Combina aceste diete - astfel vei avea un regim ce nu e plictisitor sau enervant.

Dieta cu mere
Inainte fiecarei mese principale, se mananca un mar, mestecand foarte bine fiecare imbucatura. Pofta de mancare este astfel anihilata si portia de alimente necesare saturarii va fi mai mica. Persoanele care au tulburari digestive, pot manca merele coapte la cuptor.

Paharul cu apa
Dieta cu mere poate fi inlocuita de una cu apa: inaintea fiecarei mese principale sa bea cate un pahar cu apa plata, la temperatura camerei.

Apa fierbinte
Beti de mai multe ori pe zi apa fierbinte, pentru a grabi metabolismul. Apa trebuie fiarta 3 minute si apoi se tine intrun termos.

Dieta cu sucuri de legume
O zi pe saptamana renuntati la alimente solide, beti numai sucuri de morcov si varza neamestecate, cantitatea dorita.

Dieta cu cartofi copti si otet de mere
O zi pe saptamana mancati doar cartofi copti in cuptor - in cantitatea dorita - si beti apa plata in care ati adaugat cate 1 lingurita de otet de mere si 1 lingurita miere. Totalul alimentelor consumate intr-o zi se repartizeaza astfel: 35-40% mic dejun, 40-45% pranz si 20-25% cina. Incercati sa mancati proteinele si carbohidratii in prima parte a zilei si legumele si fructele in a doua parte. Este foarte important sa porniti o cura de slabire numai cand aveti o buna stare de sanatate si cand credeti ca sunteti intradevar motivata si dornica de rezultate. Trebuie sa va inarmati cu rabdare, pentru ca rezultatele nu se vad imediat. Cu cat o cura de salbire este mai lejera si dureaza mai mult, cu atat rezultatele vor fi mai sigure. Curele de slabire drastice care urmaresc slabirea rapida intrun timp scurt, streseaza organismul, provocand de multe ori tulburari grave de metabolism. Metoda ceaiurilor si a preparatelor diuretece poate sa provoace dimeneralizare, deci nu este recomandata in exces. Regimul disociat tinut o perioada mai mare de timp este cel care are rezultatele cele mai sigure, rezultate care se mentin in timp.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful