Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
11Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Meditacija Sjedinjenja by Crystal Aurora

Meditacija Sjedinjenja by Crystal Aurora

Ratings: (0)|Views: 318|Likes:
Published by Aurora

More info:

Published by: Aurora on Jan 25, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/01/2013

pdf

text

original

 
 
Meditacija sjedinjenja 
 „ ...Sjediniti se sam sa Sobom znači sjediniti se sa svojim Istinskim Bićem i biti usvjesti Jednote. Ipak muškarac traži ženu, a žena muškarca da tu alkemijskučaroliju sjedinjavanja svjesti i energije izvedu zajedno... “ 
 
(::)©2009 Crystal Aurora
 
 
Meditacija sjedinjenja 
 
Ovo je meditacija sjedinjenja dvoje ljudi i kao takva stvorena je za dvoje ljubavnika. Naravno ona ne mora nužno biti samo za ljubavnike, meditaciju također mogu prakticirati i  prijetelji/ce međusobno, u svrhu zajedničkog spiritualnog rada.
 
Naposljetku svi smo mi jedna velika cjelina.
 
Prije početka meditacije pobrinite se da su vam aura i čakre potpuno čiste, a um potpuno smiren. Kako ne biste prenjeti na svog/ju partnera/icu negativnu energiju i nemir. Također,neiskusnim osobama savjetujem da izbjegavaju ovu meditaciju u slučaju da je netko od  partnera bolestan.
 
Meditaciju započinjete tako što ćete sjesti jedno nasuprot drugog koristeći klasični tantrički  položaj. Cilj je da budete što bliži i prisniji dok izvodite ovu meditaciju, no isto tako vrlo je bitno da vam je udobno. Ako vam ova poza iz nekog razloga ne odgovara, slobodno eksperimenirajte, nemojte se ustručavati. Još jedan položaj koji možete koristiti prikazan je na gornjoj slici (iznad naslova) koji ja osobno koristim isključivo zbog partnera i njegova komforta.
 
 
Sada, spojite dlanove s vašim partnerom/icom, isprepletite prste ili ih ostavite ispruženima.Ruke neka budu jedna uz drugu, neka se lagano dodiruju.
 
Opustite se i uđite u meditativno stanje, lagani trans nebi bio na odmet. Preporučam da si za ovo uzmete onoliko vremena koliko vam treba prije nego krenete dalje jer što je jači trans,meditacija je učinkovitija.No, za ovo bi trebali biti poprilično usklađeni kako bi svaki korak radili u isto vrijeme. Zato bi bilo dobro da osmislite neki signal koji bi označavao prijelaz na sljedeći korak, kao što je lagani stisak ruke.
 
Sada se fokusirajte na ruke i energiju u rukama. Vizualizirajte blještavu bijelo-zlatnu energiju koja proizlazi iz vaših dlanova, koja sve više i više jača, širi se i postaje blještavijom.Tada,formirajte energetsku kuglu koja obavija vaše ruke. To neka bude centar i izvor energije.Držite tu sliku neko vrijeme, pokušajte osjetiti to što radite.
 
Nakon što ste formirali kuglu, vizualizirajte da kroz dlanove šaljete energiju vašem partneru koja cirkulira kroz cijelo njegovo/njezino tijelo i vraća se natrag vama. To isto radi i vaš  partner/ica. Znači ono što vi zapravo radite je to da izmjenjujete vaše energije, odnosnenergija kruži vašim tijelima i time se spajate i postajete jedno na spiritualnoj razini.
 
Istovremeno, kako šaljete energiju svom partneru/ici, vizualizirajte da energetska kugla sve više bliješti i jača. Veličina te kugle neka bude kao veličina odbojkaške lopte. Vizualizirajte da energija bliješti u tolikoj mjeri da jedva vidite vaše ruke. (Ruke neka budu centar, izvor energije.) 
 
Sada, polako formirajte drugu energetsku kuglu koja proizlazi iz centra, ona se plako širi sve više i više dok vas potpuno neobavije. Vi se sada nalazite u ogromnoj energetskoj kugli.Širite ju onoliko koliko vi mislite i osjećate da treba. Bitno je samo da se potpuno nalazite u njoj.
 
Kada to napravite, držite tu sliku koliko god ste u mogućnosti. Pokušajte osjećati energiju i sve što radite kroz cijelu meditaciju. Bitno je osjećati što više. Osjećajte svakim vašim djelićem bića. Osjećajte bliskost, ljubav, osjećajte sjedinjenje...prepustite se! 

Activity (11)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Konfuchy-Zen liked this
Davor Veseljko liked this
Davor Veseljko liked this
Omanovic Irma liked this
ivankovo liked this
geza59 liked this
danicatu liked this
perav liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->