buzoli

119
published
30K
Views
Uploads
More
hadith
pytje pergjigje
Punësimi i gruas -
po sunnetu bin baz
Përse duhet ti japim rëndësi njohjes së Akides
pastertia
ngitja e duarve ne namaz
Namaz psihoterapeut
mubarek lutje inshallah pranohet dhe kem dobi
Ademi, alejhis-selam
El- BEKARE ( Sureja 2 Ajete 286) Perkthimi-shqip
El- BEKARE ( Sureja 2 Ajete 286)
respekti bdaj allahut
ptytje dhe pergjeje per nenat e besimtareve
Poezi për Muajin e Ramazanit
PAQA DHE MËSHIRA E ALLAHUT QOFTË ME JU
Ny(tt) Wordpad-dokument
nasiha
nas shqip+arabisht,me germa shqipe
nartyra e bejgamberve
see moreThat's it!
scribd