Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
383 28/01/2011

383 28/01/2011

Ratings:
(0)
|Views: 200|Likes:
Θεσμός: Ο Συνήγορος του Δημότη - Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης μπορεί να συμβάλλει στην εμβάθυνση των δικαιωμάτων των δημοτών, αναδεικνύοντας νέες διαστάσεις στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών και παρεμβαίνοντας θεσμικά σε φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι στο πεδίο των δικαιωμάτων των πολιτών.

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ: Δήμου Παιανίας

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: από τη Δημοτική Χορωδία Ραφήνας

2500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Κοπή πίτας ΑΠΣ Τελμησσος Μαραθώνος

Κους Κους: Με άρωμα από τοπικά νέα και άλλα...
Θεσμός: Ο Συνήγορος του Δημότη - Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης μπορεί να συμβάλλει στην εμβάθυνση των δικαιωμάτων των δημοτών, αναδεικνύοντας νέες διαστάσεις στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών και παρεμβαίνοντας θεσμικά σε φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι στο πεδίο των δικαιωμάτων των πολιτών.

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ: Δήμου Παιανίας

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: από τη Δημοτική Χορωδία Ραφήνας

2500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Κοπή πίτας ΑΠΣ Τελμησσος Μαραθώνος

Κους Κους: Με άρωμα από τοπικά νέα και άλλα...

More info:

Published by: Ανατολική Ακτή Αττικής on Jan 31, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/19/2014

pdf

text

original

 
ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ:
από τη Δημοτική Χορωδία Ραφήνας
σελ. 5
Κους Κους:
Με άρωμα από τοπικά νέα και άλλα...
σελ. 11
ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Δήμου Παιανίας
σελ.4
2500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Κοπή πίτας ΑΠΣ ΤελμησσοςΜαραθώνος
σελ. 4
 
Θεσμός:
ΟΣυνήγορος 
του 
 Δημότη
Ο Συμπαραστάτης τουΔημότη και τηςΕπιχείρησης μπορεί νασυμβάλλει στηνεμβάθυνση τωνδικαιωμάτων των δημοτών,αναδεικνύοντας νέεςδιαστάσεις στηνεξωδικαστική επίλυσηδιαφορών καιπαρεμβαίνοντας θεσμικάσε φλέγοντα ζητήματα πουαντιμετωπίζουν οι δήμοιστο πεδίο των δικαιωμάτωντων πολιτών.
σελ. 8
 
ακτη
εβδομαδιαια πολιτικη εφημεριδα FREE PRESSετος 8
o
- 28IANOYAΡΙΟΥ2011 - αριθ. φύλλου 383
www.anatakti.gr 
 
2
//
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ... 1000 λέξεις 
ΑΚΤΗ
KΩΔIKOΣ ENTYΠOY: 6968 ● ΙΔΡΥΤΗΣ - EΚΔΟΤΗΣ:
Θανάσης Μπαλαμότης
● ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΛΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΗ:
EυτυχίαΖερδέ
● ΕΔΡΑ: Ραφήνα, - Eιρήνης και Φιλίας ● Tαχυδρομικός Kώδικας: 19 009 ● ΤΗΛ: 22940 32520, FΑΧ: 22940 32520 ● http://anatakti.gr● e-mail:
anatakti@otenet.gr
Τμήμα διαφημίσεων:
6936 111190, Ευτυχία Ζερδέ: 6980980711 ●
Ετήσιες Συνδρομές:
Ιδιώτες: 40 ευρώ, Σύλλογοι: 100 ευρώ, Δήμοι: 180 ευρώ, Οργανισμοί: 150 ευρώ
● Τα κείμενα ομάδων πολιτών ή ιδιωτών που υπογράφουν κείμενα με όνομα ή ψευδώνυμο, δεν εκφράζουν ποτέ την άποψη της εφημερίδας. Η εφημερίδα σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί αυτά τα σχόλιακαι τα στοιχεία των συντακτών τους είναι στη διάθεση κάθε θιγόμενου προσώπου.
 Α 
ν ρωτούσαμε έναν ψυχολόγο ποιο είναι το συχνότερο «παράπονο» όσων προστρέχουν σε αυτούς, χωρίς αμφιβολία η μοναξιά θα συγκαταλεγόταν στις κορυφαίες απαντήσεις.Μην ανησυχείτε: 
Δεν είστε οι μόνοι που νιώθετε μόνοι
.Στην ουσία, όλοι είμαστε μόνοι μας σε καθημερινές αλλά και σημαντικές στιγμές της ζωής μας, αλλά και στο τέλος της κάθε  μέρας, καθώς, κανείς δεν μπορεί να νιώσει και να καταλάβει ακριβώς αυτό που σκεφτόμαστε και νιώθουμε, όπως μας λέει ηειδικός, κ. Χριστίνα Βλαχοπούλου.«Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν μοναξιά ενώ είναι περιτριγυρισμένοι από ένα πλήθος και άλλοι που, ενώ είναι  μόνοι τους, νιώθουν πλήρεις».Ε.Ζ.
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ 
Editorial
Καταδότες
Θ
α χρειαστούν καταδότες, για τηνεφαρμογή του νόμου περίαπαγόρευσης του καπνίσματος σεκλειστούς κοινόχρηστους χώρους. Ηπολιτεία δεν διαθέτει τις ανάλογεςεκτελεστικές δυνάμεις, που θαπεριπολούν και θα συλλαμβάνουν τουςπαραβάτες.Τα ίδια τα αστυνομικά τμήματα είναι ήδηάντρα τέτοιων παρανομιών, αναναλογιστεί κανείς ότι το κάπνισμααπαγορεύεται ήδη στους χώρους τουδημοσίου. Κι οι μπαϊλντισμένοιαστυφύλακες, όμως, είναι τάχα τίποταμπροστά στους θεριακλήδες γιατρούς, πουκαπνίζουν στα νοσοκομεία, νουθετώνταςταυτόχρονα και συμβουλεύοντας μεστόμφο τους ασθενείς τους να κόψουν τοκάπνισμα; Όσο εφαρμόστηκε μέχρι τώρα ονόμος της απαγόρευσης του καπνίσματοςστους χώρους του δημοσίου, τόσο θαεφαρμοστεί και στους δημόσιουςιδιωτικούς.Μόνο η επικήρυξη των παραβατών θαμπορούσε -επιφέροντας κέρδος στουςκαταδότες- να λύσει το πρόβλημα.Άλλωστε έτσι λύθηκε -αν θυμάστε- ημάστιγα της φοροδιαφυγής, έτσισυνελήφθησαν οι τρομοκράτες, έτσιαντιμετωπίζονται τα προβλήματα τηςδιαφθοράς, της ρεμούλας, της κατάχρησηςεξουσίας και του λαδώματος.Κι αν κάποιο από τα προβλήματα αυτά δενέχει λυθεί εντελώς, είναι επειδή«απαιτούνται» ενυπόγραφες και επώνυμεςκαταγγελίες προς τους παραβάτες, οιοποίοι -αφού καταδικάσουν τον καταδότη-θα δικάσουν αυστηρά τον εαυτό τους, πριντου απαλλάξουν τα φώτα δια βουλεύματος.Για να πετύχει το μέτρο των καταδοτών,χρειάζονται μέθοδοι δοκιμασμένες, όπωςοι περίφημες κουκούλες της κατοχής.Μόνο μια σακούλα με τρύπες θα δώσει τηναπαραίτητη κάλυψη και προστασία στουςμάρτυρες, αφού ακόμα κι η ίδια ηπαρανομούσα αντιτρομοκρατική αδυνατεί,όπως αποδείχτηκε στο τελευταίο μακάβριογεγονός της οδού Πατησίων.Δυστυχώς, όμως, η επιπολαιότητα τηςκυβέρνησης επιβεβαιώθηκε ήδη. Ο νόμοςπου απαγορεύει τις κουκούλες καθιστάανεφάρμοστη την κατάδοση,περιορίζοντας δραστικά τον αριθμό τωνκαταδοτών κι οδηγώντας μοιραία σεαποτυχία την εφαρμογή του νόμου περίαπαγόρευσης του καπνίσματος. Μόνοναυτόχειρες καταδότες είναι σε θέση ναδοκιμάσουν την τύχη τους, εκκινώνταςαπό προσωπικά και ταπεινά ελατήρια,επιβεβαιώνοντας την εθιμική διάταξη πουισχύει στη χώρα μας, ότι υπέρτατος νόμοςτων νόμων αποτελεί η μη εφαρμογή τους.
 
O φετινός Γενάρης είναι ο μήναςτων…..ξε – παρθενικών συ-νεδριάσεων των «πάσης αρμο-διότητος» Καλλικρατικώνσυμβουλίων που προέκυψαναπό τις πρόσφατες αυτοδιοι-κητικές εκλογές. Στο πλαίσιοαυτό πραγματοποιήθηκε και ηξε-παρθενική συνεδρίαση τουΤοπικού Συμβουλίου όπως θααποκαλείται «εφ΄ εξής χάρινσυντομίας».
Την…..πανηγυρική συνεδρίασηπαρακολούθησε ανέλπιστοςαριθμός δημοτών, όχι για ναπανηγυρίσουν τα μη θέματατης ημερήσιας διάταξης, αλλά για να σημα-τοδοτήσουν ότι το τοπικό συμβούλιο θεωρεί-ται «σημείο αναφοράς» για τους κατοίκουςκάθε πόλης. Δεν θα αναφερθούμε στις εντυ-πώσεις όσων παραβρέθηκαν στη συζήτηση,ούτε στο τι κυκλοφορούσε την επομένηαπό.…στόμα σε στόμα σχετικά με την απα-ράδεκτη διαδικασία, γιατί η πρώτη φορά εί-ναι συνήθως…..απρόβλεπτη από άχαρη μέ-χρι….βίαιη.
 Αν σταθούμε όμως λίγο στην ποιοτική διάσταση,θα δούμε ότι δεν υπήρχε επί της ουσίας κα-νένα θέμα ουσίας από τα δύο που ουσιαστικάπεριελάμβανε προς συζήτηση η ημερησία διά-ταξη. Στο τρίτο θέμα που αναφερόταν στα«διάφορα- εδώδιμα και αποικιακά» έγινε «τηςσούπας - μούπες - θα (τα) πούμε».
Καλά ρε λεβέντες δεν υπάρχει κανένα άλλο συγ-κεκριμένο θέμα που να απασχολεί την πόληκαι να απαιτεί επεξεργασία; Tο ξήλωμα όλωντων υπηρεσιών με το πρόσχημα της έδρας τουδήμου και η μεταφορά τους, δεν είναι αντι-κείμενο τουλάχιστον κάποιας επεξεργασίας;Δεν έπρεπε να είχε συνδιαμορφωθεί ένασυγκεκριμένο σχέδιο οργανωτικής δομής;Δεν είχατε εντοπίσει προεκλογικά κανέναάλλο πρόβλημα; Εκτός και αν εξαφανίστηκανόλα από φόβο ή δια μαγείας, οπότε να επιδο-θούμε όλοι μαζί στην αναζήτηση του…χα-μένου θησαυρού ή να αναφωνήσουμε ομαδι-κά….. «άνθρακας ο θησαυρός»!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πρώτο θέμα τηςσαιζόν και πρώτο θέμα του νέου θεσμού πουαφορούσε την εορτή του πολιούχου Αγ. Τρύ-φωνα και την διαχείριση των μικροπωλητών,δεν αξιολογήθηκε από τους τοπ συμβούλουςως το σημαντικότερο για τους κατοίκους,αλλά από υποταγή στην ρήση: «εκ θεού άρ-ξαστε»… αλλά και «συν Αθηνά και χείρα καιουχί χήρα κίνει». Με την ευλογία λοιπόν του Αγίου αναμένεται συγκροτημένη και αποτε-λεσματική δουλειά με ευθύνη και σοβαρότητα.Εμείς προτιθέμεθα να παρακολουθήσουμε τηνδραστηριότητα του Τ.Σ, να υποβάλουμε προ-τάσεις αν έχουμε και να κρίνουμε με όση σο-βαρότητα διαθέτει το α-σόβαρο ύφος της στή-λης που ενίοτε….σοβαρεύει μεταξύ….«σο-βαρού και αστείου». Προβλέπεται εκτός τουπροφορικού και έντονος...έντυπος διάλογοςεπί του ά-πρακτέου ή του μη πρακτέου. ΆγΤρύφωνα φώτισέ μας να διακρίνουμετην….διαφορά.
Σε όλο αυτό το γκρίζο και συννεφιασμένο τοπίο,δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε και το…απ -αισιόδοξο ύφος γνωστού φανατικού και απότους πρώτους….μειδήσαντες φίλους. Το μυ-στήριο λύθηκε όταν ομολόγησε δημοσίως ότιέχει ποντάρει…ολόκληρο τον δήμο στουςδύο…..ομόσταυλους προέδρους. Εδώ χάνεις μεφούλ του άσσου και συ περιμένεις με δυο βα-λέδες να σώσεις τα….άσωτα, του απάντησε οπρο Εξ-αρχικής περιόδου συνομιλητής τουκαι η συζήτηση έλαβε τέλος με αλληλοκατα-νόηση…..
Κάποιος….δοκιμασμένος παλαι-οκομματικός αυτοπροσδιορίζε-ται και αυτόπλασάρεται ως ουποψήφιος Γραμματέας της Ν.ΕΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής με το επι-χείρημα να…..ξανασώσει το κύ- ρος της οργάνωσης. Οι πληρο-φορίες είναι συγκεχυμένες, άλ-λες μιλούν για αυτοπλασάρισμα,άλλες για πλασάρισμα με….κοι-νοβουλευτική πλασέ στήριξη καιάλλοι για παιγνιδάκι λαγοού ήκονίκλου. Πάντως έχει να πέσειπολύ γέλιο ούτως ή αλλέως……
Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι δια-δίδουν όπου σταθούν και όπουβρεθούν ότι έχουν σκυλομετανιώσει πουεκτέθηκαν στην αυτοδιοικητική αναμέτρηση;Για μας δεν έχει τόση σημασία ποιοι είναι, όσογια τις αιτίες της…..μετάνοιας!
Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι το οι πολιτικόπροσωπικό (βουλευτές) έχουν βασική υπο-χρέωση να διαφυλάττουν την δημοκρατία μετις πράξεις και την συμπεριφορά τους. Μέχριτώρα κάνουν ακριβώς το αντίθετο και…..κα-τόρθωσαν να πετύχουν την πλήρη απαξίωσητου πολιτικού συστήματος καθώς και προ-σώπων σε κάποιες περιπτώσεις με τα σκάν-δαλα, την αδιαφάνεια, την οκνηρία και τοναθέμιτο πλουτισμό. Ακόμη και σήμερα συ-νεχίζουν το….βιολί τους. Τελευταίο κον-σέρτο έφερε το όνομα «πόρισμα για κου-φούς» γιαυτό ίσως έκανε και….εκκωφαντικόθόρυβο! «Φιάσκο», «φαρσοκωμωδία», «περί-γελος» κοινώς ξεφτίλα ήταν κάποιοι χαρα-κτηρισμοί στα πρωτοσέλιδα έγκριτων εφη-μερίδων. Ένα χρόνο αναμονή ένα χρόνοπροσδοκία του λαού ότι κάτι θα βγεί, το κου- ρέλιασαν στο όνομα της συντεχνιακής αντί-ληψης. Νάστε καλά παιδιά και του χρό-νου….και καλοφάγωτα!
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Ελληνικός λαόςαπό την φύση του συναισθηματικός και λι-γόψυχος είχε πάθει την πλάκα του με την ορι-στική και αμετάκλητη απόφαση του πολιτι-κού κόσμου να…..ματώσει επί τέλους. Όχι ρεπαιδιά μη βάλετε βαθιά το μαχαίρι, μη το φτά-σετε ως το κόκαλο, είναι ανατριχιαστικό νααισθάνεσαι την λεπίδα να ακουμπάει στο κό-καλο, έλεος δεν θέλουμε χαρακίρι αφού στοτέλος-τέλος δεν ήσαστε και…..γιαπωνέζοι! Ναπαρακάλια στην Παναγία, να κεριά στους Αγί-ους και το θαύμα έγινε! Δεν θέλατε αίματα;Φάτε σκ….. τώρα. Ούτως η άλλως τέτοια (θα)τρώγατε τόσα χρόνια….. Δεν είχε καταλάβειο δύσμοιρος λαός ότι οι φραστικά αιμοσταγείςδεν χαλαλίζουν όχι το αίμα τους, αλλά ούτετον…..πυρετό τους!
«Που πήγαν τα λεφτά» αναφωνούσε με περισσήειρωνεία η σημερινή κυβέρνηση από την θέσητης αντιπολίτευσης. Δικαίως ρωτούσε την τότεκυβέρνηση διότι δεν είχε τα απαραίτηταστοιχεία για να δώσει απαντήσεις, τώρα όμωςπου έχει τον μηχανισμό γιατί δεν απαντάστην ίδια ερώτηση που επαναφέρει ο λαός; Ηαπάντηση είναι η ίδια που έδωσε ο λιαζόμε-νος λαγός στο λιοντάρι όταν ρωτήθηκε για ταλεγόμενά του….
Την Πέμπτη όπως πληροφορηθήκαμε….επί τουλάπτοπ θα γίνει το δεύτερο δημοτικό συμ-βούλιο της χρονιάς όπου θα συζητηθούν διά-φορα σοβαρά θέματα και θα ληφθούν ουσια-στικές αποφάσεις. Δεν ξέρουμε ποια απόαυτά έχει εισηγηθεί το τοπικό συμβούλιο καιμε ποιες θέσεις, θα τα μάθουμε και θα τα πού-με….. προσεχώς. Τελευταία….υπενθύμιση: Οικάτοικοι του δήμου απαιτούν συνεργασία,εποικοδομητικό διάλογο και σύνθεση προ-τάσεων από όπου και αν προέρχονται που πάν-τως να είναι προς το συμφέρον του δήμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ
//
3
Scriptamanent 
Του ΑΡΓΥΡΗ ΚΩΣΤΑΚΗ
Ο κίνδυνος να υποταχθούμε διανοητικά στις μη-χανές είναι δίπλα μας. Χάσαμε την ψυχική αν-θρώπινη επαφή. Δεν είμαστε πλέον άνθρωποι.Μοιάζουμε με τους κενταύρους που ήταν μισοίάνθρωποι μισοί άλογα. Σήμερα είμαστε μισοί άν-θρωποι μισοί αυτοκίνητα. Γίναμε ένα με το αυ-τοκίνητο “Αυτοκινητοκένταυροι”.Υπερβολική ταχύτητα, κίνηση στο αντίθετορεύματα, οδήγηση χωρίς προσοχή, παραβίασηπροτεραιότητας και απόσπαση προσοχής κυ-ρίως λόγω ομιλίας στο κινητό τηλέφωνο οι κυ-ριότερες αιτίες των δυστυχημάτων στους δρόμουςσύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της τροχαί-ας για το 2010.Η τροχαία όμως παρά το σημαντικό έργο που πα-ράγει είναι και αυτή δυστυχώς μια Ελληνική Δη-μόσια Υπηρεσία. Υπάρχουν, κι έχω γνωρίσει προ-σωπικά ή τους βλέπω καθημερινά στους δρόμουςπου κινούμαι, καταπληκτικοί άνδρες της τρο-χαίας, μάχιμοι στην καθημερινότητα αλλά καιαξιωματικοί στα γραφεία με επιτελικές ικανό-τητες. Όμως δυστυχώς, υπάρχουν και κάποια στε-λέχη χωρίς ευαισθησία, χωρίς διάθεση για βοή-θεια των οδηγών σε αυτό το κυκλοφοριακό χάος.Φανταστείτε τώρα ότι αυτό το κείμενο το γράφειένας δημοσιογράφος που δεν ανήκει στο σύστη-μα της διαπλοκής. Και έχω πληρώσει πρόστιμαχωρίς να ζητήσω μεσολάβηση άνωθεν να σβηστούνκαι οι τέσσερις κλήσεις που έχω πάρει πολύ πα-λαιότερα - στα ακριβώς τριάντα χρόνια που οδη-γώ μοτοσικλέτα. Δύο για μη χρήση κράνους καιδύο για στάθμευση πάνω σε πεζοδρόμιο. «Φοβε-ρές» παραβάσεις που έθεσαν σε κίνδυνο ανθρώ-πινες ζωές! Αυτό είναι όμως το Ελληνικό κράτος.Σύμφωνα με τον τελευταίο κώδικα οδικής κυ-κλοφορίας που υπέγραψε ο τότε υπουργός με-ταφορών Μιχάλης Λιάπης (τον θυμόμαστε όλοιφαντάζομαι για όσα προσέφερε στην Ελλάδα) έναςοδηγός που δεν φοράει κράνος πληρώνει πρόστιμο350 ευρώ - μισό μισθό δηλαδή - και του αφαι-ρείται το δίπλωμα οδήγησης για δέκα ημέρες ναμην μπορεί να πάει στη δουλειά του! Αντιθέτωςπαραμένουν σχεδόν ατιμώρητοι όσοι παρκά-ρουν πάνω σε ράμπες αναπήρων, όσοι οδηγούν καιμιλούν στο κινητό τηλέφωνο και άλλες εγκλη-ματικές κατηγορίες παραβατών.Και αντί η τροχαία να στήνει αυστηρά μπλόκακάθε μέρα, όλη μέρα το χρόνο για οδηγούς πουεν κινήσει μιλούν στο κινητό και τρελούς πουτρέχουν με 180 στη Μαραθώνος «κυνηγά» τον εύ-κολο στόχο. Τους ανθρώπους που δεν φοράνε κρά-νος (οι οποίοι κάνουν τεράστιο λάθος, θέτουν σεκίνδυνο τη ζωή τους αλλά δεν απειλούν απολύ-τως κανέναν άλλο στο δρόμο). Σας παρακαλώ μηνπαρερμηνεύσετε όσα γράφω. Παρακαλώ όλουςτους μοτοσικλετιστές να φοράνε κράνος και βε-βαίως οι οδηγοί ζώνες. Αλλά παρακαλώ και τοκράτος να φερθεί λογικά. Για παράδειγμα νααφαιρεί για πάντα το δίπλωμα όσων περνάνε μεκόκκινο ή τρέχουν ιλιγγιωδώς και για έναν χρό-νο όσων μιλάνε στο κινητό. Να αφαιρεί για ένανμήνα το αυτοκίνητο όποιου ηλίθιου παρκάρειπάνω σε ράμπα αναπήρων.
www.HARVAT(I).com-com

Activity (4)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Apostolis Kapsourhs liked this
DimitrisKarras liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->