You are on page 1of 20

MOTO INSURANCE

Proiect realizat de Mihai Bălosu
Clasa a X-a A

 Asigurarile auto sunt foarte importante pentru
toti soferii. Acestea sunt de doua tipuri: CASCO
si RCA. Pentru cei mai multi dintre acestia,
masina reprezinta unul din bunurile cele mai
importante, astfel ca isi doresc cea mai buna
asigurare pentru aceasta.
 Principalii nostrii competitori sunt:
 Astra asigurari
 Uniqua
 Asirom
 Allianz Tiriac

. reprezentand un loc unde aveti acces rapid la cele mai bune oferte. in cel mai simplu si rapid mod.Moto insurance doreste sa va vina in ajutor. din partea companiilor de asigurare care prezinta cea mai buna reputatie pe piata din Romania. Aici puteti compara preturile tuturor acestor oferte.

conditiile de acordare ale acestora. daunele acoperite. pentru ca dumneavoastra sa faceti o alegere informata.motoinsurance. Moto insurance va ofera si toate informatiile despre ofertele pe care le gasiti pe site-ul nostru www. Pe langa cea mai cuprinzatoare lista de asigurari RCA . Cu ajutorul nostru veti putea alege polita care raspunde cel mai bine nevoilor si dorintelor pe care le aveti. Este important sa analizati acoperirea asigurarilor. .ro. valabilitatea si multe asemenea detalii pe care le veti regasi pe site.

De aceea. cea mai buna polita de asigurare. Pe piata un numar foarte mare de asiguratori care au creat oferte in acest sens. AVC-Asigurari a selectionat cele mai bune oferte si a creat acest sistem de selectionare si cumparare care functioneaza foarte rapid. . Odata ce ati selectionat. aveti posiblitatea de a alege varianta de plata pe care o preferati. cu ajutorul nostru. fiind foarte dificil sa faceti o alegere corecta si total informata. iar contractul va va fi livrat in cel mai scurt timp prin intermediul unei firme de curierat.

 Folosind serviciul nostru online puteti benificia de o reducere intre 10-15% fata de restul firmelor de asigurari auto. .

 Obiectivul nostru este acela de a extinde afacerea la scara nationala in urmatorii 2 ani cu ajutorul ofertelor si al bonusurilor oferite clientiilor .

iar serviceurile auto partenere vor oferi la a treia revizie a masinii un pliant care ofera o reducere de 10%. Promovarea firmei noastre se va face atat in presa televizata cat si in cea scrisa. .

acestia vor primii anumite bonusuri astfel salariile lor ajungand pana la 550$ pe luna. In functie de vanzari si de performantele lor. . Vom incepe afacerea cu un buget de 100.000$ si cu un personal de 15 persoane cu experienta ce pentru inceput vor primi intre 400 si 450$ pe luna.

Restul fiind folositi pentru echipamente de birotica.000$. achizitionarea anumitor licente si platirea salariilor angajatiilor. . Aceste costuri se vor ridica pana la 70. astfel atragand cat mai multio clienti. Costurile initiale vor fi reprezentate de inchirierea spatiului sau de cumpararea acestuia si bani investiti in publicitate pentru a face firma cat mai cunoscuta.

.000$. In primul an ne asteptam la un venit de aproximativ 70. acesta crescand in anii urmatori.

 Firma va fi impartita in mai multe departamente:  -comercial: care se va ocupa de vanzarea asigurarilor si a promotiilor  -financiar: care se va ocupa de finantele firmei  -publicitar: care va veni cu noi idei de reclame si diferite moduri prin care sa outem face firma mai cunoscuta .

 Calitatile de lider ale managerului si modul in care le exercita sunt decisive pentru succesul afacerii sale. relationare. gestionarea timpului si a informatiilor. . negociere. Un bun conducator trebuie sa aiba anumite calitati cum ar fi: de comunicare.

.

 Cunducatorii departamentelor vor colabora pentru a reduce riscurile care pot aparea pe parcursul timpului din cauza cxarora afacerea ar avea de suferit. .

 Riscurile acestei afaceri sunt impartite in 4 categorii:  →pisicute: acestea reprezinta riscuri cu Probabilitate scazuta si cu impact mic. Exemplu :-un dezastru natural de proportii mici  -o inundatie la un anumit departament  -o pana de curent .

dar cu un impact mic ce poate fi usor remediat.  Exemplu: -o greva a aganjatiilor . →catelusi: acestia reprezinta riscurile probabile.

 →aligatori: acestia reprezinta riscurile cu probabilitate mica. dar cu impact puternic  Exemplu: -clientii nu platesc la timp serviciile oferite de firma  -rata de la banca creste datorita inflatiei .

 →tigri: acestia reprezinta riscuri foarte probabile cu impact puternic:  -lipsa clientiilor care raman fideli celorlalte firme de asigurari .

motoinsurance. Putem fi contactati la numerle de telefon 0765783290 si 025144756 la care va vor rapunde unul dintre cei doi angajatii nostrii bine pregatiti si cu experienta in acest domeniu.ro . Informatii legate de serviciile noastre gasiti si pe pagona noastra web www.