Agykontrollos továbbképz 1010-14 éveseknek

a jókedv , eredményes tanulásról

amiket eddig nehezebben tanultál. ‡ Mert könnyebben ráhangolhatod magad azokra a tantárgyakra is. ‡ Mert szívesebben ülsz le a tanuláshoz. ‡ Mert a Zsenimozizás segítségével azt is tudod fel tudod idézni. ‡ Mert a sok információból könnyen ki tudod sz rni a lényeget. ‡ Mert az elmetérképezéssel könnyebben meg tudod jegyezni a tudnivalókat.Miért érdemes megtanulnod a ZSENIMOZIZÁST? ‡ Mert javul a tanulmányi eredményed. ‡ Mert meg tudod változtatni a problémás tantárgyakhoz való hozzáállásodat. amit régen tanultál. ‡ Mert könnyebben érheted el tanulási céljaidat. ‡ Mert a kérdezéstechnikával felébresztheted a kíváncsiságodat. ‡ Mert a képzeleted segítségével megtanulhatsz játszva tanulni! .

Petra! Örömmel értesítjük. tanévt l felvételt nyert a Hermann Ottó Gimnáziumba.µ . Készítettem ugyanis egy lapot. amit aztán kit ztem magam elé a falra a következ szöveggel: Kedves Sz. Eszközöm a céltáblás megoldás volt. hogy a 2001. És ez így is lett! Szóbeli nélkül sikerült.ZSENIMOZIZÁSSAL a tanulási célok eléréséért ÅFelvettek a 6 osztályos gimnáziumba.

mint a többi társuk (97%) együttvéve. tervekkel 20 évre el re. hogy a végz s hallgatók alig 3%-a rendelkezett konkrét. HA TUDOD! A Yale-egyetemen 1953-ban végzett felmérés során kiderült. Az 1973-ban végzett kontrollvizsgálatoknál ugyanezek a hallgatók anyagi helyzetüket tekintve jobb körülmények között éltek.JÓ. . leírt célokkal.

Máskor hat lecke több mint három órát vett volna igénybe. hogy elkészítsem a szöveg alapján a térképemet. A dolgozat nagyon jól sikerült. és alig két órát vett igénybe.µ Palkó Dávid .ELMETÉRKÉPEZÉSSEL a gyorsabb tanulásért ÅBiológiából a Mérsékelt éghajlati övb l elmetérképpel készültem a 6 leckés témazáró dolgozatra.

amelyeknek semmilyen jelent ségük nincs a megjegyzés és a megértés vagy a felidézés szempontjából. akkor id nk 90%-át olyan szavak leírására fecséreljük. amikor hagyományosan jegyzetelünk. amikor ezt a jegyzetet tanuljuk meg tanulási id nk 90%-a is veszend be megy! Ezért sokkal hatékonyabb az elmetérképezéses jegyzetelési mód. HA TUDOD! Lena Israel szerint. . Ennek megfelel en.JÓ. ami vizuális. és csupán kulcsszavakat használ.

megsz nt a tanárommal kapcsolatos rossz érzésem. Enik .ZSENIMOZIZÁSSAL a tanulás okozta feszültségek csökkentéséért ÅSosem gondoltam. Érdekes módon. miután használtam a technikát.µ P. Ennek eredményeként egyre szorgalmasabban készültem az óráira. s t egyre jobban megkedveltem t. hogy megszeretem a matekot. végére én lettem a legjobb matekos az osztályban. A 8.

akik csökkenteni tudják a bennük keletkez feszültséget. könnyebben tanulunk és tudjuk felidézni a számunkra hasznos dolgokat. HA TUDOD! . Amennyiben képesek vagyunk megváltoztatni rossz érzéseinket. alatt és után. Azok érik el a legjobb eredményeket. JÓ. jobban tudunk figyelni. és van kedvük a tanuláshoz.A tanulás során Åcsakµ háromszor ér bennünket stressz: tanulás el tt.

hu címre! . 20/551-3079vagy írj a info@alfahullam.A tanfolyamot vezeti PÉTERCSÁK MAXIM A JELENTKEZÉSHEZ HÍVD a 20/551-3079-es számot.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful