Sindur ho sarpe agar Aur hathon mein mehndi, Adab ho aakhon mein agar Khuda kher kare.

Entrants / Entrantes
Papri Chaat
Crispells fregits de farina amb patates, salsa de tamarinds i iogurt. Tortitas de trigo saladas cubiertas con patatas, salsa de tamarindo y yogurt.


5.50

Lacheddar Salad

Refrescant selecció d’amanides amb salsa vinagreta i condimentada amb coriandre i menta. Refrescante selección de ensaladas con salsa vinagreta y sazonada con cilantro y menta.

7.90

Shahi Samosa

Empanades de patata assaonades amb espècies. Empanadas de patata sazonadas con especies.

4.50

Haraa Tawa Kebab

Rodones de verdures selectes amb espècies. Redondas de verduras seleccionadas y especiadas, preparadas en sartén.

5.25

Patiala Pakora

Bunyols de verdures variades, fregits i cruxients, servits amb una salsa deliciosa. Buñuelos de verduras variadas, fritas y crujientes servidos con una salsa deliciosa.

5.50

Paneer Pakora

Formatge fresc casolà tradicional de l’ Índia, arrebossat amb farina de llenties. Queso fresco casero tradicional de India empanado en harina de lentejas.

6.50

Shami Kebab

Farcells d’anyell fets a mà condimentats amb espècies. Empanadillas de cordero hechas a mano enriquecidas con especias molidas.

8.90

Maahi Chamanne Tawa

Filets rostits de perca especiats lleugerament, servits amb “Chutney” (samfaina agredolça). Filetes de perca rustidos especiados ligeramente, servidos con “Chutney” (pisto agridulce).

9.50

7 % IVA no inclòs / 7 % de IVA no incluido

Del nostre “Tandoor” / De nuestro “Tandoor”
Vegetarià / Vegetariano
Akbari Tandoori Aloo
Patates fetes a la brasa condimentades amb les espècies més preades del xef. Patatas braseadas condimentadas con las especias más preciadas de nuestro chef.


7.90

Dahi Kebab

Kebabs fets amb iogurt i condimentats amb espècies aromàtiques. Kebabs hechos al yogurt y sazonados con especias aromáticas.

7.90

Kattha Meetha Sheekh Kebab

Barreja de verdures agredolces cuinades a la brasa. Brochetas de verduras variadas agridulces, cocinadas a la brasa.

8.90

Pollastre, Carns i Peixos / Pollo, Carnes y Pescados
Shaan-E-Sindur
Suculents bocins de pollastre tebi amb un lleuger toc de safrà i cuinat al seu punt. Suculentos trozos de pollo templado con un ligero toque de azafrán, cocinado en su punto.

10.95

Banjaari Murg Tikka

Tendres bocins de pollastre condimentats amb xilis verds trinxats rostits al forn tandoori. Tiernas piezas de pollo espolvoreadas con chiles verdes frescos troceados.

10.90

Murg Malai Kebab

Daus de pit de pollastre glacé i marinats amb formatge i coriandre fresc amb un toc de cardamom. Dados de pechuga de pollo deshuesado glaseado y marinado en queso y cilantro fresco con un toque de cardamomo.

10.50

Chicken Tikka

Tendres bocins de pollastre marinat amb una barreja especial d’herbes i espècies, cuinat en broqueta al nostre forn. Tiernos trozos de pollo marinado con una mezcla especial de hierbas y especias, cocinado en brocheta en nuestro horno tandoor.

10.50

Murg Tandoori

Pollastre fet a la brasa a l’estil més antic i tradicional. Pollo hecho a la brasa al estilo más antiguo y tradicional.

12.50

7 % IVA no inclòs / 7 % de IVA no incluido


Murg Reshmi Kebab 10.50

Deliciosos kebabs de pollastre cremós, condimentat amb una subtil barreja d’espècies. Delicioso kebab de pollo cremoso, sazonado con una sutil mezcla de especias.

Mutton Peshawari Kebab

Daus de cuixa d’anyell reposats en iogurt i barrejats amb herbes i espècies, rostit en el nostre forn de fang. Tiernos trozos de cordero marinado en yogurt , hierbas y especias, rustido en nuestro horno de barro.

13.95

Jalandri Sheekh Kebab

Carn de cabrit picada amb garam masala i herbes fresques, glacejat al forn tandoor. Carne de cabrito picada con garam masala, hierbas frescas y glaseado en el horno tandoor.

13.50

Maharaja Special Mixed Grill

Una deliciosa varietat dels nostres gustosos kebabs directes del nostre tandoor. Una apetitosa variedad de nuestros sabrosos kebabs directos de nuestro tandoor.

23.80

Maahi Tikka

Tendres porcions de perca lleugerament especiades i cuinades al forn. Tiernas porciones de perca ligeramente especiadas y cocinadas al horno.

9.50

Tandoori Jhinga

Llagostins barregats amb delicioses espècies tandoor. Langostinos mezclados en exquisitas especias tandoor.

11.90

Segons Plats
Vegetarià / Vegetariano
Paneer Bukhara
Triangles de mató casolà farcits i banyats en una salsa d’anacards. Triángulos de queso fresco casero rellenos y bañados en una salsa de anacardos.

10.50

Bhute Ki Hariali

Fina crema d’espinacs amb blat de moro. Fina crema de espinacas con maíz.

8.90
7 % IVA no inclòs / 7 % de IVA no incluido


Sabj Miloni 8.50

Varietat de verdures fresques de temporada condimentades amb espècies selectes i cuinades a foc lent. Mezcla de verduras frescas de temporada condimentadas con especias selectas y cocinadas a fuego lento.

Chana Masala

Tradicional especialitat del Punjab que consisteix en cigrons cuinats en una salsa de tomàquet picant amb coriandre fresc. Tradicional especialidad de Punjab consistente en garbanzos cocinados en una salsa de tomate picante con cilantro fresco.

8.50

Aloo Gobi Adraki

Combinació de dues verdures cuinats a foc lent amb gingebre fresc trinxat. Combinación de dos vegetales cocinados a fuego lento con jengibre fresco picado.

7.40

Tarka Daal

Crema de llenties barrejades i saltejades amb ¨Tarka¨(espècies fregides). Crema de lentejas especiadas y culminadas con “Tarka” (especias fritas).

7.90

Daal Darbari

Llenties vermelles i negres saltejades amb una subtil barreja de tomàquets i nata. Mezcla de lentejas rojas y negras rehogadas al terminar con una sutil mezcla de tomates y nata.

8.90

Aloo Ki Najakat

Patates baby saltejades amb ceba, tomàquet i espècies selectes. Patatas baby salteadas con cebollas, tomates y especias seleccionadas.

8.50

Baingan Badshahi

Albergínies farcides amb espècies de sabor intens, lleugerament fregides i barrejades amb un masala de ceba, pebrot i tomàquet. Berenjenas rellenas con especias molidas de sabor intenso, ligeramente fritas y mezcladas con un sofrito de cebolla, pimiento y tomate.

8.90

Paneer Makhanwala

Daus de formatge indi casolà amb espècies, fet al tandoor i servit amb una salsa de tomàquets madurs. Dados de queso indio fresco mezclado con especias, horneado en el tandoor y servido con una salsa de tomates maduros.

10.90

7 % IVA no inclòs / 7 % de IVA no incluido

Pollastre, Carns i Peixos / Pollo, Carnes y Pescados
Chicken Tikka Masala
El nostre plat estrella, porcions de pollastre amb espècies exòtiques, marinat en una cremosa barreja de iogurt i servit amb una deliciosa salsa de tomàquet. Nuestro plato estrella, porciones de pollo con especias exóticas marinado en una cremosa mezcla de yogurt y servido con una rica salsa de tomate.


12.50

Kadai Murgh

Porcions de pollastre cuinat suaument i presentat amb una salsa feta amb una refinada selecció d’ingredients. Porciones de pollo cocinado suavemente y presentado con una salsa elaborada con una selección de especies.

10.70

Murgh Angaari

Plat favorit dels emperadors Moguls. Plato favorito de emperadores Mogul.

10.90

Murgh Kandani

Pollastre amb espècies amb salsa vermella aromàtica. Pollo especiado con una aromática salsa roja.

10.90

Khoya Rogan Gosht

Plat tradicional de Caixmir que consisteix en anyell desossat marinat en una salsa especiada amb coriandre i garam masala. Plato tradicional de Cachemira consistente en cordero deshuesado marinado en una rica salsa especiada con cilantro y garam masala.

13.90

Pahari Gosht

Anyell desossat banyat amb una salsa d’anacards. Cordero deshuesado bañado en una rica salsa de anacardos.

13.80

Handi Gosht

Anyell cuinat a foc lent amb cassola de fang tradicional. Cordero cocinado a fuego lento en una cazuela de barro tradicional.

13.50

Gharana Gosht

Plat d’anyell cuinat seguint les antigues tradicions. Plato de cordero cocinado durante generaciones.

13.90

Sarsowali Machli

Perca que es desfà al paladar i banyat amb una salsa de mostassa suau. Perca que se deshace en el paladar bañada en una suave salsa de mostaza.

15.80

7 % IVA no inclòs / 7 % de IVA no incluido


Machli Tikka Makhanwala 15.90

Peix fet al forn amb una delicada salsa de mantega. Pescado hecho al horno cubierto de una delicada salsa de mantequilla.

Goanese Prawn Curry

Gambes lleugerament especiades i submergides en una salsa de llet de coco. Langostinos ligeramente especiados, sumergidos en una salsa de leche de coco.

16.90

Lobster La Jawabi-llagosta *

Incomparable plat per al paladar més fi. Incomparable plato para el paladar más fino.

34.90

Samundri Jalpari

Gambes fetes al forn tandoori sobre un llit de salsa de tomàquets madurs. Gambas horneadas en el tandoori sobre un lecho de salsa de tomates maduros.

14.95

Samundri Khazaana

Peix daurat al forn amb un sofregit picant i servit amb una salsa especial. Pescado dorado al horno con un sofrito picante, se acompaña con una salsa especial.

18.90

Arrossos / Arroces
Subj Dum Biryani
Arròs aromàtic, condimentat amb espècies de l’India i barrejat amb verdures seleccionades. Arroz aromático, enriquecido con especias de India y mezclado con verduras selecionadas.

9.95

Kashimiri Pulao

Arròs de la regió de l’Himàlaia amb verdures. Arroz de la región del Himalaya con verduras.

9.50

Shahi Gosht Dham Biryani

Deliciós arròs especiat cuinat amb anyell. Rico arroz especiado con cordero, cocinado tradicionalmente.

12.95

Nawabi Murg Biryani

Arròs amb pollastre i espècies exòtiques a l’estil Mughlai. Arroz con pollo y especias exóticas al estilo Mughlai.
(*) Per encàrrec, cal una preparació especial en aquest plat. (*) Por encargo, este plato requiere una preparación especial.

10.90

7 % IVA no inclòs / 7 % de IVA no incluido


Hydrabadi Biryani 11.80

Recomanat per als amants del picant, arròs amb una barreja d’espècies de sabor intens, preparat amb verdures, pollastre o anyell. Recomendado para los amantes del picante, arroz con una intensa mezcla de especias y preparado con verduras, pollo o cordero.

Basmati Chawal

El rei dels arrossos, de gra llarg, aromatitzat i cuinat al vapor. El rey de los arroces, de grano largo, aromatizado y cocinado al vapor.

4.00

Pans / Panes
Naan
Pa casolà fet de massa de farina. Pan casero de masa de harina.

1.75

Masala Kulcha

Massa de pa farcit de verdures variades. Masa de pan relleno de verduras variadas.

3.50

Lacha Paratha

Pa de blat de pasta de full salada. Pan de trigo de hojaldre salado.

2.50

Bakhar Khani

Pa de massa de blat amb espècies fresques trinxades. Pan de masa de trigo con especias frescas molidas.

2.80

Tandoori Roti

Massa de pa fet al forn. Masa de pan blanco hecha al horno.

1.25

Kabuli Naan

Pa ¨naan¨farcit amb una barreja de fruits secs i espècies. Pan ¨naan¨ relleno con una mezcla de frutos secos i especies.

3.50

7 % IVA no inclòs / 7 % de IVA no incluido


Pudina Lacha Paratha 2.50

Pa fet amb llevat i condimentat amb menta fresca. Pan hecho con levadura i condimentado con menta fresca.

Garlic Naan

Pa fet amb llevat i all. Pan hecho con levadura i ajo.

2.50

Onion Kulcha

Pa ¨naan¨ farcit de ceba. Pan ¨naan¨ relleno de cebolla.

3.50

Family Naan

Pa ¨naan¨ de gust suau, mida familiar. Pan ¨naan¨ de gusto suave, medida familiar.

5.90

Methi Paratha

Pa de farina de blat amb fulles de alholva. Pan de harina de trigo con hojas de alholva.

2.50

Roti Ki Tokri

Degustació de diferents pans. Degustación de diferentes panes.

6.50

Bhatura

Pa de massa de blat fregit. Pan de masa de trigo frito.

2.95

Acompanyaments / Para acompañar
Raita
Amanida barrejada amb comí i iogurt, ideal per acompanyar plats biryani. Ensalada mezclada con cominos y yogurt, ideal para acompañar platos biryani.

1.95

Papadum

Crispells de llenties lleugerament especiades. Tortitas de lentejas ligeramente especiadas.

1.05

7 % IVA no inclòs / 7 % de IVA no incluido