P. 1
Majlis Konvo MK14 2013

Majlis Konvo MK14 2013

|Views: 3|Likes:
Published by Brian Harrison
Dokumen
Dokumen

More info:

Categories:Types, Reviews
Published by: Brian Harrison on May 08, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/21/2014

pdf

text

original

AOPEN

22 Februari 2013

WMALAYSIA

UNIVERSITY

PEKELILING

PEJABAT PENDAFTAR

(2/2013)

Semua Bakal Graduan Open University Malaysia (OUM)

MAJLlS KONVOKESYEN

KE-14 (8 -11

Jun 2013)

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk. Terlebih dahulu, dengan sukacitanya saya mengucapkan SYABAS dan TAHNIAH kepada semua bakal Graduan OUM Majlis Konvokesyen ke-14 (MK14). Adalah dimaklumkan bahawa MK14 OUM akan diadakan pada 8 - 11 Jun 2013 di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur. 2. Berikut adalah perkara-perkara 2.1 penting untuk perhatian bakal-bakal Graduan:

Pelajar Pra-siswazah (Sarjana Muda dan Diploma) yang akan bergraduat ialah mereka yang telah menyempurnakan pengajian pad a semester September 2012; Pelajar Pasca-siswazah (Sarjana dan Ijazah Kedoktoran) yang akan bergraduat ialah mereka yang telah menyempurnakan dan menghantar projekldisertasi/tesis sebelum 15 Mac 2013; Pengesahan berkaitan status pengijazahan dan sidang boleh disemak di portal MK14 di lam an web OUM pada tarikh seperti berikut: Kategori Pelajar Kelayakan Bergraduat Tarikh Semakan Mulai 15 April 2013 secara berperingkat-peringkat

2.2

2.3

Sidang dan lain-lain maklumat

Pad a 15 April 2013

2.4

Ejaan nama pelajar yang tertera dalam portal MK14 akan dicatatkan dalam sijil ijazah/diploma dan transkrip akademik rasmi. Oleh itu pelajar perlu menyemak dan memastikan ejaan nama adalah betul. Sebarang pindaan perlu dibuat melalui myVLE (klik myProfi/e) untuk kemaskini sebelum tarikh akhir kemaskini yang dinyatakan dalam pemakluman MK14. Kadar yuran konvokesyen adalah RM300.00 untuk semua graduan.

2.5

terima kasih.3. Ini bermakna penangguhan tidak dibenarkan. Graduan hanya diberi peluang sekali sahaja untuk menyertai yang mana nama graduan telah tersenarai bagi Majlis berkenaan. KUAM}!lrKAMARIAII Pendaftar MOHO NOOR s. termasuk yuran konvokesyen akan dibenarkan menyertai Majlis Konvokesyen. Majlis Konvokesyen Konvokesyen yang 5.k. Akhir kata. Para pelajar juga dinasihatkan merujuk myAcademic menentukan status pengajian masing-masing. Graduan dinasihati supaya sentiasa merujuk portal MK14 dan memuat turun maklumat berkenaan serta mengambil tindakan yang perlu bagi mengelakkan sebarang masalah dan kesulitan. Yang benar. 6. Progress di portal myVLE untuk 4. Hanya bakal graduan yang telah melunaskan yuran pengajian serta lain-lain yuran. Presiden/ Naib Canselor Jawatankuasa Pengurusan Kumpulan Dekan-dekan Fakulti Pengarah/ Ketua Pusat Timbalan Pengurus Besar (Penilaian dan Peperiksaan) Pengarah/ Pengurus/ Pentadbir PP Pengurus-pengurus Kanan Ketua Pusat Pengurusan Pelajar . pihak Universiti ingin mengucapkan kerjasama yang diberikan. syabas serta ribuan terima kasih atas segala Sekian.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->