Campanie de Pozitionare

II.

a.

Campanie de poziţionare

Scopul şi tipul campaniei
Pentru a putea stabili tipul de campanie de comunicare adecvat băncii Credit Europe

Bank, este necesară prezentarea obiectivului economic care va fi susţinut de această campanie. CEB urmăreşte creşterea cotei de piaţă în România cu ...%, în condiţiile în care în prezent deţine ...%, şi mărirea portofoliului de produse bancare. În acest sens, îşi propune să acopere un segment diferit al nevoilor populaţiei şi, totodată, să se orienteze spre alte categorii de public ţintă, respectiv clienţi potenţiali. Pentru aceasta, va lansa un nou produs pe piaţa produselor bancare – card pentru studenţi. Aşadar, Credit Europe Bank are nevoie de o campanie de poziţionare, întrucât doreşte să acopere un nou segment de piaţă (produse şi servicii bancare pentru studenţi) şi să atragă un nou public ţintă - studenţii.

b.

Obiectivele campaniei
Conform analizei SMART (Specific, Măsurabil, De atins, Realist, Încadrat în Timp)

O1. Poziţionarea băncii pe piaţă ca fiind orientată şi spre nevoile studenţilor într-un interval de opt luni, cuantificabil prin studii şi cercetări de piaţă ulterioare. O2. Creşterea gradului de awareness a Credit Europe Bank şi a imaginii acesteia într-un interval de opt luni O3. Poziţionarea CEB drept banca cu oferta cea mai avantajoasă pentru studenţi, cea mai interesată în sprijinirea financiară a acestora.

c.

Public ţintă
În descrierea publicului ţintă sunt importante atât dimensiunile demografice, cât şi cele

psihografice. Astfel, noul produs bancar se adresează, pe de-o parte, studenţilor: a. Target demografice: Vârstă: 18 - 30 de ani Ocupaţie: persoane care urmează cursuri universitare Regiune geografică: 7 oraşe în care CEB deţine sucursale, Bucureşti, Craiova, Iaşi, Constanţa, Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara

b. Target psihografic: Activitati in timpul liber: Nevoi specifice: studentul petrece multe ore în cadrul facultăţii, în acest timp fiind nevoit să aloce o anumită sumă de bani pentru alimentaţie. ATM-ul amplasat în imediata apropiere a locului în care studiază îi uşurează tranzacţiile. Studentul care are nevoie de independenta financiara, desi poate inca mai locuieste cu parintii sau aceştia îi trimit o anumită sumă de bani periodic, mai ales în cazul în care acesta studiază în alt oraş. Simte nevoie sa fie stapan pe banii sai şi să-i gestioneze eficient şi fără cheltuieli adiacente. De asemenea, îşi doreşe să umble cu cât mai puţine lucruri la el atunci cand iese in oras şi să nu cheltuiască toţi banii pe care îi are la îndemână. Banii ii ofera tanarului student statut social si acestia joaca un rol foarte important la vârsta sa oferindu-i libertate si stabilitate financiară dar şi socială. De asemenea, studentul îşi doreşte să poată economisi o sumă oricât de mică de bani, iar cardul îi oferă această oportunitate datorită dobânzii extrem de avantajoase.

Pe de altă parte, un target implicit este reprezentat de jurnalişti şi editori de publicaţii cu profil economic şi cotidiane cu tiraj mare, întrucât ei vor multiplica imaginea promovată de CEB prin acţiunile întreprinse.

d.

Slogan Mesajul campaniei:
Cu noul Card CEB pentru studenţi te poţi bucura de banii tăi în orice fel doreşti şi poţi

economosi cât vrei cu cea mai mare dobândă de 4.3% şi nu te doare capul pentru că nu ai nici taxe, nici comisioane la depunerea şi retragerea de numerar şi nici la plata facturilor.

e.

Canale de comunicare a mesajului: de ce am ales fiecare canal, relevanta pt public tinta

f.

Strategie
Prin aceasta campanie, CEB doreşte să atragă în mod special un anumit tip de public, şi

anume studenţii. Nu este vorba de o repoziţionare, cât despre o campanie de poziţionare pe încă un segment de public ţintă, deoarece campania se desfăşoară pe termen mediu, pe perioada 1 septembrie – 24 aprilie. Cu această campanie, CEB doreşte să îi atragă pe cei care sunt înca în ciclul de învăţămant superior, oferindu-le şi facilitându-le realizarea propriilor economii şi încercând să-i ajute să-şi gestioneze eficient banii. Campania vine în sprijinul campaniei de marketing, întrucât CEB lanseaza noul card pentru studenţi care, pe langa faptul că nu are nici un fel de taxe care se percep în general pentru un card, are şi o dobanda de 4.3% cea mai mare dintre dobânzile oferite la acest tip de card, băncile concurente având dobânzi de 4% (ING) sau mai mici. Astfel, studentul va învaţa să faca economii cu atât mai mult cu cât banca îl ajută să îşi înmulţeasca banii pe care îi are. Interfaţa de comunicare pe care doreşte să o prezinte CEB în faţa publicului ţintă este una prietenoasă cu clientul şi care asigură încredere şi transparenţă. CEB se poziţionează pe piaţa ca fiind alegerea cea mai sigură pentru un student care doreşte să îşi gestioneze cu grijă banii, dar să se şi bucure de ei şi de toate facilităţile pe care nu şi le poate permite altfel la această vârstă. De completat cu mijloacele si tacticile prin care facem asta.

g.

Tactici pentru atingerea obiectivelor propuse

1. Zilele portilor deschise
Zilele porţilor deschise este un proiect de tip educaţional ce va fi organizat de conducerea Credit Europe Bank în parteneriat cu şapte universităţi din România: Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea Ovidius din Constanţa şi Universitatea din Craiova. Proiectul este adresat studenţilor şi cadrelor didactice ale facultăţilor cu profil economic. Proiectul are ca obiectiv general îmbunătăţirea nivelului de cunoaştere şi înţelegere, în mediul universitar, a activităţii băncii, a rolului, funcţiilor şi implicaţiilor deciziilor acesteia în economia românească, contribuind astfel la crearea şi consolidarea canalelor de comunicare necesare asigurării unei educaţii financiare adecvate la nivelul publicului larg. Activităţile desfăşurate în cadrul proiectului vor fi împărţite în două secţiuni. Prima secţiune va avea loc în luna decembrie a anului 2011 şi va consta în prezentări şi seminarii interactive conduse şi moderate de lectori din CEB pe teme precum istorie bancară şi funcţii ale băncii centrale, susţinerea unor conferinţe cu participarea membrilor Consiliului de administraţie al CEB, vizitarea sucursalelor CEB, precum şi organizarea altor manifestări, printre care şi prezentarea noului produs bancar pentru studenţi şi a avantajelor sale. Cea de-a doua etapă se va desfăşura în aprilie 2012 şi va avea ca scop multiplicarea informaţiei dobândite prin participarea la prima secţiune de către studenţii participanţi, prin intermediul unor conferinţe sau seminarii organizate de aceştia cu sprijinul cadrelor didactice implicate în proiect. Studenţii vor avea ocazia de a se înscrie în concursul organizat de CEB cu eseuri, lucrări, articole pe teme stabilite, acestea urmând să fie evaluate de către lectorii CEB şi premiate în cadrul unei ceremonii la festivitatea de încheiere a proiectului.

2. Standuri de prezentare în facultăţi

Vor fi amplasate standuri de prezentare a noului produs bancar pentru studenţi al CEB în şapte centre universitare din judeţele în care banca deţine sucursale (Bucureşti, Craiova, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov). Un stand de prezentare va avea în componenţa sa materiale informative şi promoţionale: afiş şi broşuri – prezentare generală a Credit Europe Bank şi prezentare a cardului pentru studenţi împreună cu oferta de lansare. Ce pot obţine studenţii de la stand? În primul rând toate informaţiile privitoare la cardul pentru studenţi, la modalităţile de intrare în posesia acestuia şi la oferta limitată disponibilă (Orange). Studentul are ocazia de a completa la faţa locului formularul de cerere de obţinere a cardului în urma căruia studentul poate merge la una dintre sucursalele CEB pentru a ridica direct cardul în interval de 2-4 zile. În cazul în care studentul completează formularul la stand, acesta primeşte pe loc, cadou şi cartela cu minute în reţea de la partenerul de telefonie mobilă, cartela putând fi totuşi achiziţionată şi la prima vizită la bancă. Tot la stand studenţii vor fi informaţi de Zilele Porţilor Deschise, activităţile care vor avea loc în cadrul acestora şi modalităţile prin care pot participa. Standurile îşi vor începe activitatea la începutul anului universitar (15 octombrie – 30 octombrie) şi vor continua în zilele antemergătoare Zilelor Porţilor Deschise la CEB, în funcţie de programul activităţilor în fiecare oraş prevăzut (cu 4-7 zile înainte de începerea activităţii în facultatea respectivă).

Avantajele cardului: Nu se percepe taxă de activare Nu se percepe comision la plăţile către comercianţi Nu se plăteşte taxă de retragere sau depunere numerar 4.3 % dobândă Posibilitatea de a plăti facturile la Vodafone, Orange şi Romtelecom fără comision Internet banking: plata facturilor prin platformă online şi verificarea soldului în orice moment al zilei

-

Cartelă Orange cu minute în reţea pentru studenţii care obţin cardul până la sfârşitul lunii decembrie 2011. Oferta cardului pentru studenţi CEB concurează cu ofertele altor două bănci de pe piaţa

românească, ING şi BRD. ING oferă aceleaşi avantaje pe care le propune CEB, cu excepţia dobânzii, care este de 4%. BRD a încheiat un parteneriat cu Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studenţilor şi Profesorilor, licenţa naţionala în Romania a ISTC (International Student Travel Confederation) şi oferă cardul internaţional BRD – ISIC (International Student Identity Card) prin care studenţii beneficiază atât de aceleaşi avantaje propuse de CEB, cu excepţia dobânzii, cât şi de avantajele ISIC - peste 1200 de reduceri în Romania şi mai mult de 42.000 de reduceri în întreaga lume, la magazine, restaurante, muzee, transport, cazare, divertisment şi avantaje suplimentare pentru călătorii: acces la ofertele speciale de pe TravelMax, cea mai mare bază de date on-line cu informaţii turistice şi culturale şi la un HelpLine pentru asistenţă gratuită în situaţii de urgenţă. Aşadar, la o primă privire, oferta CEB nu este atât de atractivă din punct de vedere al avantajelor materiale imediate deţinerii acestui card, însă există două aspecte privilegiate pe care cei doi concurenţi nu le au: ATM-urile CEB pot fi accesate de către orice client la orice oră şi în orice zi din săptămână, iar începând cu ianuarie 2012, principalele centre universitare din ţară vor avea în imediata apropiere un ATM CEB.

Campania de poziţionare a CEB pe segmentul de public ţintă al studenţilor cuprinde o campanie de promovare, care cuprinde la rândul său următoarele tactici:

1.

Împărţirea de materiale informative şi promoţionale în universităţi şi în zonele centrale ale oraşelor

Scopul activităţii: informarea publicului ţintă cu privire la cardul pentru studenţi, la beneficiile obţinute prin achiziţionare şi utilizare şi la oferta limitată. Zone strategice: principalele centre universitare din oraşele în care CEB deţine sucursale, în principalele intersecţii din oraşe, pe lângă principalele biblioteci din oraşe Tipuri de materiale: flyere, pixuri

-

Tiraj: 10 000 flyere, 1000 pixuri

2.

Spoturi publicitare TV
de ani.

– mai mult seara cand studentul ajunge acasa, in pauzele de filme sau emisiuni cu target 18-30

3.

Online – social media, bannere pe siteuri studentesti cu trafic mare si peste 100.000 de
afisari pe luna, mesaje pe grupurile de discutii din universitati. Comunicate de presă jurnaliştilor şi editorilor. Aceştia vor fi anunţaţi cu privire la agenda evenimentului Zilele Porţilor Deschise. Comunicatul de presă reprezintă şi invitaţie la conferinţa de presă din 25 noiembrie, conferinţa de presă fiind cea care deschide seria evenimentelor din perioada imediat următoare. Comunicate de presă date la sfârşitul proiectului ZPD cu privire la rezultate, participanţi, câştigătorii premiilor.

4.

Outdoor – în Bucureşti, prin intermediul panourilor din staţiile pe unde trec multi
studenti, si anume: Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Unirii + reclame în metrou, cu acordul Metrorex

5.

Parteneriat cu compania de telefonie mobila Orange si sampling odata cu plata
abonamentului, cumpararea telefonului, etc primeste si cardul; mesaje de la respectiva firma de telefonie, sal convinga sasi faca card. Invers, cand isi face card, primeste cartela de telefon

h.

Timeline general si detaliat
În alegerea momentului propice lansării şi apoi desfăşurării campaniei de poziţionare

trebuie ţinut seama de caracteristicile psihografice ale publicului ţintă, de nevoile lor în funcţie de interese şi ritm de viaţă. Astfel, campania se va desfăşura pe parcursul a opt luni, începând la 1 septembrie 2011 şi încheindu-se pe 24 aprilie 2012.

1. Parteneriat cu compania de telefonie mobilă.................. 2. Standuri de prezentare în facultăţi: 17 octombrie – 31 octombrie şi în perioada 28 noiembrie – 20 decembrie în funcţie de începerea activităţii în fiecare oraş prevăzut. Prima etapă se corelează cu activitatea de împărţire de materiale informative şi măreşte gradul de expunere a grupului ţintă la mesajul campaniei, întrucât el se întâlneşte cu oferta în cadrul unităţii de învăţământ pe care o frecventează pentru a doua oară, iar de această dată are ocazia de a afla mai multe detalii şi să discute faţă în faţă cu reprezentanţii campaniei la standul de prezentare. Cea de-a doua etapă a acestei activităţi este plasată spre sfârşitul campaniei pentru a reaminti despre oferta CEB valabilă până la sfârşitul lunii decembrie (cadou promoţional o cartelă cu minute în reţea Orange). 3. Zilele Porţilor Deschise: 1 – 23 decembrie 2011 şi 2 – 24 aprilie 2012. Prima etapă a acestei activităţi este plasată la sfârşitul campaniei de promovare propriu-zisă, în luna decembrie, pentru a asigura transmiterea mesajului cu privire la intrarea pe piaţa produselor bancare pentru studenţi a CEB. În cea de-a doua etapă mesajul va continua să însoţească activităţile cu studenţii, în forme pe care le vom descrie detaliat la subsecţiunea IX. – planificarea detaliată a unei activităţi, asigurând o perioadă mai mare de timp în care imaginea despre CEB şi rolul ei în segmentul de studenţi să capete contur prin intervenţiile constructive ale băncii în mediul academic. 4. Campanie de promovare a. Împărţirea de materiale informative şi promoţionale în zonele centrale ale oraşelor: 1 septembrie – 15 septembrie, 1 octombrie – 15 octombrie. Am ales aceste două perioade în funcţie de impactul materialelor informative si relevanţa lor pentru interesele studenţilor. În prima etapă publicul ţintă va afla despre oferta CEB prin noul card pentru studenţi lansat la 1 septembrie. În a doua etapă le este reamintită oferta în contextul începerii anului universitar, ceea ce marchează şi accentuează statutul si avantajele de a fi student.

b. Online ............................

c. Spot TV .............................

i.

Planificarea detaliată a unei activităţi – Zilele Porţilor Deschise

1. Definirea activităţii
Scopul activităţii Credit Europe Bank va organiza Zilele Porţilor Deschise în scop educativ, în primul rând. Este o măsură luată în vederea implicării băncii în mediul academic, pentru a îmbunătăţi nivelul de înţelegere şi aprofundare a cunoştinţelor studenţilor şi cadrelor didactice cu privire la activitatea, rolul şi funcţiile Credit Europe Bank în cadrul dimensiunii economice a societăţii româneşti. Mai departe, pe această bază, se urmăreşte asigurarea unei educaţii financiare a publicului larg prin construirea şi dezvoltarea unor canale de comunicare adecvate şi eficiente.

De ce justifică această acţiune scopul asumat de către Credit Europe Bank? Deoarece studenţii reprezintă un segment extrem de important în educaţia populaţiei. Sunt un segment dinamic, cu interese multi- şi interdisciplinare, au abilităţi şi capacităţi de perfecţionare şi afirmare. Astfel, odată ce ei beneficiază de o înţelegere şi aprofundare a sistemului economic, deţin un potenţial ridicat de difuzare şi multiplicare a informaţiei dobândite, fără distorsionări sau falsificări, întrucât studiile îi ajută la o înţelegere corectă. Ei reprezintă, de asemenea, un public ţintă stabil şi consecvent, întrucât această înţelegere în profunzime a activităţii băncilor le oferă instrumente şi criterii clare de analiză a domeniului bancar, iar opinia lor are greutate în faţa altor persoane care nu cunosc îndeaproape sistemul.

Care sunt implicaţiile punerii lui în aplicare? Prin urmare, rolul studenţilor şi mai ales al celor care studiază în facultăţi cu profil economic este esenţial în transmiterea mesajelor campaniei de poziţionare, întrucât evaluarea transparentă şi profesionistă din partea acestora acordă credit şi credibilitate activităţii, produselor şi serviciilor Credit Europe Bank pe piaţa produselor bancare din România. Aceştia vor promova mai departe viziunea, misiunea, valorile CEB în mediul academic, în cadrul celei

de-a doua etape a ZPD, când vor prezenta lucrări şi eseuri având drept public toţi studenţii din cadrul facultăţii la care studiază, şi mai ales în cadrul conferinţelor şi seminariilor organizate de ei înşişi cu ocazia cărora vor prezenta interactiv teme actuale şi de interes pentru profilul economic.

Tema evenimentului – care este specificul intâlnirilor cu studenţii economişti? concept de realizare,de ce ne-am propus aceste teme, pe scurt scenariul detaliat şi amploarea acţiunilor desfăşurate.- program detaliat, pe zile şi activităţi

Program Etapa I: sunt programate două zile pentru studenţii din fiecare facultate cu profil economic din cele şapte centre universitare amintite mai sus, pe parcursul lunii decembrie. Activităţile care se vor desfăşura sunt aceleaşi în toate oraşele, precum şi invitaţii şi lectorii CEB. Astfel:        Bucureşti: Academia de Studii Economice, 1 – 2 decembrie 2011 Craiova: Universitatea din Craiova, 5 – 6 decembrie 2011 Constanţa: Universitatea Ovidius, 8 – 9 decembrie 2011 Braşov: Universitatea Transilvania, 12 – 13 decembrie 2011 Cluj-Napoca: Universitatea Babeş-Bolyai, 15 – 16 decembrie 2011 Timişoara: Universitatea de Vest, 19 – 20 decembrie 2011 Iaşi: Universitatea Alexandru Ioan Cuza, 22 – 23 decembrie 2011  Prima zi va cuprinde următoarele activităţi: „CEB I.– istoricul instituţiei bancare”, scurtă prezentare susţinută de Murat Sabaz, Preşedinte CEB „CEB II. – funcţionarea şi departamentele sucursalei”, scurtă prezentare susţinută de Mirela Bordea, Vicepreşedinte şi Director Administrativ CEB „Criza financiară şi recesiunea economică”, conferinţă susţinută de Radu Soviani, redactor şef al cotidianului economic Business Standard şi realizator, editor si prezentator la The Money Channel  A doua zi va cuprinde:

-

Vizitarea departamentelor principale ale sucursalei pe grupe de studenţi „Environmental Economics”, conferinţă susşinută de invitatul special Niels Schnecker, Managing Senior Partner la Schnecker van Wyk & Pearson

-

Prezentarea cardului CEB pentru studenţi de către Omer Tetik, Prim-Vicepreşedinte CEB

Etapă intermediară: presupune organizarea de către universitatea parteneră a unor sesiuni de conferinţe, prezentări, seminarii susţinute de către studenţii care au participat la sesiunile din decembrie, cu sprijinul cadrelor didactice implicate în proiect, în intervalul ianuarie – martie 2012. De asemenea, studenţii participanţi sunt încurajaţi să elaboreze lucrări, eseuri, articole pe teme de interes care vor fi evaluate de o comisie formată din membri CEB şi cadre didactice, fiind înscrise în competiţie până la data de 10 martie. La finalul proiectului acestea vor fi susţinute public şi premiate. Vor exista 7 premii I, câte unul pentru fiecare oraş, ce constau într-un internship de două luni pe perioada verii 2012 întruna din sucursalele CEB ale oraşului respectiv. Vor mai fi introduse în concurs 2 premii II per oraş constând în cărţi şi publicaţii din domeniul economic.

Etapa II. Se va desfăşura în aprilie 2012, în ordinea:        Bucureşti: Academia de Studii Economice, 2 aprilie 2012 Craiova: Universitatea din Craiova, 4 aprilie 2012 Constanţa: Universitatea Ovidius, 6 aprilie 2012 Braşov: Universitatea Transilvania, 9 aprilie 2012 Cluj-Napoca: Universitatea Babeş-Bolyai, 11 aprilie 2012 Timişoara: Universitatea de Vest, 13 aprilie 2012 Iaşi: Universitatea Alexandru Ioan Cuza, 16 aprilie 2012

În această etapă vor fi prezentate public lucrările acceptate de comisia de evaluare în cadrul fiecărei facultăţi. Vor fi invitaţi toţi studenţii facultăţilor partenere, fiecare student va primi o mapă de prezentare cu programul activităţilor, broşuri de prezentare a CEB, broşură despre cardul pentru studenţi împreună cu un formular de cerere de obţinere a cardului. La final vor fi înmânate premiile.

2. Stabilirea structurii activitatii analiza scopului modalităţile de realizare a scopului propus: activităţi care pregătesc desfăşurarea propriuzisă a programului proiectului, conferinta de presa, promovare la stand, angajare firma catering, informarea prin presa.....(fir cronologic: prima activitate – ultima activ) analiza mediului social în care se desfăşoară evenimentul şi a aspectelor de asigurare materială.

3. Planificarea activitatii1 directorul de proiect: Mirela Bordea - Vicepreşedinte perioada de desfăşurare: Zilele Porţilor Deschise se va desfăşura în două etape: 1 – 23 decembrie 2011 şi 2 – 24 aprilie 2012 participanţii la proiect se împart în o studenţi: 20-25 din fiecare facultate cu profil economic o cadre didactice: 3-4 din fiecare facultate o membri CEB – organizatori şi invitaţi speciali: 5 persoane o studenţii invitaţi la etapa a II-a 1

numărul estimat al celor care vor recepţiona evenimentul prin presa scrisă şi audiovizuală;

Doug Newsom şi colaboratorii indică nouă paşi importanţi care trebuie parcurşi în planificarea evenimentelor speciale, cum ar fi zilele tematice, ziua porţilor deschise sau vizitele în organizaţie: - planificarea din timp a evenimentului; - elaborarea unei schiţe şi a unui program; - formarea comitetelor de organizare prin implicarea conducerii şi a angajaţilor; - folosirea profesioniştilor din organizaţie: artişti plastici, redactori etc.; - oferirea de atracţii speciale pentru a face evenimentul memorabil: personalităţi, parade, expoziţii, filme, concursuri, premii etc.; - oferirea de cadouri şi suveniruri pentru toţi participanţii; - asigurarea transportului gratuit şi a locurilor de parcare, conducerea şi ghidarea vizitatorilor cu ajutorul ghizilor şi a hărţilor; - realizarea publicităţii evenimentului cu mult timp înainte; - adresarea de mulţumiri organizatorilor şi participanţilor

-

măsuri de ordine şi securitate a participanţilor.

4. Metode de transmitere a mesajului  Comunicate de presă

Înainte de conferinţa de presă către jurnalişti şi editori ai publicaţiilor cu profil economic şi cotidianelor şi publicaţiilor cu tiraj mare, reprezintă totodată şi invitaţia de a participa la conferinţa de presă

-

La finalul ZPD, ibidem.  Conferinţă de presă

Va fi susţinută în Bucureşti, pe 25 noiembrie 2011, de către managerul de proiect Mirela Bordea – Vicepreşedinte CEB. Jurnalişti.... mesajele cheie ce trebuie transmise sunt apropierea începerii Zilelor Porţilor Deschise şi noul produs bancar, cardul CEB pentru studenţi.Ce impact va avea?   Interviurile unor personalităţi, alte metode (articole în presa scrisă, interviuri la radio şi televiziune, comunicate şi declaraţii de presă, informarea directă etc.)  materiale informative în locaţiile stabilite pentru sesiunile de conferinţe şi seminarii şi pentru sesiunile de comunicări ale lucrărilor şi eseurilor studenţilor: mapă de prezentare cu cartela Orange (la prima etapă), materiale informative despre bancă şi despre cardul pentru studenţi, formular de cerere pt card.

5. Resurse, Criterii de bugetare Conform activităţilor detaliate (de la conferinta de presa la inmanarea diplomelor si premiilor)

j.

Resurse (umane, de timp, materiale, financiare)/fiecare activitate sau program; eventuale restrictii diagrama Gantt

1. Zilele porţilor deschise

Etapa I. Etapa II.

2. Standuri de prezentare 3.

k. Cum monitorizam si verificam daca ne am atins obiectivele? Evaluare – criterii, evaluare generala - Monitorizare a campaniei de promovare: la obţinerea cardului, studenţii vor fi rugaţi să
completeze un chestionar în legătură cu sursa din care au aflat despre cardul pentru studenţi

- Numărul de carduri achiziţionate

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful