PARIAZA LA 0-1 , 0-2 , (1-2 mai greu) CA SE MAI MARCHEAZA CEL PUTIN O DATA. LA 0-1 prima repriza pariaza peste in turcia U 23.!

PLASEAZA 3 MAXIM 4 PARIURI ZILNIC. – MIZE MAI MARI. INCEARCA SA PARIEZI LIVE PE ECHIPELE PE CARE LE CUNOSTI SAU PE MECURILE PE CARE LE POTI VEDEA. UNU SI BUN.!!! NU TE LUA DUPA STATISTICA DE LA CASA DE PARIURI ( MINUT , NR DE CORNERE , CARTONASE ROSII ) VERIFICA IN MAI MULTE SITEURI. CAND ESTI SIGUR DE UN MECI PUNE NU MAI STA PE GANDURI.
Concluzia : decat sa joci zilnic pe ce prinzi…mai bn stai in banca ta, si astepti. Un fel de joc pe termen lung . Tactica pe termen lung, rabdare, rabdare si tras linie la final .

LA TENIS FEMININ PARIAZA IN SETUL 2 . NU MAI PARIA DOAR DE DRAGUL DE A PARIA….. NU MAI PARIA DOAR DE DRAGUL DE A PARIA….. NU MAI PARIA DOAR DE DRAGUL DE A PARIA….. PARIAZA PE CAMPIONATUL ITALIEI , FRANTEI , OLANDEI, BELGIEI. NU MAI PARIA LA INCEPUTUL SETULUI LA TENIS.....
handicap +1,5…ca nu pierde la mai mult de un gol diferenta

FARA O STRATEGIE NU CASTIGI. .

NADAL FEDERER SI MURRAY DUPA CE PIERD UN SET. PARIAZA CASTIGATOR MECI ALL INN. .LA TENIS PARIAZA PE FAVORITI : DJOKOVIC .