Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Buy Now $4.99
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
P. 1
FEIHOJA

FEIHOJA

Ratings: (0)|Views: 113|Likes:
Published by POM AL
Ky material është një përshkrim i sintetizuar dhe i standardizuar (ashtu si edhe për speciet e tjera) për kultivimin e feihosë. Informacione shtesë lidhur me origjinën dhe përhapjen, fenologjinë, kultivarët dhe nënshartesat, apo edhe agroteknikën e ujitjes, plehërimit, krasitjes e formësimit e gjeni në materiale të veçanta brenda "Koleksionit" - Feihoja.
Për komente, shkruani në pomologjia@gmail.com
Ky material është një përshkrim i sintetizuar dhe i standardizuar (ashtu si edhe për speciet e tjera) për kultivimin e feihosë. Informacione shtesë lidhur me origjinën dhe përhapjen, fenologjinë, kultivarët dhe nënshartesat, apo edhe agroteknikën e ujitjes, plehërimit, krasitjes e formësimit e gjeni në materiale të veçanta brenda "Koleksionit" - Feihoja.
Për komente, shkruani në pomologjia@gmail.com

More info:

Published by: POM AL on Feb 03, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial
List Price: $4.99 Buy Now

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
See more
See less

09/28/2013

$4.99

USD

You're Reading a Free Preview
Pages 2 to 7 are not shown in this preview.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->