Created by POM AL

RRUSHI I TRYEZES

Ketu do te gjeni informacionin me te plote ne gjuhen shqipe lidhur me rrushin e tryezes. Informacioni eshte i ndare ne tematika. Mirepres komente dhe sugjerime