You are on page 1of 8

Licenta-SI-FSA

Informatică şi Securitate informatică

PREZENTARE/EXAMEN

Student: Neagoe Andrei-Catalin

(atragerea de cat mai multi vizitatori si totodata client noi).->Website personal.avand ca scop central promovarea portofoliului de fotografie personal. Agenda 1.-Statistici(google analytics si jetpack) 4. 2.-Sumar .-Cum am creat site-ul? 3.

->Setarea unui scop final (exemplu: ca dupa 3 luni Dupa ce site-ul este activ sa genereze comenzi si sa www. ->Domeniul Internet este utilizat pentru a accesa conținutul găzduit al unui site (informația textuala și grafică pe care o găsești atunci când “intri pe adresa unui site”) ->Alegerea unui LOGO si NUME atractiv pentru a atrage cat mai mult “public” tinta catre site. CUM INCEPEM ->Achizitionarea unui domeniu si a unui serviciu de CREAREA SITEULUI? hosting.andreineagoe.com atraga un numar de peste 500 de vizitatori pe saptamana .structuram foarte bine informatia pe care o detinem si pe care o dorim sa fie prezenta pe site . ->Inainte de a incepe sa cream un site efecitv pe platforma WordPress.

Cel mai cunoscut si utilizat plugin pestru SEO-este Yoast SEO . UTILIZAREA PLATFORMEI WORDPRESS SI IMPORTANTA SEO  WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor. Este un process ce favorizeaza vizualizarea si promovarea unor site-uri web si pagini. Cel mai important proces pe care trebuie sa-l demaram dupa ce am terminat un site web de creat este SEO este esential in buna dezvoltare si promovare a site-ului asigura traffic si totodata profit pentru companie.face mai usoara indexarea pentru motoarele de catuare.  Dispune un sistem de șabloane scrise în limbajele HTML și CSS.  Un alt avantaj al utilizarii platformei wordpress este multitudinea de plugin-uri gratuite. SEO=Search Engine Optimization (SEO).

.

.

.

Sumar  Am utilizat platoforma WordPress si pluginurile esentiale alei aceste platforme pentru a crea site-ul web.accesibilitate.desing. .  Am utilizat Google Analytics pentru a genera valori reale despre site si pentru a obeserva cati utilizatori au accesat acest site aducandu-I plus valoare si ranking bun pentru motorul de catuare GOOGLE.(arhitectura.meniu.trafic).tema.