Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
De Krant Van Gouda, 19 April 2012

De Krant Van Gouda, 19 April 2012

Ratings:
(0)
|Views: 1,093|Likes:
Published by goudamediagroep

More info:

Published by: goudamediagroep on Apr 19, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/23/2013

pdf

text

original

 
WEKELIJKS NIEUWS UIT GOUDA, WADDINXVEEN, BODEGRAVEN-REEUWIJK EN OMSTREKENVERSCHIJNT GRATIS WEKELIJKS OP DONDERDAG/VRIJDAG HUIS AAN HUIS |
69.000
EXEMPLAREN
Jaargang 8 - nummer 16 - 19 april 2012
13 19 23
Goudse stadsmaquetteHotel De Utrechtse DomWe willen Gouda bezetten met kunst
 Vernieuwing Spoorzone
De twee kilometer lange Spoorzone Goudaverandert volledig. In juni wordt het Huis vande Stad in gebruik genomen en er wordt ge-werkt aan kantoren, winkels, een bioscoop,een hotel en een nieuwe stationshal.
Henriëtte Bottinga (projectmanager bij de ge-meente Gouda): “De Spoorzone is een krapstedelijk gebied, waar we veel functies in kwijtwillen. Belangrijk is dat de verkeersstromen indat gebied goed geregeld zijn. Daarom hebbenwe de Burgemeester Jamessingel en het AlbertPlesmanplein herontworpen. Dat was een heleuitdaging, want het is een druk stuk van Gouda.We hebben gekozen voor het LARGAS- principe: Langzaam Rijden Gaat Sneller. Eenvoorbeeld daarvan is dat er twee pleintjes zijngemaakt op de Burgemeester Jamessingel, zo-dat mensen die iemand hebben afgezet op hetstation, makkelijker kunnen keren. Er komenvooralsnog geen verkeerslichten voor over-stekende fietsers en voetgangers; over een paar maanden bekijken we of er aanpassingen nodigzijn. In het najaar wordt de kruising GoudsePoort aangepakt. Zo zorgen we voor een door-gaande beweging door de stad. Het zou mooizijn als die niet belemmerd wordt door bussendie over het Kleiwegplein moeten rijden.” Hoehet zit met het busstation, leest u op pagina 3.
Afsluiting N207NationaleSportweek
De Schoonhovenseweg (N207) bij Gouda iskomend weekend volledig afgesloten voorautoverkeer.
Deze afsluiting duurt van vrijdag 20 april22.00 uur tot maandag 23 april 05.00 uur. Metals doel de nieuwe rotonde op de Schoon-hovenseweg ter hoogte van de aansluitingmet de nieuwe Zuidwestelijke Randweg klaar voor gebruik te maken. Om de overlast voor het autoverkeer zoveel mogelijk te beperken,sluit de provincie de Schoonhovenseweg éénweekend af. Zowel doorgaand als lokaal auto-verkeer moet dit weekend rekening houden metomleidingen en vertraging. Fietsers kunnenhet werk bij de rotonde vrijwel ongehinderd  passeren; zij worden niet omgeleid. In overlegmet de provincie is besloten om buslijn 197langs het werk te laten rijden, zodat reizigerstussen Schoonhoven, Bergambacht, Stolwijk en Gouda met het openbaar vervoer kunnen blijven reizen zoals zij gewend zijn. Zie voor meer informatie over de N207 ZuidwestelijkeRandweg: www.zuid-holland.nl/n207.Voor iedereen die van tekenen houdt vindter op zaterdag 21 april weer een sketchcrawl plaats in Gouda. Jong en oud is dan welkomom te komen tekenen in en rond Museum-haven Gouda. De ontvangst is in het IJssel-huys naast de Mallegatsluis. Deelnemerskunnen binnen tekenen in ‘t Werfhuys (dewerkplaats) en in het museumhavencafé. Maar ook buiten op de kade en de steigers. MolenDe Roode Leeuw aan De Vest stelt eveneenshaar deuren open voor tekenaars. Vrije inlooptussen 10.00 en 17.00 uur, aanmelden is nietnodig. Deelnemers hoeven alleen eigen teken-spullen mee te nemen. Meer informatie ophttp://sketchcrawlgouda.blogspot.com/
Zie onze advertentie in deze krant!
.
 
t
w
De beste kwaliteiten de snelsteservice vanNederland!
Tekenen in de Museumhaven
 Door de aanpassing van het Albert Plesmanplein en de komst van het nieuwe stadhuis, heeft dit gebied opeens een stedelijke allure gekregen.
KANAAL
De Krant van Gouda-TVWethouder Marco Kastelein (sport) geeft opzaterdag 21 april het startschot voor ‘de Goud-se Sportproeverij’. Tijdens de openingsactivi-teit van de speeltuinvereniging Korte Akkerengeeft hij om 13.30 uur met een welgemiktetrap het startsein voor een succesvolle Goudsebijdrage aan de Nationale Sportweek.
Aan de Goudse Sportproeverij doen dertigverenigingen en organisaties mee. Zij bieden intotaal ruim zestig, gratis toegankelijke, activi-teiten aan. Kijk op www.sportpuntgouda.nlvoor het totale overzicht. Tijdens de jaar-opening van de Speeltuinvereniging KorteAkkeren (tussen 12.00 en 17.00 uur) is er eenOlympisch spellen circuit, waar alle kinderenaan mee kunnen doen. Diverse verenigingenzullen een demo of clinic verzorgen. Door werkzaamheden aan de ZWR is de speeltuinop twee manieren bereikbaar: via de Speelbrugop de Burgemeester Gaarlandtsingel (voet-gangers/fietsers), en via de nieuwe toegangs-weg vanaf de Rotterdamseweg (alle verkeer).Deze nieuwe toegangsweg loopt over het terreinwaar voorheen de skatebaan was. Daar is ook een nieuwe parkeer gelegenheid gecreëerd voor de bezoekers van de Speeltuin en het vereni-gingsgebouw.
Personeelsadvertenties
 Zie pagina 20
 
2
ADVERTENTIE
Nummer 16, 19 april 2012Oplage: 69.000 exemplaren
Direct contant geld voor uw gouden, zilveren en diamanten sieraden.Gratis en vrijblijvende taxaties. Huis bezoek is eventueel mogelijk.
UW OUD GOUD IS GELD WAARD!HOOGSTE GOUD INKOOPGOUDA
Damar juwelier al 10 jaar een vertrouwd adres!!
14k 
21.30,- pr gr. Direct contant of 
30,- pr gr. Inruil18k 
27.75,- pr gr. Direct contant of 
38,- pr gr. inruil22k 
34.10,- pr gr. Direct contant of 
48,- pr gr. Inruil
* Deze prijzen zijn geldig voor boven de 100 gram. Onder de 100 gram wordt 1 euro per gram afgetrokken.* Deze prijzen zijn beurs afhankelijk voor actuele dag prijzen kunt u bellen naar (0182) 517 235.
Trouwringen uit eigen atelier
vanaf
295,- per paar incl.
graveren en 0,03 crt. briljant.
Het geluk lacht u toe!!!Tweede trouwring gratis
5,5mm breed
575,- per paar5,5mm breed
595,- per paar5mm breed
580,- per paar4mm breed
450,- per paar4mm breed
295,- per paar
2
2
2
0
%
 
3
 
PASFOTO’S
L
ange
 
G
r
oenenda a
l
 
33
 
 
Gouda
Oo
k
 
pas
f
o
t
o
s
 
me
t
 
w
itt
e
 
a
c
h
t
e
r
g
r
ond
 v
oo
r
v
i
sums
K
i
nde
r
en
 
1
5
%
 
k
o
r
ti
ng
*
*
 
ge
l
d
i
g
 
t
 /m
 
me
i
D
i
g
it
a
l
e
f
o
t
oa
f
d
r
u
kk
en
v
an
 
meda
ill
on
 
t
o
t
 
pano
r
ama-
f
o
r
maa
t
oo
k
v
i
e
r
k
an
t
 Video ensuper 8op D VD
Ik wil uw goud!
Potma Edelmetaal
Papestraat 28 - Den HaagTel.: 070-3636666Di. t/m za. 11.00 - 17.00 uur
Makkelijk te bereiken met openbaarvervoer, uitstappen halte Binnenhof (centrum)
U ontvangt direct de hoogste contantprijs voor sieraden, heel of kapot, munten, goudbaren,tandengoud, zilver, guldens, rijksdaalders, bestek,broodmanden, diamant, briljant en horloges:Cartier, Rolex, Breitling,Omega enz.
24 karaats goud
Record goudprijs
 
 
42,- per gram
Het is nu tijd om uw goud te verkopen
Hoogste goudprijs ooit!
 Al 25 jaar een vertrouwd adres!
85,7 % Eens10,7 % Oneens3,6 % Geen mening

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->