Skema e lidhjes se internetit Nr I hosteve:7 Kabllimi I brendshem :Ethernet Lidhja :internet wireless

UNIVERSITETI ALEKSANDER MOISIU DURRES UAmd DeGA: SPECIALIST RRJETESH KOMPJUTERIKE Lenda:topologji TEma: lidhje INTERNET WIRELESS Punoi: VISARD SHEHU Pranoi:albion ndreka .

2€ 150€ Totali 22 39 35 14 6 4 € € € € € € Tp-link Tp-link Tp-link(8 porta) Antene wireless Router Switch Tp-link Kabell Koka rrjeti Ethernet Pc Board Dell 7 1050€ 1170€ .2€ 0.Proces verbal Produkti Acess point Modeli Sasia 1 1 1 1 30(m) 20 Cmimi 22€ 39€ 35€ 14€ 0.

. Një fibër SFP slots GBIC japin lidhjes opsionale fibra për distanca më të madhe. pantallona të shkurtra. 2 . Ajo sjell xhiro maksimale ku keni nevojë që ajo të kete nje performance te lartë grupet e punës në buzë të rrjetit. ngritur edhe deri trunking port. rezistencë e plotë mospërputhje kabllor. MTU). Quality of Service (QoS) ofron aftësi të zgjeruara menaxhimin e trafikut për të siguruar transmetimin e të dhënave tuaja smoother dhe të shpejtë. Ajo rrit sigurinë e një rrjeti.Test Virtual Cable është i dizajnuar për administratorët e rrjetit të shpejt të shqyrtojë cilësinë e kabllo bakri dhe të përcaktojë llojin e gabimit kabllor: hap.VLANs lejojnë të rrjetit të segmentuar në grupe (Departamenteve. dhe 802. vjen Klasa e Shërbimit me 4 rradhë të prioritare per port: më të ulët. lidhje e keqe. Gigabit Ethernet ofron Bandwidth për të përmbushur kërkesat e reja dhe zhvillim të rrjetit. Tani administratori mund të përcaktojë kërkesat Bandwidth intensive dhe të ndjeshme me prioritet të lartë të jetë e qëndrueshme dhe lëngun në mënyrë që ju të mos merrni ndërprerë kur ju jeni duke shikuar një video online ose vonesë gjatë një thirrje telefonike në Internet. Ajo integron funksione të avancuara të menaxhimit dhe të sigurisë që ofrojnë performanca te larta dhe stabilitet. Port-bazë. Për më tepër. portet konfiguron. të lartë dhe më të lartë. Efektshëm Web-bazuar Menaxhimi Përveç kësaj.Switch-tp-link Cilësia e shërbimit TL-SG2109WEB mbështet ne IEEE 802. të plotë me shpejtësi të dërguar pako me 18 Gbps migrates Bandwidth rrjetit tuaj për të ardhmen-provë funksionalitetin. 8 Ports 10/100/1000Mbps me 1 Slot SFP Me shpejtësi prej 1000 Mbps. lehtëson vështirësitë.3x Flow. kontroll . Çfarë ben ky produkte? TP-LINK TL-SG2109WEB është një web switch I zgjuar me 8 10/100/1000Mbps porte dhe 1 slot SFP mbështet modulet Mini GBIC. të ulët.Pajisur me një formacion të plotë të karakteristikave L2. . duke e bërë një punë e lehtë për të monitoruar ecurinë e kaloni.VLAN Supported (IEEE 802. Web-browser interfejsit ofron menaxhim të thjeshtë zgjuar kaloni. hierarkike dhe grupeve të Sigurimit). dhe mospërputhje përfundimin. VLANs. ky switch përfshin Mirroring port dhe IEEE 802. rrjetit të sigurisë është një prioritet i lartë në ndonjë biznes madhësi. TL-SG2109WEB pajisur me 8 10/100/1000 portet ofruar jo bllokimin.1Q.1p Klasa prioritare prioriteteve. një intuitive. dhe rrit performancën duke rritur kthehen në investime infrastrukturën ekzistuese. ose si një shtyllë për çelsin Fast Ethernet dhe me shpejtësi të lartë servers në rrjete të vogla të kërkuar.1p.

të tilla si DoS attack. Duke dërguar payloads të mëdha në pako. Lidhë deri në katër PC ose pajisje tëtjera të rrjeteve për të hyrë në shtëpi apo zyra e burimeve dhe përdorimin e internetit. duke ulur lart në CPU dhe potencialisht përmirësimin e xhiros rrjeteve. Attack ARP virus. prindërit dhe administratorët e rrjetit mund të krijojë politika të kufizuar qasjen për fëmijët ose të personelit. Setup Wizard shpejtë është mbështetur dhe faqet miqësore ndihmë janë dhënë për çdo hap. pako më pak duhet të shpartalluar.IP adresën . Wired Router lidhë këtë me një modem kabllor dhe të ndajnë me shpejtësi të lartë ne qasjen tuaj në Internet. dhe të gëzojuni lojrave online. të tilla si fotografi multimedia ose të dhëna të madh fotografi. ajo mbështet kontrollin e qasjes bazuar në adresën MAC. Aftesite shperndarese janë integruar në këtë pajisje për të menaxhuar në mënyrë efikase trafikun tuaj te rrjetit. Burimet Share dhe thjeshtimi i Rrjetit Ndërtuar në switch 4-port siguron kompjutera në LAN me lidhje të rrjetit dhe qasje në Internet. . ndani fotografi. Network Security Protection TL-R402M përfshin te ndërtuar nje firewall të fortë për ruajtjen e rrjetit tuaj nga hakerat dhe sulmet me qëllim të keq nga të gjithënë internet.Frame Jumbo Supported është projektuar për të rritur xhirot Ethernet te rrjeteve dhe të reduktojë ndjeshëm përdorimin e transfertave të dhënave CPU fotografi të mëdha. kontrolloni emailit. Ajo lidhet me internetib automatikisht ose ne base të kërkesës suaj pasi edhe mund ta shkepusim kur kemi për të ruajtur në kostot e rrjetit . ose emrin e domain. Router – tp-link Cfare ben ky router? Krijo një rrjet Wired në shtëpinë tuaj duke përdorur TPLINK-4Port Cable / DSL Router (TL-R402M). etj Për lehtësi .. Pra.