Edmir Asllani

Uploads
Likes
Collections
More
Edmir Asllani
orari shkolles
Edmir Asllani
Leksioni XII194
Edmir Asllani
gersa.
Edmir Asllani
A E KENI DITUR SE
Edmir Asllani
tik 10
matematike shoqerore 4
Kreu 5 Hiperbola Dhe Parabola
Kreu 5 Hiperbola Dhe Parabola
Matematika 2010 Qershor Shqip
3003 Matematika 2009 Alb Napredno Nivo Juni
TEMA_21-_STANDARDET_E_PROFESIONIT_TË_MËSUESIT158+=--
TEKNIKA DHE STRATEGJI MESIMEDHENIE++
Edmir Asllani
Ligji per Arsimin++
DISPOZITA TË PËRGJITHSHME++
Edmir Asllani
metoda ERR++
Tema Te Zberthyera Ne Objektiva
Edmir Asllani
2.1 { kualifikim}
Udhezim 5 Standardet e Pergjithshme Te Mesuesit
Klasa 8. Drejtezat Paralele, Kongruenca Trekendeshave.
CerchioCirconferenza_ArchiSettoriCorona_MathUbi
see moreThat's it!
scribd