Violenta Domestica

NU INCERCA TE ROG

Violenta este dura
 Violenta

este de mai multe tipuri:  Violena in familie

 Violenta

DOMESTICA

Violenta in scoli
Violenta in scoli este un fenomen intalnit in scolile din Romania. Violenta verbala da nastere violentei fizice, motiv pentru care sistemul educational ar trebui sa intervina prin masuri de solutionare a conflictelor scolare, prin introducerea unor cursuri care sa ofere sprijin atat parintilor cat si elevilorproblema. Una dintre aceste solutii este prezenta unui psiholog care sa consilieze elevii si sa colaboreze cu cadrele didactice in vederea reducerii riscului de violenta.

Cum afecteaza violenta copiii?
 Violenta

duce la pierderea de mii de vieti anual si la costuri medicale sau de inmormintare uriase. Statisticile arata ca multe din actiunile violente au loc la domiciliu, majoritatea produse intre soti sau intre prieteni. Aproape 50% dintre victime locuiesc cu copii mai mici de 12 ani, care, de cele mai multe ori, devin la randul lor victime. In concluzie, expertii considera ca violenta la domiciliu este principala cauza a copiilor abuzati sau a mortii acestora datorita neglijentei.

violenta in familie ...vilenta domestica.... violenta in general....de condamnat!!

Vedete ca Iulia Vantur, Andreea Liptak si Irina Marinescu s-au alaturat campaniei impotriva violentei domestice, initiata de revista „Marie Claire“, care se vrea un semnal de alerta cu privire la romancele agresate de rudele sau partenerii lor de viata.

Violenta, sexualitatea, vedetismul, minciuna, senzationalul si vulgaritatea sunt atitudinile promovate cel mai des in programele TV, potrivit studiului "Obiceiuri, atitudini si satisfactia publicului radio si TV", realizat de Insomar la cererea Consiliului National al Audiovizualului, relateaza NewsIn. "Vestea proasta este ca in continuare exista un continut violent prea mare in programele de televiziune", a declarat Rasvan Popescu, presedintele CNA.Dintre respondentii studiului, 81% considera ca, in general, copiii sunt expusi unui nivel prea ridicat de influenta nociva din partea emisiunilor de televiziune, iar 85% dintre cei chestionati sunt de acord cu faptul ca expunerea copiilor la continut violent in programele TV contribuie la manifestari de comportament violent. Comparativ cu 2004, cand media orelor de vizionare a programelor TV in cursul saptamanii era de 3,44, in 2007 romanii se uita, in medie, pe saptamana 4,55 ore. Consumul mediu in weekend a crescut de la 4,13 ore in 2004 la 5,09 ore. Clasamentul celor mai vizionate posturi de televiziune in 2007 plaseaza Pro TV pe prima pozitie, cu 63,7%. Pe locul al doilea se situeaza Antena 1, cu 47,8%, iar pe locul al treilea s-a clasat postul public de televiziune, TVR1, cu 25,9%.

Violenta naste violenta

Sa spunem STOP VIOLENTE I

Sa spunem impreuna NU VIOLENTEI !!!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful