PROIECT

TEHNICA OPERATIUNILOR DE TURISM

 Agentia de turism Go-Travel are Licenta de Turism categoria A nr. brevet de turism.148/20. Agentia de turism Go Travel este situata în localitatea Piatra Neamt.05.2004 . autorizatia sanitara. având un spatiu de functionare în suprafata de 230 m2. . Strada Mihai Viteazu nr.2004 .243/19.03. 3 .  Agentia de turism Go-Travel a fost înmatriculata la Oficiul Registrului Comertului din Piatra Neamt sub nr. 745/2004 . act deproprietate a spatiului. iar Brevetul de Turism cu nr.detinut de D-ul Popescu Mihai.  Alte acte constitutive ale agentiei sunt: Hotarârea Judecatoreasca nr. statutul societati.J26/689/2005 cu cod de înregistrare fiscal189579246. fisa dedotare a spatiului.

AGENŢI DE TURISM AGENŢI DE TIKETING .

Activitatea agentiei de turism consta in producerea .T.   Prin Ordonanta de Guvern 185/1993 pentru organizarea de actiuni turistice înstrainatate agentia de turism trebuie sasi constituie garantie financiara pentruinsolvabilitate.R.G.Agentia de turism este o societate comerciala cu rol de intermediere între prestatorii directi de servici turistice si clienti. . Conform H. organizarea si comercializarea produselor turistice si a elementelor acestora.M. 634/ si O. 92/1993 agentiile de turism sunt reglementate sa functioneze în România.

ordin de plata Documentatia necesara eliberarii Licentei de turism de catre D.A.Structurarea depinde de urmatori factori: -obiectul de activitate -multitudinea de servicii oferite -numarul de angajati -competenta manageriala .dovada constituirii fondului de garantie în cazul ca practica si turism international. este urmatoarea: -cerere de eliberare a Licentei de turism -copia legalizata a statutului/contractului de societate din care sa rezulte. dovedita prin ordin de plata/scrisoare de garantie -copie a Brevetului de turism -copie a actului de detinere a spatiului -fisa tehnica de prezentare a agentiei privind dotarea -autorizatia de mediu/sanitara -certificat de înregistrare la Finante Publice -taxa de eliberare a licentei. ca unitatea are inclus în obiectul de activitate turism intern si/sau international -copie legalizata a certificatului de înmatriculare a firmei la Registrul Comertului -dovada constituirii fondului de garantie în cazul ca practica si turism international.dovedita prin ordin de plata/scrisoare de garantie-copie a Brevetului de turism-copie a actului de detinere a spatiului-fisa tehnica de prezentare a agentiei privind dotarea-autorizatia de mediu/sanitara-certificat de înregistrare la Finante Publice -taxa de eliberare a licentei. ordin de plata .T.copie legalizata a certificatului de înmatriculare a firmei la Registrul Comertului .C.

În vederea obtineri Brevetului de turism persoana în cauza trebuie sa prezinte urmatoarea documentatie: -copia actului de certificare a cetateniei române -Curriculum Vitae -copii legalizate a actelor de studii si a actelor care dovedesc calificarea în domeniu -copie legalizata dupa cartea de munca -atestat de limba straina (copie) -cazier -caracterizare a activitatii de desfasurare în turism -taxa de eliberare a Brevetului/se achita prin ordin de plata la Trezoreria din Bucuresti în contulD.T. În cazul în care se schimba adresa sediului agentiei de turism.A.A.C.T. (6451 82 356) Agentul economic înainteaza documentele la Ministerul de Tuism sau reprezentantului zonal. a sumei aferente -cerere de eliberare a noii licente Termenul si procedura de eliberare a noii licente este de 30 zile. . Eliberarea Licentei se face dupa consultarea cu reprezentantii din teritoriu si dupa verificarea la fata locului a îndeplinirii criteriilor minime prevazute de lege. aceasta este obligata sa solicite eliberarea unei noi licente pe adresa actuala întocmind urmatorul dosar: -Licenta de turism eliberata anterior în original -actul doveditor de proprietate a spatiului/sau contractul de închiriere -fisa de prezentare a agentiei actualizata -autorizatiile de mediu si sanitara -certificat de înmatriculare la Registrul Comertului -copie de pe Brevet de turism/contract munca -copie dupa plata în contul D. termenul de solutionare a cereri este de 30 zile cu începere de la data înregistrarii documentatiei complete.C.

           TURISM INTERN: Vacanţe în toate staţiunile litoralului Mării Negre. conferinţe. Cantonamente sportivi. Bilete de avion. Excursii cu programe istorico-religioase şi culturale. training-uri. Programe turistice de weekend. Excursii şi tabere pentru elevi şi studenţi. Închirieri maşini. congrese. . Turism de tranzit. Transport turistic cu autocare şi microbuze. seminarii. Odihnă şi tratament în toate staţiunile montane şi balneoclimaterice. Excursii şi sejururi în Delta Dunării. zile festive.

Turcia. Rezervări hoteluri pentru turismul de afaceri (vouchere cazare). toate destinaţiile. toate companiile. cu autocar sau pe cont propriu. Franţa. Egipt. Sejururi în: Grecia. Spania. pelerinaje religioase. Turnee cultural-sportive. Creta etc. Bulgaria. Croaţia. Tabere şi circuite pentru elevi şi studenţi. . Italia. Tunisia. Excursii şi circuite pentru grupuri şi turişti individuali. Transport: cu avion. Închiriere autocare şi microbuze. City break. misiuni economice.TURISM EXTERN           Rezervări bilete de avion. Malta. Cipru. Bilete transport autocar în ţări din spaţiul Schengen.

Neamt .

.

  Perioada: 04-08 martie 2012 Pret : 475 euro/pers (loc in camera double)  Transport: avion   Cazare: hotel 3* Masa: mic dejun .

.

Dupa amiaza timp liber pentru plimbari prin centrul orasului sau puteti vizita unul dintre celebrele muzee din Amsterdam. ora 10:00. Plecare spre Amsterdam – compania TAROM . Transfer la Hotel Hem 3* (sau similar). . Sosire in Amsterdam la ora locala 14:00. Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni.

poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals. cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel dar si celebra piata de flori. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam. Piata Dam -> Palatul Regal Casa Anne Frank  . Mic dejun. Dupa amiaza vizitam impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank apoi Rijksmuseum. Cazare. Vom putea admira numeroasele canale. Jan Steen. Astazi avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local.

Rijksmuseum Rijksmuseum (Muzeul National) . Rembrandt si ale altor pictori olandezi .Cel mai mare muzeu de arta si istorie din Olanda unde se pot gasi lucrari celebre ale lui Vermeer . .

•Jan Vermeer van Delft •Rembrandt van Rijn .

Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Dupa amiaza avem timp liber pentru a vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Muzeul Gentilor. Cei interesati pot continua cu Muzeul Berii.Cazare. Pitorescul port. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Muzeul Lalelelor. Dupa amiaza ne vom intoarce in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. Muzeul Lalelelor Fabrica Heineken . casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Mic dejun. 25 persoane participante: 55 EURO/ pers).

Muzeul Van Gogh O vizita la muzeul Van Gogh este o experienta unica in cadrul unei vacante la Amsterdam. . Muzeul contine cea mai mare colectie de tablouri ale lui Van Gogh din intreaga lume.

. . Orar: Zilnic de la 10:00 la 18:00. inchis de 1 ianuarie.Colectia permanenta a Muzeului Van Gogh cuprinde lucrari ale lui Vincent Van Gogh si lucrari ale altor artisti.

25 persoane participante: 95 EURO/ pers). Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft . Continuam cu parcul Madurodam unde vom vedea intreaga Olanda in miniatura.resedinta Reginei Beatrix.unde vom vedea centrul istoric. biserica noua. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Madurodam. Regina Beatrix Parcul Madurodam . Cazare. Palatul Pacii. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal . cladirea Parlamentului.unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda . canalele si stradutele inguste specifice. Mic dejun.

Cladirea fabricii de portelan din Delft Expozitie de farfurii in magazinul de prezentare din Delft Nieuwe Kerk de Delft  .

excursiile optionale 3. tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.  PRET/ persoana: 475 EURO (loc in camera dubla) Supliment camera Single: 95 Euro Reducere a treia persoana in camera DBL (pat suplimentar): 15 EURO * Oferta este valabila pentru grup minim: 25 persoane SERVICII INCLUSE: 1. 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Hem 3 * / Amsterdam (sau similar) 3. Mic dejun. apoi avem prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Amsterdam – Bucuresti compania TAROM sau KLM. polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice GRUP MINIM : 25 PERSOANE Pentru un grup de 20 . dar este recomandata) 4. transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam– Bucuresti.  . asigurarea medicala (nu este obligatorie. tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam 5. compania TAROM sau KLM 2. taxele de aeroport 115 EURO/ persoana (pot suferi modificari) 2. Dimineata vom preda camerele. asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii). Vom sosi in Bucuresti la ora 17:05. insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE IN PRET: 1. transferuri aeroport – hotel – aeroport 4.24 persoane.

bar. seif. sala conferinte. langa Soseaua de Centura a orasului. Camerele sunt echipate cu baie. La 2 kilometri de hotel se afla Vondelpark si World Fashion Centre. Facilitati hotel: restaurant. . La cinci minute de hotel se afla statia de tramvai care va va duce in centrul orasului. aer conditionat si uscator de par. parcare. televizor. Este situat in partea de vest a orasului Amsterdam.

ro www.infotravel.Bibliografie Jeka Turism: http://www.ro .wikipedia.ro/Poze-AMSTERDAM.tourismguide.jeka.org www.aspx www.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful