ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2010-2011

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ -----Λ.aiecollege. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 133 ΠΕΡΙΣΣΟΣ Τ. Αποστολή του είναι να παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε ενήλικες που στοχεύουν να ξεχωρίσουν επαγγελματικά και προσωπικά. διδακτική εμπειρία. •Ευέλικτα προγράμματα σπουδών •Επιστημονικοί συνεργάτες. e-learning.gr και http://lms. συγγραφείς εκπαιδευτικού υλικού και καθηγητές με επιστημονικό κύρος. 11142 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-3846930 & 210-3846534 -www. συνδυάζουν υψηλό Ακαδημαϊκό υπόβαθρο και σύγχρονη θεματολογία . Τα προγράμματα εξειδίκευσης και τα σεμινάρια του ΑΙΕ. επιμορφωτές. Η φιλοσοφία του Ανοικτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης βασίζεται σε τρεις άξονες: •Σύγχρονες και εξειδικευμένες μορφές εκπαίδευσης (distance learning.Κ.ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο προσανατολισμένο στην εκπαίδευση ενηλίκων. ερευνητική δράση και συγγραφικό έργο.aiecollege. open learning) βασισμένες σε έγκυρες και διεθνώς καταξιωμένες αρχές και τρόπους λειτουργίας.gr 2 .

ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ 3 . Είμαστε ευέλικτοι Παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση και επιμόρφωση. Πιστεύουμε στην αξία και την ποιότητα της ζωής Αναπτύσσουμε τα ταλέντα των σπουδαστών μας και υποστηρίζουμε τη δημιουργικότητα των συνεργατών μας. χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις. προσαρμοσμένη στις ανάγκες των σπουδαστών μας. Είμαστε υπεύθυνοι και ακέραιοι Πραγματοποιούμε όσα υποσχόμαστε και προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους μας.ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Οι αξίες μας Επίκεντρό μας είναι ο άνθρωπος Οι δράσεις και οι δημιουργίες μας προάγουν την ανθρώπινη αξία και αναδεικνύουν τα πανανθρώπινα Φιλελεύθερα Ιδανικά.

στο μορφωτικό επίπεδο και στις ατομικές και κοινωνικές ιδιαιτερότητες του πληθυσμού.Η Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση Με τον όρο «Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση. •Το διδακτικό υλικό βρίσκεται σε σχέση αλληλεπίδρασης με τους εκπαιδευόμενους. ειδικά διαμορφωμένου για τις ανάγκες τις εκπαίδευσης από απόσταση. αναφερόμαστε σε εκπαιδευτικά συστήματα που αν και όχι αποκλειστικά πάντως στην πλειοψηφία τους. μέσα από αναλυτικές οδηγίες. καθοδηγούν και εμψυχώνουν τους εκπαιδευόμενους. ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ 4 . Συμβουλεύουν. •Οι εκπαιδευόμενοι καθοδηγούνται σημαντικά για να μελετούν. στον στον οποίο απευθύνεται. Τα βασικά χαρακτηριστικά της Ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι τα εξής: •Η μάθηση συντελείται κυρίως μέσα από την προσωπική μελέτη διδακτικού υλικού. •Το εκπαιδευτικό υλικό κάθε προγράμματος. •Οι εκπαιδευτές παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πρόγραμμα. είναι προσαρμοσμένα στις εκπαιδευτικές ανάγκες. συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σπουδών και χαρακτηριστικά στοιχεία του ίδιου του υλικού. απευθύνονται σε ενήλικες και δεν απαιτούν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις μαθημάτων σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο. οι μορφές επικοινωνίας εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων και τελικά όλη η συνολική λειτουργία λειτουργία του κάθε προγράμματος εκπαίδευσης από απόσταση.

Στο ΑΙΕ τα προγράμματα e-Learning υλοποιούνται με τη χρήση απλού λογισμικού (εκπαιδευτική πλατφόρμα). Το e-learning έρχεται στο σημείο αυτό να προσφέρει λύσεις και σημαντικά οφέλη σε επιχειρήσεις. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα αποτελεί στην ουσία έναν διαδικτυακό τόπο. Παράλληλα. προσαρμοσμένου στις αρχές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. να βοηθηθούν σε διαγωνισμούς και να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. παρέχεται πλήρης εκπαιδευτική υποστήριξη δεδομένου ότι ο εκπαιδευόμενος μπορεί να απευθύνεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά στον υπεύθυνο εκπαιδευτή του τμήματος. η δια βίου εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση αποτελεί για όλους τους.Η e-learning Εκπαίδευση Tο e-learning είναι η διαδικασία εκμάθησης μέσα από τις σύγχρονες τεχνολογίες. Ο εκπαιδευόμενος. περίπου ανά 25 μέρες μέσω των ηλεκτρονικών τάξεων-ομάδων. μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση των ηλεκτρονικών ομάδων-τάξεων και παρέχεται η πρόσβαση των χρηστών σε αυτές. στα τεστ και στις ανακοινώσεις της γραμματείας. Το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος διατίθεται σταδιακά. και μεμονωμένα άτομα που θέλουν να επιμορφωθούν. να αυξήσουν τα τυπικά τους προσόντα. καλείται να υποβάλει ηλεκτρονικά και βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει ανακοινωθεί από τον εκπαιδευτή του. ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ 5 . αφού ολοκληρώσει τη μελέτη της εκάστοτε διδακτικής ενότητας. Στο σημερινό κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτήν μέσω προσωπικού κωδικού και μπορεί να πλοηγηθεί 24 ώρες το 24ωρο: στα μαθήματα. να αποκτήσουν νέες γνώσεις. το αντίστοιχο τεστ. επιτακτική ανάγκη. Κάθε ηλεκτρονική τάξη-ομάδα αποτελεί προσομοίωση μιας παραδοσιακής αίθουσας διδασκαλίας. στους οδηγούς μελέτης.

ling σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς. ενημερώνεται για το αποτέλεσμά τους. αφού την ώρα που υποβάλει τις εργασίες ή τα τεστ. • Έχει πλούσιο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό. ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ 6 . που συνοδεύεται από από εικόνες.aiecollege. Δεν υπάρχουν μετακινήσεις.gr http://lms.Τα πλεονεκτήματα του e-learning •Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων: Ο εκπαιδευόμενος μπορεί 24 ώρες το 24ωρο να έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα (http://lms. •Παρέχει αυτονομία μάθησης και βοηθά τον εκπαιδευόμενο να «μάθει και να μελετήσει» με τους δικούς του ρυθμούς. video.aiecollege. •Έχει χαμηλά δίδακτρα. •Προωθεί την ενεργή συμμετοχή του εκπαιδευόμενου. μέσω των τεστ και των εργασιών. • Όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν ένα e-learning πρόγραμμα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται. ταξίδια και συγκεκριμένες ώρες μαθημάτων.gr)) άρα και στο μάθημα ή το τεστ που τον ενδιαφέρει. •Υπάρχει άμεση αξιολόγηση για τον εκπαιδευόμενο.

που είναι το πιο σημαντικό βραβείο e-learning σε χώρες όπως η Αυστρία. τα μαθήματα και τα τεστ είναι όλα φτιαγμένα στην Ελληνική Γλώσσα. και εξασφαλίζει άνετη και αποτελεσματική παρακολούθηση των μαθημάτων. από τη διαδικτυακή πύλη της UNESCO. ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ 7 .aiecollege.Η Εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΑΙΕ http://lms.gr •Η διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΙΕ http://lms. οι οδηγίες.gr είναι εύχρηστη. μέσα από τον προσωπικό σας υπολογιστή. •Ο πυρήνας του συστήματος αναπτύσσεται και παράγεται στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης από το 1999. η Γερμανία και η Ελβετία. • Τα μαθήματα χωρίζονται σε 9 διαφορετικούς επιστημονικούς τομείς. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 94 διαφορετικά προγράμματα επιμόρφωσης.aiecollege. •Το σύστημα έχει λάβει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «Courseware». •Το περιβάλλον. •Επίσης έχει κερδίσει το βραβείο MedidaPrix 2000.

ΕΝΟΤΗΤΑ: Θέλω να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο μου. ΚΩΔ. να προάγω την αυτογνωσία και τη βελτίωση της προσωπικότητάς μου. 02 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. 03 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 04 ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1. Ψυχική Υγεία 2. Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας 2 3. Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας 3. Στρατηγικές Αντιμετώπισης του Προβλήματος και ο ρόλος του ειδικού. Οικογενειακές Σχέσεις και Προβλήματα στη Σύγχρονη Κοινωνία 4. 01 ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Η Κατάθλιψη στη Σύγχρονη Κοινωνία 4. Ψυχική Υγεία 2. θάνατος. Ασθένεια. πένθος 4. Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας 1 2. να ενημερωθώ. ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ 160€ Μαθήματα: 1. Το Διαζύγιο: Στρατηγικές αντιμετώπισης των αλλαγών 05 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 3 (ένα μάθημα ανά 25 μέρες) 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 8 . ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1. Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας 3.Προγράμματα που προσφέρονται την τρέχουσα περίοδο Α. Στρατηγικές Αντιμετώπισης του Προβλήματος και ο ρόλος του ειδικού.

Ψυχική Υγεία I 4.Βία – Επιθετικότητα – Κακοποίηση 08 ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 09 Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 4 μήνες 4 45 ΩΡΕΣ 4 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Προβλήματα Συμπεριφοράς και Προσωπικότητας 10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Μαθήματα: 1.Προγράμματα που προσφέρονται την τρέχουσα περίοδο 06 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Ψυχική Υγεία 3.Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας 2.Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας 2.Βία – Επιθετικότητα – Κακοποίηση 07 ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ (ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ) ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Ψυχική Υγεία I 3.Ψυχική Υγεία II 4.Θεωρίες προσωπικότητας 4.Οικογενειακές Σχέσεις και Προβλήματα στη Σύγχρονη Κοινωνία 4.Ο σύμβουλος στην εκπαίδευση και την οικογένεια 4 μήνες 160€ 9 .Ψυχοπαθολογία 3.Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας ΙI 3.Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Ι 2.Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας 2.

να ενημερωθώ για τις νέες επιστημονικές εξελίξεις.Σχολική Ψυχολογία 2.Ο Ειδικός στο Ελληνικό Σχολείο 15 ΜΟΥΣΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ: ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Μαθήματα: 1.Πρακτικός Οδηγός Σχεδιασμού και Υλοποίησης Δραστηριοτήτων 12 ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Οδηγός Σχεδιασμού ενός Πολιτιστικού Προγράμματος 2.Η Διδακτική και ο Σχεδιασμός της Διδασκαλίας 4.Ειδική Αγωγή: Αρχές και Στόχοι 3. ΕΝΟΤΗΤΑ: Θέλω να ενισχύσω το βιογραφικό μου. να αλλάξω δουλειά.Ειδική Αγωγή: Αρχές και Στόχοι 3.Δραστηριότητες στο Μουσείο 1 4.Διαθεματικότητα και Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών – Εποπτικά Μέσα Διδασκαλίας 13 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Η Διδακτική και ο Σχεδιασμός της Διδασκαλίας 4. να προωθήσω την καριέρα μου.Σχολική Ψυχολογία 2.Νομοθεσία – Πλαίσιο Ειδικής Αγωγής 14 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Θεωρίες Μάθησης 3.Βασικές Αρχές Διαθεματικότητας 2.Θεωρίες Αγωγής και Μάθησης 3. να αυξήσω τις γνώσεις μου.Θεωρίες Μάθηση – Πως μαθαίνουμε στο Μουσείο 3.Δραστηριότητες στο Μουσείο 2 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ 10 .Μαθησιακές Δυσκολίες: Καταγραφή και Αξιολόγηση 4. 11 ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΣΧΕΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Τα νέα ΑΠΣ και ΔΕΠΠΣ για την Ειδική Αγωγή 4.Προγράμματα που προσφέρονται την τρέχουσα περίοδο Β.Βασικές Αρχές ΔΕΠΠΣ και ΑΠΣ στην Προσχολική 2.

Σχολική Ψυχολογία 1 2. Μαθησιακές Δυσκολίες.Βασικές Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων 1 2.Οδηγός Δραστηριοτήτων 17 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Σχολική Ψυχολογία 3.Μετάβαση 4. Προσαρμογή .Προβλήματα Μαθητών – Σχολείου και η Διαχείρισή τους από τον Εκπαιδευτικό 21 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ Μαθήματα: 1.Βασικές Αρχές ΔΕΠΠΣ και ΑΠΣ στην Προσχολική 2.Προγράμματα που προσφέρονται την τρέχουσα περίοδο 16 ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.Κίνητρα – Ενίσχυση του Μαθητή 4.Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού 4.Βασικές Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων 2 3.Μετάβαση 4.Βασικές Αρχές Συμβουλευτικής Ψυχολογίας 2. Σχολική Ψυχολογία 2 3. Προβλήματα Μαθητών – Σχολείου και η Διαχείρισή τους από τον Εκπαιδευτικό 160€ 11 .Ολοήμερο Νηπιαγωγείο 3.Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας 18 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ MARKETING ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 19 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 20 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 4 4 μήνες 45 ΩΡΕΣ 160€ Μαθήματα: 1.

ΔΕΙΓΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ -----ΣΟΛΩΜΟΥ 20 ΑΘΗΝΑ Τ.aiecollege.Κ.aiecollege. 10682 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-3846930 & 210-3846534 -www.gr και http://lms.gr 12 .

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Ενάρξεις Τμημάτων: • Τμήμα 15ο με έναρξη: 05/09/10 • Τμήμα 16ο με έναρξη: 20/09/10 • Τμήμα 17ο με έναρξη: 05/10/10 • Τμήμα 18ο με έναρξη: 05/10/10 • Τμήμα 19ο με έναρξη: 20/10/10 • Τμήμα 20ο με έναρξη: 05/11/10 • Τμήμα 21ο με έναρξη: 20/11/10 • Τμήμα 22ο με έναρξη: 05/12/10 Δικαιολογητικά Εγγραφής: • Αίτηση • Φωτοτυπία Ταυτότητας • Φωτοτυπία Απ.ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ --.gr 13 . Λυκείου • Φωτοτυπία Πτυχίου Αποστολή δικαιολογητικών: info@aiecollege.

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2010-2011 ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful