12.01.

2013

Macromedia Dreamweaver 8 gratuit tutorial. Tema 07. Configurarea Mese

Dreamweaver teacherClick 8 Tutorial tutoriale

Tutoriale de selec ț ie

Unitatea 7. Înființarea Mese (II)
Selectarea elementelor dintr-un tabel.
Există mai multe moduri de a selecta un tabel . Una dintre acestea este prin Modificare meniu, prin plasarea cursorului în tabel, sau prin desfășurarea contextuală meniul din tabelul prin clic-dreapta pe ea. În ambele cazuri, veți vedea tabelul opțiune, prin care puteți selecta tabelul de Selectare opțiune.

Este de asemenea posibil pentru a selecta un tabel făcând clic pe frontiera că sorrounds, sau faceți clic pe <table> etichetă care este pe bara de stare a ferestrei documentului.

Când selectați un tabel sau când plasați indicatorul peste orice parte a acestuia, Dreamweaver prezinta lățimea și câte unul din fiecare coloană într-o zonă verde. De-a lungul lățimile sunt panourile pull-down (poziția de meniu masă și la poziția de meniu coloanei). Aceste meniuri ne permit să acceseze rapid comenzile specifice legate de masa.
www.teacherclick.com/dreamweaver8/t_7_2.htm 1/4

sau de desfășurare a barelor de meniu: Vezi meniu. sau tabelele "lă ț ime . Puteți dezactiva vizualizarea prin efectuarea acestei ac țiuni aceeași. www. de exemplu. Tema 07. Aceste moduri de selec ție sunt: Selecta ț i coloana din meniul titlul coloanei (lățimea zonei de verde). Configurarea Mese Dacă aveți cursorul în tabel și nu vedeți această zonă verde puteți activa punctul său de vedere prin selectarea tabelele "lăț ime de opțiunea din tabelul de meniu. Dacă nu puteți vedea tabelul sau lățimea coloanei. de asemenea. apoi masa sau coloana nu are o lățime specifică. tabelul Selectare meniu. Visual ajută. în tabelul anterior coloana a treia a 139 ( 142). Deci avem 139 pixeli lățime de. avem. cu toate că ar trebui să le încercați și selectați unul care vă place cel mai mult. care este. Faceți clic-și-să mențină.htm 2/4 . dar în cazul în care conține o imagine care are nevoie de mai mult spațiu. Puteți selecta un rând sau o coloană în mai multe moduri diferite. iar al doilea număr este lățimea vizual.teacherclick. de asemenea. (sau <td> eticheta pentru a selecta coloana). prin plasarea mouse-ul de lângă bordura de sus sau din stânga a coloanei sau rândului. În acest meniu. și faceți clic pe. Dacă vedeți numere. coloana va dimensiona 142 pixeli (lățime vizuală a coloanei așa cum este indicat pe ecran) Atunci când aceste diferențe având putem selecta face toate Latime concordanț ă opțiune din meniul drop-down din tabelul poziția.12. Indicatorul devine o săgeată neagră. glisarea mouse-ului până când selectați complet coloana / s sau rând / uri. Puteți face. coloane sau doar celule. Pentru a selecta un rând. în proprietățile sale celule. Există cazuri când aveți nevoie pentru a selecta rânduri.2013 Macromedia Dreamweaver 8 gratuit tutorial.com/dreamweaver8/t_7_2. primul număr corespunde cu o lățime specificată în proprietățile tabel sau coloană. Acest lucru este valabil numai pentru a selecta o coloană. plasați mouse-ul în orice parte a rândului sau pe <tr> eticheta bara de stare. selectați coloana sau rândul săgeata este îndreptată. în opinia proiectare.01. Când faceți clic pe.

de a utiliza frecvent va fi Horz și Vert .2013 Macromedia Dreamweaver 8 gratuit tutorial. cum ar fi culoarea sau imaginea de fundal (altele decât cele menționate întrun tabel global). Pentru a selecta o celulă sau mai multe celule non adiacente .12. este utilizat pentru a specifica proprietățile de text care va fi introdus în celula selectată (sau celule). frontiera culoare de celulă. eventual.com/dreamweaver8/t_7_2.teacherclick. în acest caz. Pentru a practica puteți efectua Pas cu pas în exercițiu Crearea unui tabel . Prin proprietă ț ile inspectorul puteți modifica valorile specificate atunci când introduceți tabel. sau imaginea de fundal.htm 3/4 . proprietă ț ile inspectorul modificări în scopul de a specifica alte culori. care definesc conținutul celulei în mod orizontal sau vertical. Tema 07. Partea inferioară este utilizat pentru a specifica valoarea celulei fiecare. În același timp. de fundal de culoare. puteți indica pe alții ca Aliniere valoare (care permite să se alinieze la masa din stânga.01. www. În partea de sus a proprietă ț ilor inspectorului . mijloc sau dreapta). Dacă selectați o celulă sau un set de celule. Tabelul Format Proprietățile de tabel sunt specificate prin intermediul inspectorului proprietă ț i . Configurarea Mese Pentru a selecta mai multe celule adiacente . trebuie sa tii Ctrl apăsată tasta în timp ce faceți clic pe celulele. etc Două opțiuni pe care ați putea avea nevoie. trebuie sa tii butonul mouse-ului apăsat în timp ce glisați celulele pe care doriți să le selectați.

htm 4/4 . The CoffeeCup HTML Editor www. Layouts Stunning Graphics. Tema 07.teacherclick.com/dreamweaver8/t_7_2. Latimea unui tabel poate fi definită în pixeli sau ca procent vârstă . lățimea este specificat doar nu. . De masă și dimensiuni celule pot fi specificate.com CSS & HTML Code Completion.CoffeeCup. prin menținerea mouse-ului apăsat pe orice frontieră. În mod normal. și trăgându-l în poziția dorită. prin proprietă ț ile inspectorului vor fi stabilite de către valorile W (Lățime) și H (Înălțime). Configurarea Mese Schimbarea de masă și dimensiuni de celule După cum știți. Nu este permisă utilizarea acestor cursuri în companii sau centre private de predare. © aulaClic. 7.2013 Macromedia Dreamweaver 8 gratuit tutorial. Nu este necesar să se stabilească oricare dintre aceste valori pentru celulele cu excepția cazului în care doriți să sus țină că dimensiunea și nu vreau ca ei să fie ajustate la dimensiunea ferestrei. Pagina. Puteți face. de asemenea.2 Avertisment juridic: Autorizate on-line utilizare numai. Dimensiunea mesei. Reproducerea sub orice formă.. www. Toate drepturile rezervate. ianuarie-2006.01. Project Mngt. W și H valori ale unei celule sunt mereu în pixeli . este interzisă. nu numai prin proprietă ț ile inspectorul .12. înălțime.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful