Să aveţi o zi minunată !

“Nu îndrăznim pentru că lucrurile sunt dificile, ci pentru că nu îndrăznim lucrurile sunt dificile”

Seneca

Astăzi e miercuri, 8 mai 2013 11:25:50

Re-Naştere

.Am pierdut o jucărie din copilărie… dar am păstrat amintirea persoanei care mi-a dat acel cadou cu dragoste necondiţionată.

.Am pierdut privilegiile şi fanteziile copilăriei… dar am câştigat oportunitatea de a creşte şi de a trăi liber.

.Am pierdut multe persoane pe care le-am iubit şi încă le iubesc … dar am câştigat afecţiunea şi aptitudinea de a lua exemplu din viaţa lor.

.Am pierdut momente din viaţă pentru că am plâns în loc să zâmbesc … dar am descoperit că dacă semeni dragoste culegi dragoste.

prin aceste “pierderi”. Dar. .Am pierdut în viaţă multe lucruri de mai multe ori. astăzi am înţeles valoare “câştigului” … pentru că totdeauna este posibil să te baţi pentru ceea ce iubeşti şi pentru că totdeauna este timp să o iei de la început.

Re-Naşterea oferă o nouă oportunitate: aceea de a vă reînnoi speranţa în viaţă şi. de a crede în voi înşivă. Ceea ce contează este că totdeauna se poate şi trebuie să o iei de la început. cel mai important.Momentele vieţii în care v-aţi simţit obosiţi nu sunt importante. .

Aţi suferit mult din când în când ? … aţi făcut-o ca să învăţaţi. .

.Aţi plâns mult ? … aţi făcut-o ca să vă spălaţi sufletul.

.Aveţi multe resentimente ? . este o lecţie despre iertare.. .

.Uneori vă simţiţi singuri ? . este aşa pentru că v-aţi încuiat uşa. ..

.Sunt momente când vă gândiţi că totul este pierdut ? .. . Este începutul ameliorării situaţiei.

.Vă simţiţi izolaţi ? Priviţi în jurul vostru şi veţi vedea oameni care aşteptă să le zâmbiţi pentru a se apropia de voi.

Astăzi este o zi excelentă pentru a începe un nou proiect de viaţă. viaţa ne aduce ceea ce dorim.Re-Naştere. visaţi mai sus. Unde vreţi să mergeţi ? Priviţi mai sus. . Doriţi ce este mai bun.

ce este mai bun va veni în viaţa noastră. puţin vom avea. Dacă ne gândim cu tărie la ceva mai bun şi acţionăm în acest sens.Dacă ne gândim la puţin. .

Suntem capabili să iubim de mai multe ori pentru că noi suntem manifestarea iubirii. tot ceea ce vă face rău. . curăţaţi-vă inima. Daţi deoparte tot ceea ce vă leagă de trecut. pregătiţi-o pentru o nouă viaţă. Aruncaţi totul la gunoi. o nouă iubire. pentru că noi suntem fiinţe pasionale.Astăzi este marea zi a curăţeniei mentale.

la o nouă provocare. aveţi încredere în voi înşivă. aveţi încredere în viaţă. vă invită la o nouă aventură. . la o nouă călătorie.Viaţa vă cheamă. promiteţi-vă că veţi face tot ce este posibil pentru a vă atinge obiectivele. În această zi.

mulţumiţi lui Dumnezeu că aveţi pe cineva care se gândeşte la voi.Dacă aţi primit acest mesaj. trimiteţi-l la toţi prietenii voştri. Nu toţi au acest privilegiu. Să aveţi o zi minunată ! . V-a plăcut ??? Dacă da. dacă vreţi.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful