Duhani Mjafton të klikoni mbi artikullin që ju intereson dhe do te hapet artikulli perkates.

Çka është Duhani ? Historiku i duhanit Fakte për Duhanin Pirja e duhanit, monoksidi i karbonit dhe infarkti Të dhënat për Duhanpirjen në Kosovë Pirja e duhanit kercenim per shendetin dhe jeten Studim shkencor dhe interesant per Duhanpirjen dhe demet nga Duhani Çfarë përmban një cigare ? Disa nga kancerogjenet qe permban duhani Ndryshimet pas lenjes se duhanit Te mirat e nderprerjes se duhanit Lufta kunder pirjes se duhanit Ndalimi i duhanit ne disa vende te botes Hapat e largimit apo lenjes se duhanit Nikotino plasterat dhe vendosja e tyre Toksinat ne tymin e duhanit (efektet e katranit) Demet e pirjes se duhanit Kuriozitete për Duhanin dhe Duhanpirjen Duhani ju sjell ...

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful