Kerkoj T'verteten

28
published
1.6K
Views
Uploads
More
Nënshtrimi(Islami) -Hadithi si edhe Mrekullia matematikore
Verifikimi i të gjitha inicialeve Kuranore për Mrekullinë Matematikore të bazuar në numërin 19
Disa Informacione Mbi Nenshtrimin
Verifikimi i Mrekullise Matematikore Te Nr 19 Te Kuranit Germe Per Germe (Inicialet Kuranore)
Detyrat Fetare Dhe Hadithi
Islami dhe krishtërimi i korruptuar ndjekin udhëzime të tjera nga ato të Zotit
Islami Fe e Paqes
Islami Tradicional nën këndvështrimin e një të nënshtruari !
Hadithi dhe Korrupsioni i Fesë së Madhe Islame
Visual Presentation of the Miracle - Prezantimi Vizual i Mrekullikse
Kompletimi i Kuranit dhe futja e ajeteve 9:128 dhe 9:129 ne Kuran
Prostitucioni dhe denimi i tij ne Islam (sipas Muhamedaneve)
Sahabët, ishin të gjithë të mirë !?
Ibn Kajim El Xheuzije Ata Qe Nuk Falin Namazin Qellimisht duhet te vriten (Islami i Sotem dhe kontradikta me Kuranin)
Futja e duarve ne fjalen e Perendise dhe Vrasja me gure Në fenë islame
Hadith and the Corruption of the Great Religion of Islam
Mrekullia Matematikore e Numerit 19 Ne Kur'an
Kontradikte e dijetarit Salih ibën Fevzan el Fevzan ne lidhje me hadithet
Ngjashmeria Mes Gjuheve Arabe , Hebreje Dhe Aramike Si Gjuhe Semitike;
Mrekullia e Inicialeve Ha Dhe Mim Ne Suret Qe Inicializohen Me To
see moreThat's it!
scribd