P. 1
hvala

hvala

|Views: 13|Likes:

More info:

Published by: Anksioznost Depresija on Feb 20, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/17/2013

pdf

text

original

Zahvaljujem svima koji su mi slali chain-junk mailove! Jer, zahvaljujuci vasoj d obroti: 1.

Server se srusio vec 172 puta i iz sjedista firme su mi vec 23 puta porucili da ako ovako nastavim da mogu Ugovorom o radu obrisati cipele. 2. Nagomilao sam otprilike 3000 godina nesrece i umro dosad vec 67 puta zbog raz noraznih pisama koje nisam proslijedjivao. 3. Kad izlazim iz ducana ne gledam nikoga jer me strah da me ne odvedu u neki ne poznati hotel, drogiraju i izvade mi bubreg da bi ga prodali na crnom trzistu or gana. 4. Sirota djevojcica Amy Bruce iz Kambodze dobila je moju godisnju zaradu koju j oj je isplatio Microsoft za svaki poslani mail. Ona je naime bila u bolnici 7000 puta u zadnjih nekoliko godina, a od 1995. ima uvijek 8 godina? 5. Moje ime kruzi svemirom na platinastoj ploci jer sam ga morao upisati kraj os talih 2 milijarde barem 25 puta dosad. 6. Saznao sam recept za vjecnu ljubav i srecu: dovoljno je proslijedjivati mailo ve na sve moguce adrese u roku 3 sekunde od primitka, pritom se ceskati lijevom rukom po ledjima skakucuci funky chicken oko Renault-a 4 suprotno od kazaljke na satu 7. Jos uvijek cekam da mi nepoznati bogatas iz Boukistana prebaci milijardu bouk istanskih zlatnika i Nokiu koju sam zaradio saljuci mail u Ericsson. 8. Spasio sam bar 2 endemske ugrozene vrste kratkorepih bjeloruskih vjeverica. 9. Procitao sam svih 25 tomova sabranih djela Dalaj-Lame i skupio 4690 godina mi ra i blagostanja.

Jos jednom, HVALA SVIMA! VAZNO: ako ovaj mail ne proslijedite u slijedecih 20 sekundi na barem 850 email adresa, svemirski dinosaur ce doci i pojesti vas i vasu obitelj skupa s malom Amy Bruce koja je opet u bolnici.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->