Frumusetea de-a lungul deceniilor: anii '20-'50 de Irina Markovits

Anii 1920 Marion Morehouse Cu silueta ei androgina, trasaturile puternice si gratia de lebada, Marion era arhetipul femeii "flapper" din anii '20. Frumusetea ei a fost luata drept standard pentru primele fotografii de moda Anii 1930-1940 Lisa Fonssagrives Gratia de balerina a Lisei, pozele indaznete si firea ei aventuroasa au definit feminitatea in anii dinainte de razboi. De altfel, Lisa a fost creditata ca fiind primul supermodel, imaginea ei aparand pe copertile multor reviste in anii '30 si '40 - de la Town&Country, la Life si Vanity Fair. Anii 1950 Barbara Goalen Eleganta sa rafinata si silueta cu talie de viespe au ajutat la crearea si popularizarea stilului New Look.

Cortina sus pentru Swinging Sixties cu imprimeuri pop, fuste mini si accesorii din lac!

Anii '60

Frumusetea de-a lungul deceniilor: anii '80-'90

Fiecare decada a modei poate fi identificata datorita modelelor sale preferate - femeile care au insumat stilul, atmosfera si spiritul acelui moment.

Anii '80 Yasmin Le Bon In perioada supermodelelor, Yasmin se detasa prin incandescenta frumusetii sale britanico-iraniene, combinate cu naturalete si spontaneitate.  In 1985, este cea care apare pe coperta primei editii Elle UK, iar zece ani mai tarziu revista o invita sa contribuie la redactarea editiei lor aniversare.

Frumusetea de-a lungul deceniilor: anii 2000

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful