Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Suplement Panorama plus Ermal Mamaqi Big brother

Suplement Panorama plus Ermal Mamaqi Big brother

Ratings: (0)|Views: 231 |Likes:
Published by Blerand Rexhepi
Suplement Panorama plus Ermal Mamaqi Big brother
Suplement Panorama plus Ermal Mamaqi Big brother

More info:

Published by: Blerand Rexhepi on Apr 12, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/12/2013

pdf

text

original

 
ERMALIERMALIERMALIERMALIERMALI
Suplement i përjavshëm i gazetës “Panorama”
E SHTUNE, 23 MARS 2013
Botim i PANORAMA GROUP
Nr.388
Redaktor përgjegjës: Ermira Shpëtimi, fotograf Erdi Marae-mail: panoramaplus06@yahoo.com
 F A L AS
Birra e zezë...shije që nuk harrohet!
Birra e zezë...shije që nuk harrohet!
Luzja e “Portokalli”: Jamdashuruar me një djalë 8 vite mëtë vogël dhe s’e kam problemGruaja dhe e dashura zihennë TV për biznesmenin, EniÇobani rrëfen prapakuintatPas intimiteteve në “BB”, Anaididhe Elena braktisen nga të dashurit
Zbulohet modeljambas së cilësmarroset Mamaqi
BIG BROTHERBIG BROTHERBIG BROTHERBIG BROTHERBIG BROTHER
   f  a  q  e   2   6
INTERINTERINTERINTERINTERVISTVISTVISTVISTVISTAAAAATELEVIZIONITELEVIZIONITELEVIZIONITELEVIZIONITELEVIZIONI
   f  a  q  e   2   4
faqe 25faqe 18-19
 
E SHTUNE
23
MARS
2013
PANORAMA 
plus
SUPLEMENT
18
“Shpendi do ta ndihmojëEldorën për t’u shëruar”
Sipas motrës së banorit nga Koso-va, Shpendi nuk do të krijojë lidhjedashurie brenda shtëpisë, por do tëdalë që andej si beqar. Në momentinqë do mësojë për sëmundjen e El-dorës, ai do të mundohet që ta ndih-mojë me aq sa mundet, ndërkohë qëKaltrina vëllain e saj e sheh finaliste, pse jo, edhe fitues të këtij edicioni.
A ekziston mundësia që ai të kr-ijojë një lidhje me Eldorën, me aqsa ti e njeh apo e ka mendjen endete ish-gruaja?
Nuk besoj se do të krijojë lidhje meEldorën apo këdo qoftë, Shpendi kahyrë beqar dhe do të dalë beqar.
Si mund të reagojë Shpendi pasitë mësojë se Eldora është e sëmurë?
Kur të mësojë mbi shëndetin e El-dorës, me siguri do ta pyesë atë përgjendjen e saj dhe do të fillojë të men-dojë se si mund ta ndihmojë.
A mund të kontribuojë financia-risht Shpendi për shërimin e saj,duke pasur parasysh eksperiencate tij të mëparshme me qëllime hu-manitare?Më merr
mendja që do të kon-tribuojë me gjithë mundësitë që ka.Shpendi po luan një lojë të drejtë dhemë duket shumë i sinqertë në çdo gjëqë thotë dhe bën. Besoj se do të arrijënë finale, dhe pse jo, të fitojë “BB”. Javën që kaloi, top temë e diskutimeve në “Big brother” dhe jashtëkanë qenë pikërisht skenat e nxehta mes Elenës dhe djaloshit kosovar,Vigan Shehu. Kanë bërë apo jo seks, kjo gjë diskutohet ende, pasi jashtëka edhe versione të tjera. Ne biseduam me vëllain e Viganit, i cili përshkak të angazhimeve nuk ka mundur ta ndjekë sa do të donte të vël-lain në lojë. Por ai nuk ngurron të na tregojë mendimin e tij mbi këtërast. “Me sa e kuptova unë, ata të dy janë larguar pak nga njëri-tjetri,sepse Elena ka filluar ta ndiejë veten fajtore ndaj të dashurit që ka lënë jashtë. Ajo është duke u munduar që t'i rezistojë shtratit të Viganit, që tëmos flejë me të më natën. Edhe po merrte mendime nga banorët e tjerë sesi të veprojë. Kaq kam mundur të shoh unë dhe ajo ishte tema kryesoreqë debatohej nga banorët”, tregon Valoni, ndërkohë që i pyetur nëse sifamilje do e kishin pranuar Elenën si nuse në shtëpinë e tyre, nëse ajondahet nga i dashuri dhe lidhet me Viganin, ai përgjigjet: “Po more, ekishim pranuar zgjedhjen e Viganit sigurisht, ai nuk ka lënë ndonjëlidhje serioze jashtë, d.m.th. femra ka sa të duash, por lidhje seriozeende jo. Elena ka lidhje serioze e atë ka filluar ta brejë ndërgjegjja për tëdashurin që ka lënë jashtë”, thekson Valoni.Zbulimi i sekretit të zhig-olosë brenda shtëpisë së“Big Brother 6” natyrisht qëshkaktoi reagime në publik,duke ngritur pyetjen sevërtet është e mundur që njëgrua të mos ia marrë fare nëkonsideratë këtë eksperi-encë burrit të saj?! Natyrishtqë ka shkaktuar debate nërrjetet sociale, duke vënë nëdyshim sinqeritetin e gruassë tij, pas marrjes vesh tëkësaj të vërtete për burrin,Marselin Hitollari. Shumëfansa u morën për ditë të tërame sinqeritetin e Liljana Hi-tollarit, bashkëshortes së 25-vjeçarit nga Berati, i cili ikishte fshehur profesionine shitjes së seksit me para.Prej një viti ai është bërë babai një djali, ndërkohë BigBrother-in e sheh si mundë-si që të rikthehet në Shqipëridhe ta ndërtojë jetën mefamiljen e tij të re këtu. Lilja-na tregon në këtë rrëfim se siu ndje kur mori vesh këtësekret të burrit të saj, komen-tet që ka marrë nga miqtë,dhe parashikimi i saj nëseky sekret do ta penalizojëMarselinin. Ajo e sheh dja-lin që vjen nga Bari si njënga pretendentët kryesorëpër të fituar “BB6”
Sekreti më i shumëpër-folur brenda “BB” “Unëjam Zhigolo”, ishte një po-him i bashkëshortit tënd.
Flet motra: Gjithsesi, nuk besoj se do krijojë lidhje me të
Liljana Hitollari: Ka plot meshkuj shqiptarëzhigolo, pse e paragjykojnë Marselinin?
Me të vërtetë nuk e dije?
 Jo, nuk e dija. Këtë gjë nukma ka thënë, absolutisht jo.
Si e prite, e quan fat të keqpër ty këtë të vërtetë?
Nuk më bën përshtypje,vërtet nuk e kam problem. Kjoështë e vërteta, edhe pse ësh-të vënë në diskutim ky qën-drim i imi ndaj kësaj të fshe-hte, që e mësova në spektak-lin e “Big Brother”.
Si reaguan të njohurit apomiqtë tuaj pas kësaj dek-larate të Marselinit. Ndry-shuan qëndrim ndaj teje?
 Jo, madje na kanë mbësh-tetur të dyve. Edhe ata pyetjae parë që më bënë, ishte: “Metë vërtetë nuk e dije?! Dhe unëu përgjigja: “Po, me të vërtetënuk e dija.”
Po si ka mundësi që tynuk të bëri aspak përsh-typje, kaq mendjehapur je?
Vërtet nuk e kam problem.Problem për mua do të ishtenëse ai do të kishte bërë diç-ka pas krahëve të mi këto trivite që jemi bashkë, për të tjer-at çfarë ka bërë para se të nji-hej me mua, nuk më intere-son.
Të qenët zhigolo kamundësi të ndryshojë diçkanë marrëdhënien tuaj tani etutje?
 Jo, aspak.
Ke krijuar besim tëMarselini, në ç’mënyrë ai tëka bindur ta pranosh siç ësh-të?
Po, unë besoj shumë teMarselini. Me mua ështëtreguar gjithmonë i sinqertëdhe këtë e vlerësoj jashtëmase.
Ndërkohë që banorëtnuk kanë kuptuar asgjë nëlidhje me sekretin e tij, si eshpjegon këtë fakt?
Nuk e kanë kuptuar dhenuk do mundeshin të zbulo-nin asnjë sekret të Marselin-it, pasi ai është shumë i zg- juar dhe di të fshehë mirë.
Mendon se të pranuarit efaktit “jam zhigolo” e kabërë antipatik Marselinin nësytë e publikut, dhe për këtëfakt mund ta votojnë sot përtë dalë nga shtëpia?
 Jo, nuk besoj që zbulimi ikëtij sekreti ka ndikuar përkeq në popullaritetin eMarselinit. Shumica enjerëzve na kanë përkrahurduke më pohuar se nuk du-het gjykuar jeta e askujt, aqmë tepër që shumë meshkujshqiptarë, edhe pse s’e dek-larojnë, e kanë bërë zhigolonënë momente të caktuara të jetës së tyre.
Ke dyshime dhe përndonjë banor të “BB6”,kush mund të ketë punuarsi zhigolo prej tyre sipasteje?
Në fakt, nuk do doja tëpërfshihesha në emrat e tyre,përderisa jam e përqendruarte Marselini. Aq më tepër qëunë Marselinin e shoh ndërlojtarët më të fortë.
Po e ndjek rregullisht dhepo të duket se është brendashinave në lojën e tij? Nëç’momente ia ke frikën semos gabojë?
Po e ndjek dhe mendoj qëpo sillet shumë, shumë mirë.Kisha menduar se mund tëtregohej pak gjaknxehtë nëdisa raste, por ai po menax-hon shumë mirë veten dhe tëtjerët, duke pasur parasyshqë i janë vënë kundër të gjithë banorët, pasi e shohin sikonkurrent kryesor.
Çfarë mashkulli përfaqë-son ai në lojë, pse mendonse është lojtar i fortë?
Është person që di t’imenaxhojë situatat edhe kuri kundërvihen të gjithë. Kakarakter të fortë, është i kul-turuar, i qetë edhe kur e pro-vokojnë.
Cila është pika e dobët qëdikush nga banorët mundt’ia prekë dhe a mund tëshpërthejë Marselini?
Familja është për të e vet-mja gjë e shtrenjtë që ai nukdo toleronte askënd të gux-onte, pra do bëhej vërtet keq.
Ke pasur frikë se mosndoshta ai afrohet mëshumë seç duhet me ndon-jë nga vajzat në shtëpi?
 Jo, fare. E thashë dhe sipër që kam shumë besim teMarselini dhe këtë besim ekam krijuar gjatë tri viteve që jetojmë bashkë.
Me cilët nga banorët esheh Marselinin në finale,cilët janë rivalët e tij?
Në finale mund të jetë meAnaidin, Ilirin dhe Elonën.
Nëse ai fiton “BB6”, përçfarë do i investonte atopara?
Nuk e di, ndoshta ai e kamenduar tashmë. Por themme siguri do të blejmë një sh-tëpi në emër të djalit tonë.
Inter vista
ntervista
 
Inter vista
KLOTILDA HARKA
Flet vëllai, Valoni: Po tëlidhej Vigani me Elenën,do e kishim pranuar
Iliri, foto nudo
Në një nga adresat e hapura prej vetë atij, Ilir Beqirika hedhur edhe foto ku shfaqet i tëri i zhveshur
 
E SHTUNE
23
MARS
2013
PANORAMA 
plus
UPLEMENT
19
ë
e të
19-vjeçarja nga Tirana, El-ena Lika, dukej që në fillimse do të ishte e piketuara edjemve në shtëpinë e “BigBrother 6”, edhe pse ajo epohoi hapur, që kishte njëlidhje të bukur jashtë me fo-tografin e njohur, EndritMërtiri. Për lidhjen e tyre prej1 viti e 3 muajsh foli vetë En-driti për gazetën “Panora-ma”, dhe gjithçka po sh-konte mirë, deri në momen-tin kur hyri në shtëpi Vi-gani, modeli simpatik ngaKosova. Për faktin se ilidhte profesioni dhemosha, ata u afruan shumëme njëri-tjetrin, një sjellje qëu konsiderua krejtësisht epapritur dhe e tepruar edhenga familjarët e Elenës.Motra e saj më e madhe,Alda, e dënoi këtë moskon-troll të situatës nga ana eElenës, duke pohuar se ajo poi kalonte caqet, edhe pse si-pas saj kjo ishte vetëm njëlojë, pasi Elena ka të dashu-rin jashtë që e do dhe e respe-kton shumë. Vetë Endriti kavendosur të distancohet ngakjo lidhje e Elenës me Viga-nin, duke i dhënë më shumëkohë dhe vetes, për të kuptu-ar se çfarë po ndodh. Ai nukka pranuar të flasë mediatik-isht, por në rrethin e tij tëngushtë miqësor ka pohuarse: ”Gjithçka do ia them nësy Elenës. E vlerësoj reflek-
Duket se dy çiftet e krijuara brenda “BigBrother 6”, pikërisht Anaidi-Joana dhe Elena-Vigani, kanë pësuar krisje gjatë kësaj jave. Pasikanë kaluar momentet e para të tërheqjes dhelojërave brenda në shtëpi, ndonjëherë të nxi-tuara e ndonjëherë të paragjykuara nga ban-orët e tjerë, ka filluar reflektimi mes tyre. Fak-ti që i ka bërë këta banorë të mendojnë përtejmureve të shtëpisë së vëzhguar, janë lidhjetqë ata kanë lënë jashtë. Pikëpyetjet e tyre janëa do i presin të dashurit jashtë, a do ua falin,çfarë do të ndodhë pasi të përballen me ta?!Përveç Viganit, modelit nga Kosova, i cili siçdeklaroi nuk kishte ndonjë histori që mund ta
Anaidi, e dashura vendos të mos epresë pas intimitetit me Joanën
Edhe pse 27 vjeçari ngaTirana, student i Gazetarisë,deri tani ka krijuar intimitet brenda shtëpisë me Joanën,një vit më të vogël në moshë,ai, nga çfarë thotë, lë të kup-tohet se asgjë më shumë nukdo të ketë mes tyre jashtë sh-tëpisë. Domethënë, ai nuk ekonsideron lidhje këtë afrim-itet me Joanën, gjë që e kamërzitur shumë atë, e cilakërkon dhe sqarime për këtëfakt. Vëllai më i vogël i Anaid-it, Igli Kaloti, pohoi përgazetën “Panorama”, javën ekaluar, se Anaidi nuk ka hyrëme statusin “single” në lojë,dhe se ai ka një lidhje jashtështëpisë me një vajzë shumëtë mirë, sipas tij. “Unë e njohpersonalisht dhe kam men-dim mjaft pozitiv për tëdashurën e Anaidit”, tha ai,edhe pse nuk pranoi të zbu-lonte më shumë, pasi kjo ësh-të një çështje që i përket vetëmAnaidit. Ndërkohë, vetë vaj-za ka pranuar të qëndrojëlarg të gjithë kësaj historie, përvetë faktin se nuk e ka pran-uar as si lojë këtë intimitet qëAnaidi ka krijuar me Joanën.Fakti që Anaidi nuk e ka pran-uar si lidhje të mirëfilltë atëme Joanën, i jepte atij shpresëse e dashura jashtë do tamirëkuptonte dhe do mundt’i përmbahej marrëveshjesqë kishin lënë, që nëse do isillte veshjet në shtëpi, do ish-te ende me të. Por ajo s’e ka bërë, ndaj Anaidi ka kaluarmomente dëshpërimi në pra-ni të Joanës për këtë çështje, ecila nga ana e saj është mërz-itur po ashtu për faktin se nukishte në dijeni. Ajo e acaruari ka kërkuar sqarime, porAnaidi është treguar i ftohtëduke i pohuar se s’ka për t’idhënë sqarime dhe as nukpret sqarime nga ajo për tëdashurin e saj jashtë.Ndërkohë, sipas burimevetona, e dashura e Anaidit nukia ka falur këtë histori bren-da shtëpisë dhe ka vendosurtë largohet nga jeta e tij. Mad- je, ajo është shprehur se nukka asnjë plan ta presë tëshpjegohet, pasi nuk dëshi-ron të sqarohet për sjelljet eAnaidit me Joanën, që i kaparë me sytë e saj. Ndërkaq,Anaidi, edhe pse u treguamoskokëçarës, duket se tash-më po e ndien humbjen elidhjes, pasi siç ka pohuar ai,ka shumë të zhvilluar sh-
Endrit Mërtiri për Elenën:E vlerësoj reflektimin e saj,por gjithçka do ia plas në sy
timin e saj këto ditë dhetërheqjen nga Vigani, porprapë vendimin për ndarjedo ta marr bashkë me të. Tëdy vendosëm të lidheshim,dhe po ashtu të dy do vendo-sim të ndahemi. Mendoj qëkështu duhet të veprojë çdonjeri i qytetëruar, pasi nuk jam tipi lqejnëlargimet pa sqarime”. Endri-ti është shprehur se ajo nëkëto momente e ka kuptuargabimin, pasi edhe pse është19 vjeçe, ka pjekurinë e një26-vjeçareje në mendime. Ata janë njohur bashkë gjatë spe-ktaklit “Albanian Next TopModel”, ku Elena ishte njënga konkurrentet aty, ndër-sa Endriti ishte fotografi ispektaklit. Në fillim, Endritipohoi se kanë qenë shokë tëmirë, por më pas duke kalu-ar shumë kohë bashkë, fillu-an të lindnin edhe ndjenjat.Endriti ka pohuar se lidhja etyre ka pasur uljet dhe ng-ritjet e veta, po gjithsesi merëndësi është që fundi i ditësi ka gjetur gjithmonë të paj-tuar. Ai tregoi gjithashtu senuk ka qenë dakord në fillimqë ajo të hynte në “BB”, porme kalimin e kohës e bindi,vetëm nisur nga dëshira esaj për t’i hyrë televizionit.E tashmë duket që Elena pokalon moment ankthi në sh-tëpi, pasi intimiteti i saj meViganin ka marrë tjetërrrjedhë, duke e ndryshuarrrjedhën e historisë në 360gradë. Ka qenë Vigani ai qëka pohuar se nuk e tërheqmë Elena. Madje, ai duket seia delegon Ilirit Elenën, dukei thënë atij: “Për mua merre
kufizonte apo ta mbante peng për të krijuarlidhje brenda shtëpisë, Elena u përlot për tëdashurin e saj fotograf Endrit Mërtiri, dukeshprehur pendesë për afrimitetin publik meViganin. Nga ana tjetër, Joana deklaroi se ndi-hej shumë e afeksionuar pas Anaidit dhe ven-dosi ta linte të dashurin jashtë. Por Anaidi kaqenë shumë i mërzitur këtë javë, pasi sipasnjë marrëveshjeje që kishte bërë me tëdashurën jashtë, e kupton se diçka nuk shkontashmë. Ndjesitë dhe mendimet e tyre këtabanorë i shfaqin para kamerave, ndërsa ne poju zbulojmë anën tjetër të medaljes. Ja çfarëkanë vendosur të dashurit e tyre jashtë:
qisën e gjashtë. Njihet si njëdjalë çapkën, që jetën e shehsi aventurë dhe në “BB6” kahyrë për famë e sukses, porsërish nuk i pëlqen të luajëme jetën e tij. Nga ana tjetër,nuk dihet sa të lehtë do e ketë Joana ta përballojë këtë in-diferencë të Anaidit, edhe pseajo jetën e konsideron njëaventurë dhe në “BB” kahyrë për të njohur shumënjerëz të rinj. Gjithesesi, ajo epyeti Anaidin për dyshimete saj se ai ka të dashur jashtë,edhe pse ishte endërgjegjshme se për sa kohëata të dy nuk kanë shpallurasgjë brenda shtëpisë, nuk katë drejtë t’i kërkojë llogari për jetën jashtë. Anaidi e mbësh-teti duke i thënë se edhemund të ketë të drejtë, pormarrëdhëniet e tij me femrat jashtë shtëpisë janë shumë tëmira. Megjithatë, ai i tha që i jep mbretëreshës atë itakon mbretëreshës, që nëkëtë rast i ngelet Joanës takuptojë mesazhin. E ndërkaq,e gjithë kjo lidhje me dyshimee ka torturuar Joanën së brendshmi, ndaj në një mo-ment dobësie ajo i thotëElenës se i mungon shumëish-i dashuri. “Mbrëmë kishashumë nevojë për të, më mu-ngon shumë Jani”, ështëshprehur Joana pak ditë mëparë. Por pyetjes së Elenës,nëse ish–i dashuri mund t’iafalë historinë me Anaidin dhemund të jenë bashkë sërish,ajo i është përgjigjur: “Jo, porne do të ngelemi gjithmonëmiq, për këtë jam e sigurt”.direkt, më ka dalë prejqejfi!”. Kjo përgjigje eViganit u prit mehabi nga Iliri, i cili epyeti: “Pse, nuk tëpëlqen më?”. Më pas,Vigani i tha “e kamul veten pak poshtë, kamrënë në disa situata me të qënuk kam rënë asnjëherë në jetën time”. Iliri e përkrahunë një farë mënyre duke ithënë se ai nuk kishte rënëposhtë, por thjesht ishte nx-ituar pak në lidhje me rapor-tin që ka krijuar me Elenën.E i gjithë ky hendek e ka bërëElenën të ndihet e penduardhe e vetmuar, madje dukeu përlotur. Ajo i ka shfaqurdobësinë Joanës, duke i po-huar se është keq prej En-dritit, të dashurit të saj. Ajoshprehet se e ka marrë mallipër Endritin, të dashurin esaj dhe që do dëshironteshumë ta shikonte vetëm përdisa minuta. Elena kërkon tëdijë mendimin e Joanës dheEndritit, nëse Endritit mundtë jetë i mërzitur me të. Mëpas, ajo ngushëllohet nga Joana, e cila i thotë që nukka mundësi që Endriti të jetëmërzitur, sepse ai e njehmirë Elenën dhe ai e di qëajo ka hyrë brenda për lojëdhe është duke luajtur.Gjithashtu edhe Edberi embështet duke i thënë fjalëngushëlluese se Endriti nukështë mërzitur me të, pasisjellja e saj ka qenë korrekte.Por tashmë duket se lojavazhdon, ndërkohë që Vi-gani i thotë Elenës: “Keradhën për të vazhduarlojën me Ilirin”, pasi Anaidiu kërkoi banorëve të tjerë qëtë vënë në lojë Ilirin.
E dashura eAnaidit nuk ia kafalur këtë historibrenda shtëpisëdhe ka vendosur tëlargohet nga jeta etij. Madje, ajoështë shprehur senuk ka asnjë planta presë tëshpjegohet.
Pas intimiteteve në “BB”,Anaidi dhe Elenabraktisen nga të dashurit
Në foto Joana

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->