A facebook hatása a kedvre, testképre, barátságra és kapcsolatokra nézve

ön-bántalmazó viselkedés • .A Facebook és a depresszió „A Facebook-depresszió egy újabb lehetséges. •veszélyes szexuális élet. •Agresszív. a közösségi médiával összefüggésbe hozható veszélyforrás” Erőszak.

A facebook és az étkezési zavarok    Anorexia Bulimia Extrém diétázás .

Facebook és a kapcsoalatok   A Facebook párkapcsolatokat rúg fel 2009-ben a válások 20%-ért felelős .

A facebook figyelmeztető jel lehet      Depresszió reményvesztettség súlyos alvászavarok gyengülő koncentrációsképesség öngyilkosságok .

" . növeli a saját testképükkel kapcsolatos elégedetlenségüket..önértékelési gondok  .Testképzavar.amikor az emberek magukról és másokról nézegetnek képeket a Facebookon.

az az érzés. még az osztálytársaktól való elszigetelődésnél is fájdalmasabb lehet. gyermekorvos) .Veszélyben a tizenévesek "A Facebook miatti szorongás.A közösségi oldalakon tapasztalt negatív élmények még a való világban átélt kudarcoknál is mélyebb nyomot hagynak„ (Gwenn O'Keeffe. hogy nem tudnak megfelelni a netes közösség támasztotta követelményeknek.

hogy ki kapja a legtöbb ismertség felkérést. hogy mit csináltak a barátaikkal. és. mint egy nagy népszerűségi verseny. és látod a többi ember státuszfrissítéseit és képeit. Ez olyan. vagy kit jelölnek be a legtöbb fotón” . „Ha tényleg nincs túl sok barátod és nem igazán tudsz mit kezdeni az életeddel. megértem. hogy emiatt elszomorodhatnak.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful