You are on page 1of 26

PROIECT

TEHNICA OPERATIUNILOR DE TURISM

brevet de turism. statutul societati. Agentia de turism Go Travel este situata în localitatea Piatra Neamt.  Agentia de turism Go-Travel are Licenta de Turism categoria A nr.detinut de D-ul Popescu Mihai. Strada Mihai Viteazu nr.05. iar Brevetul de Turism cu nr. 3 .2004 .  Agentia de turism Go-Travel a fost înmatriculata la Oficiul Registrului Comertului din Piatra Neamt sub nr.  Alte acte constitutive ale agentiei sunt: Hotarârea Judecatoreasca nr.03.J26/689/2005 cu cod de înregistrare fiscal189579246. autorizatia sanitara.243/19.148/20. . având un spatiu de functionare în suprafata de 230 m2. act deproprietate a spatiului. fisa dedotare a spatiului. 745/2004 .2004 .

AGENŢI DE TURISM AGENŢI DE TIKETING .

organizarea si comercializarea produselor turistice si a elementelor acestora. 634/ si O.G.M. Activitatea agentiei de turism consta in producerea .   Prin Ordonanta de Guvern 185/1993 pentru organizarea de actiuni turistice înstrainatate agentia de turism trebuie sasi constituie garantie financiara pentruinsolvabilitate. 92/1993 agentiile de turism sunt reglementate sa functioneze în România. Conform H.T. .Agentia de turism este o societate comerciala cu rol de intermediere între prestatorii directi de servici turistice si clienti.R.

dovedita prin ordin de plata/scrisoare de garantie-copie a Brevetului de turism-copie a actului de detinere a spatiului-fisa tehnica de prezentare a agentiei privind dotarea-autorizatia de mediu/sanitara-certificat de înregistrare la Finante Publice -taxa de eliberare a licentei.A.copie legalizata a certificatului de înmatriculare a firmei la Registrul Comertului . este urmatoarea: -cerere de eliberare a Licentei de turism -copia legalizata a statutului/contractului de societate din care sa rezulte. dovedita prin ordin de plata/scrisoare de garantie -copie a Brevetului de turism -copie a actului de detinere a spatiului -fisa tehnica de prezentare a agentiei privind dotarea -autorizatia de mediu/sanitara -certificat de înregistrare la Finante Publice -taxa de eliberare a licentei.C.T. ca unitatea are inclus în obiectul de activitate turism intern si/sau international -copie legalizata a certificatului de înmatriculare a firmei la Registrul Comertului -dovada constituirii fondului de garantie în cazul ca practica si turism international. ordin de plata Documentatia necesara eliberarii Licentei de turism de catre D.Structurarea depinde de urmatori factori: -obiectul de activitate -multitudinea de servicii oferite -numarul de angajati -competenta manageriala .dovada constituirii fondului de garantie în cazul ca practica si turism international. ordin de plata .

C.În vederea obtineri Brevetului de turism persoana în cauza trebuie sa prezinte urmatoarea documentatie: -copia actului de certificare a cetateniei române -Curriculum Vitae -copii legalizate a actelor de studii si a actelor care dovedesc calificarea în domeniu -copie legalizata dupa cartea de munca -atestat de limba straina (copie) -cazier -caracterizare a activitatii de desfasurare în turism -taxa de eliberare a Brevetului/se achita prin ordin de plata la Trezoreria din Bucuresti în contulD. aceasta este obligata sa solicite eliberarea unei noi licente pe adresa actuala întocmind urmatorul dosar: -Licenta de turism eliberata anterior în original -actul doveditor de proprietate a spatiului/sau contractul de închiriere -fisa de prezentare a agentiei actualizata -autorizatiile de mediu si sanitara -certificat de înmatriculare la Registrul Comertului -copie de pe Brevet de turism/contract munca -copie dupa plata în contul D.A.T. a sumei aferente -cerere de eliberare a noii licente Termenul si procedura de eliberare a noii licente este de 30 zile. În cazul în care se schimba adresa sediului agentiei de turism. (6451 82 356) Agentul economic înainteaza documentele la Ministerul de Tuism sau reprezentantului zonal.C. termenul de solutionare a cereri este de 30 zile cu începere de la data înregistrarii documentatiei complete. Eliberarea Licentei se face dupa consultarea cu reprezentantii din teritoriu si dupa verificarea la fata locului a îndeplinirii criteriilor minime prevazute de lege. .A.T.

congrese. Turism de tranzit. Excursii şi sejururi în Delta Dunării. Transport turistic cu autocare şi microbuze. Închirieri maşini. . zile festive. Bilete de avion. Excursii cu programe istorico-religioase şi culturale. Excursii şi tabere pentru elevi şi studenţi. training-uri. seminarii.           TURISM INTERN: Vacanţe în toate staţiunile litoralului Mării Negre. conferinţe. Cantonamente sportivi. Programe turistice de weekend. Odihnă şi tratament în toate staţiunile montane şi balneoclimaterice.

toate destinaţiile. City break.TURISM EXTERN           Rezervări bilete de avion. Franţa. Turcia. toate companiile. pelerinaje religioase. Transport: cu avion. Închiriere autocare şi microbuze. Excursii şi circuite pentru grupuri şi turişti individuali. Spania. Cipru. Malta. cu autocar sau pe cont propriu. Turnee cultural-sportive. Bilete transport autocar în ţări din spaţiul Schengen. Tunisia. Creta etc. Bulgaria. Italia. Croaţia. Egipt. Rezervări hoteluri pentru turismul de afaceri (vouchere cazare). misiuni economice. . Sejururi în: Grecia. Tabere şi circuite pentru elevi şi studenţi.

Neamt .

.

  Perioada: 04-08 martie 2012 Pret : 475 euro/pers (loc in camera double)  Transport: avion   Cazare: hotel 3* Masa: mic dejun .

.

 Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni. Sosire in Amsterdam la ora locala 14:00. Plecare spre Amsterdam – compania TAROM . Dupa amiaza timp liber pentru plimbari prin centrul orasului sau puteti vizita unul dintre celebrele muzee din Amsterdam. ora 10:00. . Transfer la Hotel Hem 3* (sau similar).

 Mic dejun. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals. Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Dupa amiaza vizitam impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank apoi Rijksmuseum. Astazi avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Piata Dam -> Palatul Regal Casa Anne Frank  . Jan Steen. Vom putea admira numeroasele canale. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam. cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel dar si celebra piata de flori. poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Cazare.

.Rijksmuseum Rijksmuseum (Muzeul National) . Rembrandt si ale altor pictori olandezi .Cel mai mare muzeu de arta si istorie din Olanda unde se pot gasi lucrari celebre ale lui Vermeer .

•Jan Vermeer van Delft •Rembrandt van Rijn .

Muzeul Gentilor. Dupa amiaza ne vom intoarce in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. Cei interesati pot continua cu Muzeul Berii.Cazare. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Muzeul Lalelelor Fabrica Heineken . Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Mic dejun. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Dupa amiaza avem timp liber pentru a vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. 25 persoane participante: 55 EURO/ pers). Pitorescul port. Muzeul Lalelelor.

Muzeul contine cea mai mare colectie de tablouri ale lui Van Gogh din intreaga lume.Muzeul Van Gogh O vizita la muzeul Van Gogh este o experienta unica in cadrul unei vacante la Amsterdam. .

inchis de 1 ianuarie. Orar: Zilnic de la 10:00 la 18:00. .Colectia permanenta a Muzeului Van Gogh cuprinde lucrari ale lui Vincent Van Gogh si lucrari ale altor artisti. .

cladirea Parlamentului. canalele si stradutele inguste specifice. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Cazare. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. Mic dejun.unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda . Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft . Continuam cu parcul Madurodam unde vom vedea intreaga Olanda in miniatura. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Madurodam.resedinta Reginei Beatrix.unde vom vedea centrul istoric. 25 persoane participante: 95 EURO/ pers). biserica noua. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal . Regina Beatrix Parcul Madurodam . Palatul Pacii.

Cladirea fabricii de portelan din Delft Expozitie de farfurii in magazinul de prezentare din Delft Nieuwe Kerk de Delft  .

24 persoane. tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam 5.  PRET/ persoana: 475 EURO (loc in camera dubla) Supliment camera Single: 95 Euro Reducere a treia persoana in camera DBL (pat suplimentar): 15 EURO * Oferta este valabila pentru grup minim: 25 persoane SERVICII INCLUSE: 1. compania TAROM sau KLM 2. transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam– Bucuresti. dar este recomandata) 4. excursiile optionale 3. transferuri aeroport – hotel – aeroport 4. tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE IN PRET: 1. polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice GRUP MINIM : 25 PERSOANE Pentru un grup de 20 . Mic dejun. asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii). taxele de aeroport 115 EURO/ persoana (pot suferi modificari) 2. apoi avem prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Amsterdam – Bucuresti compania TAROM sau KLM. Vom sosi in Bucuresti la ora 17:05. asigurarea medicala (nu este obligatorie. Dimineata vom preda camerele. 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Hem 3 * / Amsterdam (sau similar) 3.  .

Facilitati hotel: restaurant. . seif. parcare. sala conferinte. aer conditionat si uscator de par. langa Soseaua de Centura a orasului. bar. La 2 kilometri de hotel se afla Vondelpark si World Fashion Centre. Camerele sunt echipate cu baie. La cinci minute de hotel se afla statia de tramvai care va va duce in centrul orasului. Este situat in partea de vest a orasului Amsterdam. televizor.

ro/Poze-AMSTERDAM.tourismguide.wikipedia.org www.aspx www.ro www.jeka.infotravel.Bibliografie Jeka Turism: http://www.ro .