1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Cerintele clientilor Se adreseaza oricarui tip de consumatori de energie electrica Poate fi amplasata oriunde indiferent de zona Poate functiona indiferent de puterea vantului Poate fi instalata pentru o locuinta Costul instalarii unui sistem de turbine eoliene Costul unui sistem de turbine eoliene mici in comparatie cu costul altor tehnologii Garantia unei turbine eoliene >30 ani Obținerea. in parcuri eoliene. in functie de locul unde se amplaseaza ( in curte.Nr. 5 3 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 . pe acoperis) Imp. colectarea și stocarea oricăror informații referitoare la starea sistemului de producere a energiei eoliene Optimizarea siguranței și disponibilității instalației prin intermediul stației colectoare de medie tensiune Nu polueaza Independenta energetica Nu este zgomotoasa Turbinele eoliene sunt sigure Produse specifice energiei eoliene care cresc fiabilitatea instalație electrice eoliene Poate avea diferite dimensiuni.

Nr. poate avea diferite dimensiuni 5 5 4 Analiza aerului A. 1 Nevoia nr. 5 Unitate PLC 2 12 4 Decibeli 3 4 5 10 9 15 Nu polueaza Statia electrica colectoare include tablouri. transformatoare si cabine In functie de amplasament.kW Cm/m . 8 Metrica Obtinerea unui control eficient si ridicat al turbinei prin automatizare si rezerva de putere Nu este zgomotoasa Imp.

colectarea și stocarea oricăror informații referitoare la starea sistemului de producere a energiei eoliene x Nu este zgomotoasa x x Nu polueaza . transformatoare si cabine In functie de amplasament. poate avea diferite dimensiuni Nevoia Obținerea.Metrica Obtinerea unui control eficient si ridicat al turbinei prin automatizare si rezerva de putere Nu este zgomotoasa Nu polueaza Statia electrica colectoare include tablouri.

in parcuri eoliene. pe acoperis) x . poate avea diferite dimensiuni Nevoia Optimizarea siguranței și disponibilității instalației prin intermediul stației colectoare de medie tensiune x Poate avea diferite dimensiuni. in functie de locul unde se amplaseaza ( in curte. transformatoare si cabine In functie de amplasament.Metrica Obtinerea unui control eficient si ridicat al turbinei prin automatizare si rezerva de putere Nu este zgomotoa sa Nu polueaza Statia electrica colectoare include tablouri.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful