61a Fira de Sant Isidre de Solsona

Iniciatives al món rural: la necessitat de reinventar-se!
Jornada tècnica OLIUS, dimecres 8 de maig de 2013

Presentació
Per fer front a la situació econòmica actual cal reinventar-se. Aquesta oportunitat pot ser especialment rellevant en el medi rural, que normalment es percep de forma més estàtica i tradicional que el medi urbà però que també està experimentant l’engegada de múltiples projectes empresarials innovadors. En aquest sentit, innovar no vol dir sempre crear alguna cosa nova sinó també transformar iniciatives existents. Aquesta jornada pretén ampliar la visió de les possibilitats que ofereix el medi rural i motivar l’emprenedoria a partir de l’exemple d’activitats empresarials innovadores en sectors tradicionals i en nous sectors d’ocupació.

Programa
17.45 h Recepció 18.00 h Benvinguda Sra. Carme Solà Regada, directora de l’Escola de Capacitació Agrària del Solsonès. 18.10 h Presentació de la Jornada Sra. Elisabet Brualla Pau, cap de l’Oficina Comarcal del Solsonès. 18.15 h Taula rodona: Iniciatives empresarials, la necessitat de reinventar-se! Modera: Sra. Conxita Villar Mir, directora d'Emprenedoria i Creixement Empresarial de GLOBALleida. Sr. Pere Muxí i Rubio. La Tofonera, Berguedà. Sra. Leila Ribes i Parera. L’Auró, Segarra. Sr. Oriol Pallarès i Llorens. ÉsPallarès, Pallars Jussà. Sra. Virgínia Parramon i Ballesteros. Logos Berguedà, Berguedà. 19.30 h Pausa 20.00 h Emprendre fora de la ciutat Sr. Josep M. Barrufet i Olivart, col·laborador de GLOBALleida. 21.00 h Cloenda de la Jornada Sr. Joan Solà Bosch, president del Consell Comarcal del Solsonès.

Organització
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Lloc de realització
Escola de Capacitació Agrària del Solsonès Ctra. de Manresa, km 77 25286 – El Pi de Sant Just. OLIUS

Col·laboració

Inscripcions
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament, abans del 7 de maig, a través de: l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) (Tel. 973 481 752– A/e: administracio@arca-dr.cat) També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

@ruralcat

487 / 3,00

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful