Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
50Activity

Table Of Contents

1. Hyrje
1.1 Gjuha e Matematikës
1.2 Si të aplikojmë Matematikën
Figura 1-1: Modelimi matematikë
1.3 Qëllimet e mësimit
2. Algjebra Elementare
2.1 Numrat
2.1.1 Numrat dhe veprimet
Figura 2-1:Vargu i numrave realë
USHTRIMI 2.1.1: NUMRAT DHE VEPRIMET
REZULTATET 2.1.1: NUMRAT DHE VEPRIMET
2.1.2 Thyesat dhe numrat dhjetor
USHTRIMI 2.1.2: THYESAT DHE NUMRAT DHJETOR
REZULTATET 2.1.2: THYESAT DHE NUMRAT DHJETOR
2.1.3 Përqindjet
Tabela 2.2: Përqindjet
USHTRIMI 2.1.3: PËRQINDJET
REZULTATET 2.1.3: PËRQINDJET
2.1.4 Testi i Progresit për “Numrat”
2.2 Eksponentët
2.2.1 Eksponentët e plotë
Tabela 2.4:Veprimet me kllapa
USHTRIMI 2.2.1: EKSPONENTËT E PLOTË
REZULTATET 2.2.1: EKSPONENTËT E PLOTË
2.2.2 Eksponentët Thyesorë
USHTRIMI 2.2.2: EKSPONENTËT THYESORË
REZULTATET 2.2.2: EKSPONENTËT THYESORË
REZULTATET 2.2.3: RRËNJËT
2.2.4 Testi i progresit për “Eksponentët”
2.3 Shprehjet
2.3.1 Shprehjet e plota
USHTRIMI 2.3.1: SHPREHJET E PLOTA
REZULTATET 2.3.1: SHPREHJET E PLOTA
2.3.2 Shprehjet thyesore
USHTRIMI 2.3.2: SHPREHJET THYESORE
REZULTATET 2.3.2: SHPREHJET THYESORE
2.3.3 Testi i Progresit për “Shprehjet”
2.4 Rezultatet për Testet e Progresit
2.4.1 Rezultatet për Testin e Progresit për “Numrat”
2.4.2 Rezultatet për Testit e Progresit për “Eksponentët”
2.4.3 Rezultatet për Testin e Progresit për “Shprehjet”
3. Ekuacionet
3.1 Zbatimi i Barazimeve
3.1.1 Modelimi me ekuacione
3.1.2 Zgjidhja
USHTRIMI 3.1: ZBATIMI I EKUACIONEVE
REZULTATET 3.1: ZBATIMI I EKUACIONEVE
3.1.3 Testi i Progresit për “Zbatimin e ekuacioneve”
3.2 Ekuacionet lineare
3.2 Ekuacionet Lineare
3.2.1 Forma normale e ekuacionit linear
3.2.2 Zgjidhja
USHTRIMI 3.2: EKUACIONET LINEARE
REZULTATET 3.2: EKUACIONET LINEARE
3.2.3 Testi i Progresit për “Ekuacionet Lineare”
3.3 Ekuacionet Kuadratike
3.3 Ekuacionet kuadratike
3.3.1 Format e Ekuacioneve kuadratike
3.3.2 Zgjidhja
USHTRIMI 3.3: EKUACIONET KUADRATIKE
REZULTATET 3.3: EKUACIONET KUADRATIKE
3.3.3 Testi i progresit për “Ekuacionet Kuadratike”
3.4 Rezultatet për Testin e Progresit
3.4.1 Rezultatet për TP “Zbatimi i Ekuacioneve”
3.4.2 Rezultatet për TP “Ekuacionet Lineare”
3.4.3 Rezultatet për TP “Ekuacionet Kuadratike”
4. Funksionet Elementare
Tabela 4.1: Tabela e vlerave të një funksionit
Figura 4-1: Grafiku i funksionit
4.1 Vetitë e funksioneve
4.1 Vetitë e funksioneve
4.1.1 Karakteristikat e grafikut
4.1.2 Funksionet inverse
Figura 4-4: Dy funksione të pasqyruara në drejtëzën-45°
USHTRIMI 4.1: VETITË E FUNKSIONEVE
REZULTATET 4.1: VETITË E FUNKSIONEVE
4.1.3 Testi i Progresit për “Vetitë e funksioneve”
4.2 Funksionet lineare
4.2 Funksionet Lineare
4.2.1 Grafiku i funksionit linear
Figura 4-5: Grafikët e drejtëzave
Figura 4-7: Vizatimi i drejtëzës me formën e pikëprerjeve
4.2.2 Vetitë e funksioneve lineare
USHTRIMI 4.2: FUNKSIONET LINEARE
REZULTATET 4.2: FUNKSIONET LINEARE
4.2.3 Testi i Progresit për "Funksionet Lineare"
4.3 Funksionet kuadratike
Funksionet kuadratike
4.2 Funksionet Kuadratike
4.3.1 Kompletimi i katrorit
Tabela 4.2:Tabela e vlerave të një parabole
Figura 4-8: Grafiku i funksionit kuadratik
4.3.2 Grafiku i funksionit kuadratik
Figura 4-12: Hapja e parabolës
4.3.3 Vetitë e funksionit kuadratik
USHTRIMI 4.3: FUNKSIONET KUADRATIKE
REZULTATET 4.3: FUNKSIONET KUADTARIKE
Indeksi
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Matematika_1_verzioni_Shqip

Matematika_1_verzioni_Shqip

Ratings: (0)|Views: 7,809|Likes:
Published by d-fbuser-44746706

More info:

Published by: d-fbuser-44746706 on Nov 22, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/29/2013

pdf

text

original

You're Reading a Free Preview
Pages 6 to 31 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 37 to 40 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 46 to 68 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 74 to 229 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 235 to 261 are not shown in this preview.

Activity (50)

You've already reviewed this. Edit your review.
Erblina Zeqiri liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
Edmir Asllani liked this
Edmir Asllani liked this
podepo liked this
Ardi Bunjaku liked this
Blediona Gashi liked this
Betina Mustafa liked this
Qendresa Sinani liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->