Ideal Hoxha

about Ideal Hoxha

Student @ SEE University Tetovo / Academic Year 2008/2011 - Political Science Bachelor Student

Uploads
Likes
More
Opinioni Publik Ne Maredheniet Nderkombetare
Privatizimi Në Kosovë
Privatizimi Ne Kosove
Ministria e Administrimit Lokal Ne Kosove
E Drejta Ekonomike Nderkombetare
Serbet Pas Pavarsise
Ideal Hoxha
Paul Lazarsfeld
Paul Lazarsfeld Word
Ndikimi i OSBE-së në Marëdhëniet Ndërkombëtare
Kushtetuta Dhe Sistemi Politike
Maqedonia Dhe Unioni Europian
Ideal Hoxha
Gianni Vattimo
Organizatat Ne Kosove
Ideal Hoxha
Kultura
Historia E Rockut
Ideal Hoxha
Globalizimi
Ideal Hoxha
Demokracia
Lufta Kundër Terrorizmit
see moreThat's it!
scribd