Start Reading

Bagëti e Bujqësija (Albanian): Bageti e Bujqesija - Naim Frasheri

Ratings:
36 pages19 minutes

Summary

Vepra Bagëti e Bujqësi nga letrarët merret si një ndër veprat më të arritura të autorit dhe njohërit dhe të kohës së Rilindjes shqiptare. Në të trajtohen dy tema : ajo e Bagëtisë dhe e Bujqësisë. Në pjesën e parë paraqitet jeta barishtore bukuritë e tufës së dhenvë.Pjesa e dytë ka si temë Bujqësisë që realizohet përmes bujkut, fushave pjellore, bamirsis së tyre, pemët e maëdha dhe për natyren qe e pasuron atë vend

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.