bankës Kombëtare Tregtare. PLUS internet Të gjithë klientët e PLUS kanë mundësi të përdorin shërbimin e Internetit Edge. duke kontaktuar Kujdesin për Klientin në numrin 140 ose Divizionin e Shitjeve të PLUS ju do të merrni ndihmë për konfigurimin e aparatit tuaj celular si dhe informacion me listën më të fundit mbi modelet e celularëve të cilat do të mund të konfigurohen në mënyrë automatike. pra klienti do të përfitojë shërbimin menjëherë pas autorizimit nga E-banking. shërbimet dhe ofertat më të mira që PLUS sjell. Bartja e numrit Shërbimi i Bartjes / Portabilitetit të Numrit Është shërbimi i cili ju mundëson të bëheni klient i PLUS pa ndryshuar numrin tuaj të celularit duke patur mundësi kështu të përfitoni nga të gjtha produktet.

falas në numrin 140. facebook. me çmime nga më ekonomiket: Paketa Ditore: 40 MB për vetëm 60 Lekë (me TVSH) – e vlefshme deri në fund të ditës së nesërme pas blerjes Paketa Javore: 200 MB për vetëm 250 Lekë (me TVSH) – e vlefshme për 7 ditë nga momenti i aktivizimit Paketa Mujore: 900 MB për vetëm 1000 Lekë (me TVSH) – e vlefshme për 30 ditë o o o Facebook falas o o o o o o o Ruani në çdo moment lidhjet me jetën tuaj sociale sepse PLUS ofron lundrim FALAS në Facebook nga celulari (www. o Paketa javore student Të gjithë klientët që janë pjesë e planit tarifor PLUS Student mund të zgjedhin Paketën Javore Studenti për komunikim akoma më të lirë brenda Fakultetit të tyre. Mund të jetë një ofertë. Për më shumë informacion. shikoni fotot e ndryshme që ata kanë vendosur. një ftesë për aktivitet ose … Vazhdoni të na vizitoni në adresën tonë në internet ose na ndiqni në Facebook. Lexoni statusin e miqve tuaj në Facebook. facebook. E enjtja PLUS Shënoni në kalendarin tuaj të Enjtet dhe kontrolloni për surprizën e radhës nga PLUS! Çdo të Enjte PLUS do të përfitoni një dhuratë speciale të krijuar enkas për ju. për vetëm:   12 Lekë / minutë (pa TVSH) dhe 12 Lekë / SMS (pa TVSH) Zgjidhni Paketën e Internetit që ju përshtatet më shumë! Të gjithë klientët PLUS me parapagesë tashmë mund të përfitojnë nga Paketat e Internetit të cilat janë krijuar enkas për të përmbushur nevojat e tyre për Internet në celular .tarifa akoma më ekonomike për komunikim me të gjithë numrat në Itali. Çdo klient i planit PLUS Student mund të aktivizojë Paketën Javore Studenti duke: .facebook. Greqi. m. SHBA dhe Kanada. Vetëm për 100 Lekë (me TVSH) në javë mund të përfitojnë 600 minuta dhe 150 SMS brenda Fakultetit. komentoni ose shkruani në profilin tuaj dhe të miqve si dhe shumë më tepër. ku do të gjeni informacione të përditësuara për të zbuluar surprizën e rradhës për çdo të Enjte PLUS në vijim.com) për të gjithë abonentët me parapagesë.com. Gjermani. kontaktoni Shërbimin e Kujdesit për Klientin me parapagesë. një promocion.com.

Loja plus special PLUS Special në Facebook. Në numrat e ndryshëm të kësaj Reviste do të gjeni informacion mbi produktet dhe shërbimet më të reja. Me krenarinë e të qenit shqiptar. me synimin për t’ju sjellë një informacion sa më të përditësuar në lidhje me zhvillimet dhe ofertat më të fundit që PLUS ka në treg. punonjësit si dhe shoqërinë në përgjithësi. në proceset e ditëpërditshme të punës së kompanisë. ofertat më të fundit që PLUS hedh në treg. Luani dhe Fitoni! Çdo javë fitues të shumtë dhe çmimi i madh: BlackBerry® Curve™ 9300 PLUS Special tashmë është dhe lojë që ju jep mundësi të krijoni dhe fitoni paketën tuaj me minuta & SMS (brenda rrjetit e kombëtare) si dhe MB për lundrim në internet në varësi të pikëve. Mbështetja e e sportit ne keto nivele është një angazhim dhe kontribut i natyrshëm për PLUS. Synohet që kjo politikë të pasurohet më tej me elementë të tjerë miqësorë për mjedisin. Sponsorizime PLUS është sponsori i përgjithshëm i kombëtares shqiptare te futbollit në sfidat eleminatore të Euro 2012. që sikurse edhe kombëtarja e futbollit ka në thelb të filozofisë së saj krenarinë e të qenit shqiptar. Për herë të parë në historinë e saj kombëtarja e futbollit shqiptar mbështetet nga biznesi vendas. duke manaxhuar me kujdes dhe efektivitet mbetjet e ngurta si dhe duke përdorur në proceset e punës në zyra dhe më gjerë produkte dhe paketime të ricikluara. PLUS është në vazhdimësi i angazhuar dhe ka në prioritetet e tij kryesore mbështetjen e vlerave kulturore dhe të traditës shqiptare.o o Hyrë në menunë KLIK PLUS #100# duke ndjekur udhëzimet përkatëse Dërguar SMS në numrin 131 me tekst S100 Revista PLUS Revista elektronike PLUS është krijuar enkas për ju. Përgjegjësitë Sociale janë të integruara në strategjitë dhe politikat e kompanisë. Pergjesia sociale Në filozofinë e tij të biznesit. . duke synuar krijim të vlerave për kompaninë. Teknologjia e përzgjedhur për ngritjen dhe funksionimin e rrjetit përmbush maksimalisht standartet dhe direktivat e Komunitetit Europian. eventet e organizuara prej saj si dhe shumë të tjera. Që në fillimet e punës së saj PLUS ka treguar angazhim ne mbrojtjen e mjedisit. mbulimin me rrjet si dhe me shtrirjen e pikave të shitjes por edhe informacione të tjera mbi kompaninë PLUS. PLUS udhëhiqet nga një ekuilibër i drejtë mes konkurrueshmërisë ekonomike dhe zhvillimit social.

që janë aktualisht të pranishme në shumë nga qytetet kryesore te vendit (referojuni listës së mëposhtme). Zona PLUS Mirësevini në ZONA PLUS PLUS krahas mbulimit me sinjal cilësor. vazhdoni të na vizitoni në faqen tonë në internet. Në çdo ZONA PLUS. PLUS po përhap me shpejtësi në të gjithë vendin rrjetin e dyqaneve ZONA PLUS. duke filluar nga zgjedhja e numrit tuaj të preferuar celular. . në shumë pika të tjera shitjeje në të gjithë Shqipërinë: • Dyqanet DIGITALB • Dyqanet NEPTUN • Pikat që kanë Logon EasyPay • Pikat me logon UNIONNET / WESTERN UNION Gjithashtu dhe shumë pika të tjera shitjeje në mbarë vendin. të zëvendësoni kartën tuaj SIM e shumë më tepër. Për një informacion sa më të përditësuar mbi shtrirjen e dyqaneve ZONA PLUS dhe pikave të tjera të shitjes. kudo ku shihni logon PLUS. ju gjeni gjithashtu detajet e ofertave të ndryshme të PLUS. Përfaqësuesit tanë të shitjeve do t’ju ndihmojnë në çdo kërkesë tuajën. asistencë për aktivizimin e shumë shërbimeve. etj. Adresat e dyqaneve ZONA PLUS: TiranëDurrësElbasanShkodërPogradecPrrenjasVlorëSarandëLezhëShëngjinKukë sFushë – KrujëKorçëRrogozhinëBeratBurrelFierLushnjeRrëshenPukëDivjakëGjirokastërBili shtBajram CurriGramshShijakVelipojëLibrazhd Për më tepër ju do të gjeni produkte dhe shërbime të PLUS. këshillimi profesional për programin më të përshtashëm për nevojat tuaja në komunikim. po zgjeron gjithnjë e më shumë rrjetin e dyqaneve ZONA PLUS si dhe të pikave të tjera të shitjes në mbarë vendin. mund të kryeni rimbushjen e numrit të telefonit.Arti dhe kultura kanë qenë dhe do të vazhdojnë të mbeten fusha në të cilat PLUS do të vendosë logon e tij. ZONA PLUS përfaqëson një nga elementet kryesorë jo vetëm për shitjen e shërbimeve dhe produkteve por edhe për kontaktin e drejtëpërdrejtë të PLUS me klientët.

Edhe pse me nje kosto te pershtatshme per klientet ajo nuk ka heqe dore ne permiresimin e vazhdueshem te cilesise se sherbimeve.Kompania ka nje departament te vetin te manaxhimit te cilesise qe merret me identifikimin dhe zgjidhjen e problemeve ne vazhdim.Konkluzione Kompania ka arritur qe nepermjet realizimit dhe plotesimit te standarteve te sjelle ne treg produkte dhe sherbime me cilesi te larte. investimeve me kosto te larta ne teknologji moderne. perfitimeve dhe jetegjatesise se saj. Kjo vihet re ne permisimin e ambjenteve te punes .Pasi dihet qe mjedisi ku operon kompania ështe mjaft kompleks dhe dinamik por ajo ka siguruar rritje te produktivitetit. Ja cfar eshte PLUS Faleminderit! .trajnimit dhe motivimit te punonjesve.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful